hf112 szűrő kell hozzá
csak a vázba tölts a nívón fullig utána járasd egy kicsit és utána lehet tölteni még bele
2,5 litertől nem kell több bele 3-5 ezer között cseréld
Köszi a gyors válaszokat.Leengedem,csak olajszűrőt is akarok cserélni benne.Én kb. 4 liter olajra saccoltam.Nem keringeti a vázban az olajat,vagy csak ott kell beleönteni?
inkább engedd le a fenébe az egészet
olajszintet úgy nézz hogy ha bemelegszik akkor alapjáraton pötyög 5 percet aztán leállítod és megnézed
bár ami van havernak annak nem folyik le az olaj sok állás után sem
Sziasztok!Ma vettem egy műszakis,1985-ös Xl 600-ast.Pd04 motorkódost,Egyáltalán nem ismerem a típust,elég jó állapotban van.Kicsit fura nekem,hogy a vázban kell az olajszintet ellenőrizni.Sajna a nívópálca száraz,így egyenlőre utántöltök,jövő héten pedig lecserélem az olajat benne.Nem tudjátok,hogy kb.mennyi és milyen olaj kell bele?
Én "kivégeztem" kettőt mielőtt megvettem volna tőled az órát,de nekem is csak össze vissza mutatott.Amíg nem jön meg a hajtásház az órához addig lehet vissza varázsolom a régit.Jó lenne tudni,hogy mennyit mentem.Már az olajcsere miatt is.
inkább hol ment hol nem, olyan határeseten volt a mágnes
de ha valami gizgaz odacsavarodik akkor meg tuti nem mutat majd semmit
esetleg a féktárcsába is bele lehetne ügyeskedni ahol még nem fogja a betét akár hátulra is
vagy valahogy a felnibe
csak egy tipp:
a hdd-ben tök erős mágnesek vannak abból lehet törni olyant ami belefér a másik helyébe az messzebbről is vezérli
csak azért adtuk fel mert vett inkább egy km óra spirált a leggagyibb biciklis óra árában
Keringeti a vàzban az olajat,mert a váz hűti az olajat.
Nemcsak a blokkból,de a vázból is le kell engedni az olajat.