Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv.
Keringeti a vàzban az olajat,mert a váz hűti az olajat.
Nemcsak a blokkból,de a vázból is le kell engedni az olajat.
hf112 szűrő kell hozzá
csak a vázba tölts a nívón fullig utána járasd egy kicsit és utána lehet tölteni még bele
2,5 litertől nem kell több bele 3-5 ezer között cseréld
10w40 , 20w50.2,6l
Köszi a gyors válaszokat.Leengedem,csak olajszűrőt is akarok cserélni benne.Én kb. 4 liter olajra saccoltam.Nem keringeti a vázban az olajat,vagy csak ott kell beleönteni?
nekem se megy le se xr se xlbe
inkább engedd le a fenébe az egészet
olajszintet úgy nézz hogy ha bemelegszik akkor alapjáraton pötyög 5 percet aztán leállítod és megnézed
bár ami van havernak annak nem folyik le az olaj sok állás után sem
10w40 vagy 20w50 es 2,3 liter kb
Sziasztok!Ma vettem egy műszakis,1985-ös Xl 600-ast.Pd04 motorkódost,Egyáltalán nem ismerem a típust,elég jó állapotban van.Kicsit fura nekem,hogy a vázban kell az olajszintet ellenőrizni.Sajna a nívópálca száraz,így egyenlőre utántöltök,jövő héten pedig lecserélem az olajat benne.Nem tudjátok,hogy kb.mennyi és milyen olaj kell bele?
Vagy inkább a sok szilva.
Én "kivégeztem" kettőt mielőtt megvettem volna tőled az órát,de nekem is csak össze vissza mutatott.Amíg nem jön meg a hajtásház az órához addig lehet vissza varázsolom a régit.Jó lenne tudni,hogy mennyit mentem.Már az olajcsere miatt is.
felni=-agy
öregszem
Ismerősöm úgy oldotta meg a távolság problémát,hogy megfúrta a kerék agyat.Megy is neki szépen.
inkább hol ment hol nem, olyan határeseten volt a mágnes
de ha valami gizgaz odacsavarodik akkor meg tuti nem mutat majd semmit
esetleg a féktárcsába is bele lehetne ügyeskedni ahol még nem fogja a betét akár hátulra is
vagy valahogy a felnibe
na majd lesz valami....akkor aszondod mukodott csak rosszul mutatott
csak egy tipp:
a hdd-ben tök erős mágnesek vannak abból lehet törni olyant ami belefér a másik helyébe az messzebbről is vezérli
csak azért adtuk fel mert vett inkább egy km óra spirált a leggagyibb biciklis óra árában
na majd valahogy megprobalom
egyszer akartunk de nem sikerült
túl messze volt a mágnes az érzékelőtől aztán nem ment rendesen
fasza
Itt a kép róla
Ilyen lett a leömlőm Mi a véleményetek?Fel lett polírozva és le lesz fújva hőálló lack-kal
tett mar valaki biciklis tachometert motorra?
hatra en is tennek ha itt szlovakiaban gyartana de azok a lanc kerekek nem fogtak meg
még nem tettem fel
még olyan feles a betétem addig nem akarom
hangja faca
Ini van mar tapasztalat a kopaszkak fele tercsarol?....mert ranezesre mas mind a gyarik
hetfon ha minden igaz ....meg a rugok nemtudom mikor de remelem azok is addigra meglesznek