pont ezért vittem el a motorokat kupechoz az xr4 ért
igaz így legalább 100ezerrel drágábban vettem, de megúsztam rengeteg ideget
egy robogót adtam el előtte, ott is milyen cirkusz volt.....
olyan művészi fotókat készítettem az egyetlen idomtöréséról hogy a műanyag belső szerkezete is látszódott aztán nézik nagy csodálkozva hogy ez bizony sérült, adjam olcsóbban
nekem harman mondtak hogy jonnek megnezni a motort es nem jottek de hogy fel hivna a fasz hogy nem jovok te buzi ne varj azt nem....persze en a programom atszervezve varom oszt meg a megbeszelt idoben hivom hogy a turoba van de nem veszi.....ilyenket iggen utalok
nekem is mondták a hangfalra 2-en,hogy hú biztos ,hogy kell 10-be elviszem stb.... és még mindig nálam van pedig ez Decemberbe volt.
A robogóra ma is mondta egy Kesztölci csávó, hogy kéne neki meg ilyesmi de van egy házimozija amit el kéne adnia stb.. úgyhogy szerintem ez se jön össze.
5ért kínáltam és bónuszként egy 5 lemezes sony dvd lejátszót
még a cigók is fikázták mert nem viszi az avi-t
aztán inkább feldobtam a padlásra a többi kacat mellé, majd az atomvillanás beolvassza a betonba
Az a baj,hogy minden nagyon felgyorsult pl.veszel egy telefont mondjuk 50-ért köv. héten már 30e és senkinek nem kell mert már 25-ért komolyabbat vesz.
nekem is van egy philips subwoofer évek óta nem veszi meg senki
pedig olyan hogy az ajtót rázza full hangerőn
egyre kevesebb dolgot vásárol a nép, és egyre több mindent akarnának eladni
Szia!
Hát most sajna más nincs csak gyűjtögetés
az a baj,hogy most májusig van biztos lóvém addig össze szedek kb. 70000-et minimum.Sajna még tanuló vagyok és most fogok végezni.
Motor nekem is van itt ez a Honda Tact+van egy simson robogó vázam amibe blokk kell+még egy simson schwalbe váz eléggé szét szedve.Szerintem minél több fölösleges dolgom megpróbálom eladni
És remélem nyáron már másik moci lesz vagy hamarabb.
xr4 elmegy egy tankkal 150km soft tempóban
nekem van rendszám szóval nem gáz pár km aszfalt
ha úgy adódna haverral felugratnánk a futóra aztán mennénk
bár ő erősen ódzkodik a sátrazástól még
nekem már van 5 kiló nyúzott rézvezetékem.
egy szervizes szokta hozni a hulladékot aztán a melóhelyen ráértem csupaszítani
itthon nem lehet mert ugat az asszony a sok szemét miatt kint meg ugye hideg van üldögélni
szóval ebből se igen gazdagodok meg
régen munkatársam mindig az ócsavasban turkált (napi 20 vagonszám jött) aztán kiszedegette a villanymotorokat
éjjel meg szedte szét őket.
Kaját biztos tudunk venni útközben minden nap belehet menni boltba vagy bármi ami kell benzin kútakat még nem néztem meg hogy milyen távolságra vannak , de megoldom az is
belföldre(messzebb) csak foltokkal meg szerelővassal szoktam menni
bár eddigi defektjeim 20km belül voltak de a többsége még 10 sem volt...... szóval sosem szereltem útközben...
ja és van egy kuplungbowden belsőm az is elfér a zsebben
szóval akkor a vasakat hagyhatom itthon
igaz így legalább 100ezerrel drágábban vettem, de megúsztam rengeteg ideget
egy robogót adtam el előtte, ott is milyen cirkusz volt.....
olyan művészi fotókat készítettem az egyetlen idomtöréséról hogy a műanyag belső szerkezete is látszódott aztán nézik nagy csodálkozva hogy ez bizony sérült, adjam olcsóbban
A robogóra ma is mondta egy Kesztölci csávó, hogy kéne neki meg ilyesmi de van egy házimozija amit el kéne adnia stb.. úgyhogy szerintem ez se jön össze.
még a cigók is fikázták mert nem viszi az avi-t
aztán inkább feldobtam a padlásra a többi kacat mellé, majd az atomvillanás beolvassza a betonba
Igaza van masteron1-nek szaré-húgyé kell adni akkor elviszik
pedig olyan hogy az ajtót rázza full hangerőn
egyre kevesebb dolgot vásárol a nép, és egyre több mindent akarnának eladni
Hát most sajna más nincs csak gyűjtögetés
az a baj,hogy most májusig van biztos lóvém addig össze szedek kb. 70000-et minimum.Sajna még tanuló vagyok és most fogok végezni.
Motor nekem is van itt ez a Honda Tact+van egy simson robogó vázam amibe blokk kell+még egy simson schwalbe váz eléggé szét szedve.Szerintem minél több fölösleges dolgom megpróbálom eladni
És remélem nyáron már másik moci lesz vagy hamarabb.
májusra van egy erdély is tervezve
Úgy is szólok még időben
van még majd nem 3 hónapunk
nekem van rendszám szóval nem gáz pár km aszfalt
ha úgy adódna haverral felugratnánk a futóra aztán mennénk
bár ő erősen ódzkodik a sátrazástól még
egy szervizes szokta hozni a hulladékot aztán a melóhelyen ráértem csupaszítani
itthon nem lehet mert ugat az asszony a sok szemét miatt kint meg ugye hideg van üldögélni
szóval ebből se igen gazdagodok meg
régen munkatársam mindig az ócsavasban turkált (napi 20 vagonszám jött) aztán kiszedegette a villanymotorokat
éjjel meg szedte szét őket.
bár eddigi defektjeim 20km belül voltak de a többsége még 10 sem volt...... szóval sosem szereltem útközben...
ja és van egy kuplungbowden belsőm az is elfér a zsebben
szóval akkor a vasakat hagyhatom itthon