annyira nem érdekelt a dolog.... azt mondta még jó minden
evvel a dugóval simán elmegy még 10-15 ezret gond nélkül(lehet többet is)
ha ennyit használom mint az elmúlt években az 5-6 év
ha meg összejön a terv akkor a hosszabb túrák nem evvel lesznek aztán jó ha belemegy évi 1000km
szerintem olyasmi fos volt mint amit most betettünk
legközelebb rendelek a hondától gyárit
mopedrally:
mennék de nincs mivel, van egy yamaha jog, azt kb odaúton összecsuknám, meg van egy s51b ezt kb félúton a homokban nyírnám ki
mert ugye aki emlékszik arra hogy ha a szimóval sokat mentek két személlyel akkor hamar halt, én meg kapásból két személynek számítok, a gizdábbakból meg simán kiadnék hármat is
egyelőre felraktam 44-ért a robogót már hárman érdeklődtek.
Egyik láncfűrészt akar adni érte másik úgy kezdte mennyi a legalja mert vidékről jönne a harmadik pedig azt kérdezte szállítani tudok-e mert Pesti nem tudom,hogy lesz ebből pénz
Amúgy szerintem pont a service limiten van az a gyűrű hézag.
Azt is meg kell nézni,hogy a horony nincs-e kikopva a dugattyún,mert ha nagy a hézag,akkor felpumpálja az olajat. 0,14 lehet a hézag a felső gyűrű és a horony között,a középsőnél meg 0,12.
Az meg hogy volt-e felújítva,kiderül a furatból.
olyan kemény volt a szelepszárszimmeringem hogy karcolta volna az üveget
henger faca, gyűrűhézag fent 0,5 lent 0,2mm
szinte új a bele
szóval tuti generálozták mielőtt vettem
tudtátok hogy lejön a henger ha a blokk a vázban van? nem is hittem volna....
evvel a dugóval simán elmegy még 10-15 ezret gond nélkül(lehet többet is)
ha ennyit használom mint az elmúlt években az 5-6 év
ha meg összejön a terv akkor a hosszabb túrák nem evvel lesznek aztán jó ha belemegy évi 1000km
legközelebb rendelek a hondától gyárit
mopedrally:
mennék de nincs mivel, van egy yamaha jog, azt kb odaúton összecsuknám, meg van egy s51b ezt kb félúton a homokban nyírnám ki
mert ugye aki emlékszik arra hogy ha a szimóval sokat mentek két személlyel akkor hamar halt, én meg kapásból két személynek számítok, a gizdábbakból meg simán kiadnék hármat is
Egyik láncfűrészt akar adni érte másik úgy kezdte mennyi a legalja mert vidékről jönne a harmadik pedig azt kérdezte szállítani tudok-e mert Pesti nem tudom,hogy lesz ebből pénz
Külföldi a motor?
Fura volt hogy a mai világba nem lehet
Azt is meg kell nézni,hogy a horony nincs-e kikopva a dugattyún,mert ha nagy a hézag,akkor felpumpálja az olajat. 0,14 lehet a hézag a felső gyűrű és a horony között,a középsőnél meg 0,12.
Az meg hogy volt-e felújítva,kiderül a furatból.
Devilke 88 felvettelek msn-re, ha esetleg megosztanál velem 1-2 dolgot ott, hogy mit is kell alakítani,annak nagyon örülnék!
Devilke 88 kollega most épp ilyen projectet hajt végre érdemben ő tud nyilatkozni ;)
henger faca, gyűrűhézag fent 0,5 lent 0,2mm
szinte új a bele
szóval tuti generálozták mielőtt vettem
tudtátok hogy lejön a henger ha a blokk a vázban van? nem is hittem volna....
mert az nagy súly ám