Igazából a házunktól , de pl babodig felmegyünk mert ott találkozunk pár emberrel . De ha ti is bent lennétek akkor nálunk megoldható pl auto leparkolása Buzsákban fonyódtól 15km
Jah és annyit hozzá teszek ha valami gond van nem szarban hagyós a társaság én vállalom a sevice kamion szerepet minden szerszám lesz nálam szóval csak legyen elég benzin meg kaja
Szállás az sátor, kaja mindenki amit hoz alapon
és színte csak földút , az állomány nagy része papír hiányban szenved
május 18 ,19, 20,
Terep időjárástól függ de erdei utak, keményebb terep igazából nem nagyon lessz előre láthatólag.
Az biztos hogy nyomatékosabbnak érezhető az xt az xl nél mert az xt nek nagyobb a löket hossza,és azért érezhető pörgősebbnek az xl mert csak 72 mm a lökete
havernak van 89 es xt600 kf2-es asziszem ....na most nyaron tuti elkerem egy probara hogy tenleg porgosebb e az Xl mert nekem nem kell nagy gaz es mar tepi a fuvet....sot en nem is szoktam soha porgetni
1kg réz felénk 1200ft körül mozog
na majd meglátjuk addig még sokat kell aludni
kb mennyi létszámra számítasz?
mert ha sok a nép nagyon szenvedős a motorozás
Addigra veszek rá egy karbit és egy hajtásházat(km óra). Lecserélem a 10,5 l túra tankom valami nagyobbra.
és színte csak földút , az állomány nagy része papír hiányban szenved
május 18 ,19, 20,
Terep időjárástól függ de erdei utak, keményebb terep igazából nem nagyon lessz előre láthatólag.
nekem is nehezen lett meg, adtam érte 2 motort nyílpuskát meg kicsi zsetont
de nem lesz egyhamar
lesz itt fogyókúra.......
93 bruttó a max
tököm tudja mennyi lesz nettóban szerintem szűk 70 felé
igaz azon hátul 40es fogaskerék volt
dombnak felfelé néha számolni lehetett az ütemeket