Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kis túlzással azt mondhatnám, hogy felénk CSAK földút van .
hiába van a motoromon rendszám, ha motorozok, akkor a lehető legkevesebbet megyek csak azfaltozott részen. 99% földút.
mióta van meg az XL?
Nekem a hétvége nem jó. Talán jövő hét szerda.
De, megyek arra, de csak szabályosan. Nem akarok a pl: vadászoktól sörétest a hátmmba.
Rendben,az jó lenne.Hétvégén,és jövő hét elején is ráérek.Írj,hogy Neked mikor jó.antpeter@freemail.hu az email címem.
Igen jártam arra megnéztem a Tési szélmalmokat is Te már nem szoksz arra felé motorozni?
Gyulafirátót, Alsópere, Tés, és a Bakony zegzugos részeire gondoltam.
Max.1bár!
Inkább kézipumpával nyomd bele a max1bár,mert kompreszorral könnyű szétbaszni a szimeringet!
Csak óvatosan és max1bár!
most nincs benne de gondoltam kiprobálom 1 bar a max?
Max.1bár!
De tovább bírja a szimering ha nem teszel levegőt a telóba!
Üdv antpeter!
Ha van lehetőség összefuthatnánk, megnézném a géped + lehetne 1-2 túra is!
holnap tudom megmondani
Hát menekülni nem lehet, főleg hogy gyakorlókkal lőnek, ez nem a háborúk esetén használatos lőszer! (az sokkal erősebb detonációt okoz!)
Üdv Vitboy!
A leírtak alapján Te is várpalotai vagy ugye?Én pár napja vettem a motoromat(xl600),de én csak rendszámmal merek...
Na jössz csütörtökön?
ha jool tudom 1 bar
kérdés xl elsö teloba mennyi az általános vagy a megfelelö levegönyomás?
Pedig rendeltem a túrához páncéltörőt.Na sebaj,majd elhasználjuk valamire.
egyenlőre nem volt olyan hangja mióta kicseréltem a tűszelepet.. :) aztán meglássuk.. a felsöpakonyirol csak hallottam nem jártam még ott a tescos sem épp pálya vegyél kb 30 jól elhezett szint eltolt földkupacot :D feléd van földut is mert csak ott tudnék menni :D
amúgy a t72 elől nem lehet menekülni......
konkrét tapasztalatom csak a t55-el van
láttam őket lőni
egy oszlop volt a földbe ásva gumik voltak rajta, odavertek egyet aztán se oszlop se gumik se semmi, csak egy kisebb defektus a talajon, olyan hogy a ló elfért volna állva benne....
Oké De ha bent leszünk a híradóban akkor biztos jót fogsz röhögni
Nyugi annyira nem veszélyes azért a helyzet de én úgy tudom hogy Gyulafirátót mellet van egy gyakorló pálya és helikopter leszálló,és Várpalota és Guttamási között szokták lezárni olyankor a lőteret mert ott van a főbázis és még a régi Kincsesbányai laktanya területén szoktak állomásozni.A ti útvonalatok nem esik bele.
a túristautak térképe nem jobb?
Masteron tidnál segíteni abban hogy itt milyen részeket kéne ki kerülni ? Olvastam pár hozzászólást és nincs kedvem T 72 elöl menekülni be tudnád rajzolni a katonai területeket ?
azt a sebessegmerot szet lehet szedni es kinullazni?....mer furoval tekerhetem 15 orat