Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát ebbe nem vagyok jártas sajnos.
Megnéztem, nekem gyári tetszik igazán, de azért köszi a segítséged!
Esetleg azt tudod e, hogy simán föl lehet rakni az xl 600rm-re ezeket a tankokat?
Nekem az XR4-ben van keresztben egy stift,azt ki kellett szedni,és utána egy 10tonnás préssel nagy nehezen kijött.......szerintem az XR 600-nál is valahogy így lehet megoldva. A CRF-é is így jött ki,azzal a kivétellel,hogy ott nem volt stift.
2011 november 30 11:23 ide lépj vissza itt a fórumon.Neki van de nem biztos hogy meg van még de szerintem jó az ára
Eggyenlőre csak szemezek az ien tankokkal, amúgy ezt semmi gond nélkül fel lehet szerelni az xl600rm-re is?
És mennyiért tudnád beszerezni? Képet tudsz mutatni róla?
Lehet hogy tudok neked olcsón ha ilyen érdekel
Rendben! Köszi
Na látod bátyám ezt most nagyon jól mondtad de sajnos ez már csak álom marad
http://youtu.be/jKQJkqNs_qs
Egy ien tankért,és ülésért mennyit szabad adni?
Köszi a válaszokat
J ez nem az enyém ez csak egy kép volt a netről mert nem tudom mi annak a neve amit ki akarok cserélni és így könnyebb volt elmagyarázni!
lementettem a címed majd hétvégén értekezünk!
inkabb ezt adhatnak vissza magyarorszagnak
na legalabb okosabb lettem
Rajta volt még az alsó csapágynak az alja mert azzal együtt lehet hogy nehezebb ha igen akkor szerintem azt próbáld meg valahogy leoperálni és utána préseld és melegítsd
Rendben akkor ha ide elküldenéd a tel számod azt megköszönném és legfeljebb holnap este meg csörögnélek ha nem gond
hardamstaff@gmail.com
Oké szívesen elmondom hogy csináltam meg mutatok képet is majd csak most kicsit sok a meló és ilyen 10 fele érek haza és reggel 6tól kicsit hosszú, de nem bánom kell a lé!
akkor Az enyém baromira egybe van mert nyomattam mint állat meg még meg is melegítettem és akkor se jött szét! nem tudom mi legyen!?
Valamikor meg beszélhetnénk ezt a hengerfej leömlő bővítéses dolgot
Költözz át ide
Az a feladata,hogy megakadályozza az olaj átjutását a szelep vezérléstől az égéstérbe.
Ezt írták a neten
Nem menetes Kúpos és ha jól tudom úgy szokták ki préselni
nalatok anyi mindent lehet rendelni az XR-hez nalunk meg szar sincs
akkor joo....feladatat en sem tudom mondjuk de azt tudom hol van
Hogy jön ide? hülye kérdés volt
Nem nagyon vagyok tisztába a szelepszárszimering feladatával ,de már utánna néztem