Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vagy valami rotakapát hajt, szerintem nem hajt ez semmit csak valami majom nem tud mit kezdeni a pénzével és ilyeneket csinál hogy minket bosszantson mer én egy új hengert se birnék venni nem egyből kilencet
Ez valami repülőgép meghajtását szolg álja?!
nem ertem de mind1 .....amugy hogy jon oda a szelepszar szimering?
Amit 22:39-kor írtam
Meglenne a szelephézag állítási gyakorlat mire a végére érnél!
Légyszi segítsetek! NEóem tudja valaki hogy hogy lehet ezt kiszedni egy xr 600 alsó kormánykifliéből nem birom kipréselni vagy ez menetes lenne de tekerni se nagyon sikerült ha nem jövök rá kiesztergálom belőle de ha valaki tudná és megosztaná velem akkor azt nagyon megköszönném!
ezt multkor lattam...iggen brutal
melyik valaszt?
http://thekneeslider.com/archi... elfelejtettem a linket bemásolni!
Ez kell a verseny xr be!
Káosz XR6 és TIGER-XR6, elnézésetek kérem az egyik válaszomat rossz helyre írtam, véletlenül
Sokan dicsérik amúgy, lehet, hogy kipróbálom...
És tényleg,kicsit értelmetlen volt a kérdésem nah
1 hónapja vettem a gépet, és piros hőálló szílóval ki volt/kivan nyomva,igaz nem túl szépen. Alatta mintha valami alumínium tömítést is látnék. Ez nem utal olyasmire, hogy nem jók a szelepszár szimeringek, vagy iesmi? Amúgy azt is hallottam,hogy ha ki kenem valami fasza cuccal,hogy ne szívárogjon, akkor vigyázni kell hogy ne huzzam bele valami lyukakba,mert ott jön föl az olaj
Nem 100%-ig értek hozzá, de ez furcsán hangzott picit
Esetleg nincs valakinek XL600 pd04 típushoz robbantott ábrája,vagy szervíz leírása?Próbáltam,de még nem sikerült sehonnan letölteni.
az fbs teljesen jó mindenre
aztán tök olcsó
nekem ugy csinalta a szerelo hogy bekente pasztaval mindket felet es hadta megszaradni es ugy rakta ossze....nem csurog eddig sehol
Hát az ,hogy szivárog az olaj.
Szelepfedél le és bekenni véknyan a szelepfedél tömités két oldalát valami jóféle szerelőpasztával.
Az olaj cserét nekem is megkell csinálnom, arra mit tudtok mondani hogy szívárog az olaj a szelepfedélnél?
én sosem töltöttem még a blokkba...... abban alig van olaj üzem közben is
Nagyon baba
Mire telefonon bepötyögtem megelőztél.
Köszi,értem.Már találtam is hozzá szűrőt, nem is drága.
Én XR nél a blokkba öntöttem 1 litert, a masik 1 litert meg a vázba ,utána járattam,hogy magának elossza majd megállitottam és a nivónál felöntöttem maxra
1 liter vazba 1 liter a motorba a szelepdeklin ahol allitod a szelephezagot...oszt beinditod es varsz kicsit leallitod megnezed hol van es hozza ontesz a vazba amennyi kell