mivel munkanélkülivé váltam, sok lett a szabadidőm
jövő héten elviszem a gépet füstmentesítésre, aztán ha csak szimmerig baja van akkor utána mehetünk
hó is lassan eltűnik, kicsit szikkad aztán nyomás
de nem vagyok ám jó vezető mert mindig eltévedek
taki túra meg azért jó mert ott napról napra bátrabb leszel
hat nemtudom.....megkerdem meg mennyibe kerulnek a rugok es ha 11 euro mint regen akkor veszek azt is csak azt nem tudom eldonteni hogy most vegyem meg csak a lamellakat pusztan 50 ner vagy vegyem azt a masikat ahol a femek is vannak....azon az oldalon ahol vannak 50 csak a kopo lamellak a fem lamellak kulon 30 euroba kerulnek
megvan mind a het ....mikor anno a xl-be csereltem a lamellakat es akitol rendeltem az aszonta hogy hiaba van meg sokszor a meret de mar valamiert atcsuszik es akkor is ugy volt asziszem.....akkor lamellakat es rugot csereltem femet nem.
Pedig ha ezek a méreteid akkor ezek megfelelők,mert a kopólamella csere méret határa:2,6 mm-er a rugóé pedig:43,1 mm er.Legalábbis ez a domi csere határ méret táblázata de ha jól tudom ugyan azzal a kuplunggal van szerelve mind kettő.Benne volt mind a 7 kopó lamella?
Igy nezne ki a rele felulrol. ,,B" , meg ,,M" a jelölés.
A ,,B" hez csatlakozik a rövidebb kábel, ami az akku + sarujához vezet?
Aki tud, kérem segitsen!
Üdv!
Mérd meg a rugók hosszát tolómérővel és mérd meg a kopólamellákat is és nézd meg a manuálba a határértékeket.A kuplungkosárnál az a kitört darab még nem olyan vészes.Hát a fémlamelláknál ha az az egy nincs nagyon megvetemedve akkor én nem cserélném de kérdés hogy milyen az az egy darab ami nem teljesen fekszik fel.Ha megméted őket ird be ide is.
Elsőre azért örülnék jobban egy ilyen "nézelődős" túrának, mert még enduróval nem voltam Erdélyben. Azt a 3 napos Taki túrát láttam, de elsőre nemtudom mennyi hardos....
Ha olyan sok lesz a szabadidőd akkor beszéljünk össze. Nekem az a duna-tisza közötti homok új volt és nagyon tetszett. Távolságra meg nem olyan egetverő az a 100-150km.
na kikaptam a lamellakat.....hat kopottnak nez ki.....a fem lamellak kozil csak egy nem erintkezik teljesen nem tudom hogy akkor most csereljem le koplett vagy jook lesznek azok meg....egy kis darab meg levan torva a kuplung kosarol (asziszem igy hivjak)....de szerintem ez nem baj.....a rugokkal meg nemtom milegyen rakjam vissza vagy vegyek ujat?
650 nx Dominatorom van. Megnézné nekem valaki az indítóreléjét a motorban, hogy hogy van bekötve. Van az indítórelé műanyag házán mindkét bekötésnél egy egy betű. Az akku negatív sarujához közvetlenül melyik betű passzol?
Ha rosszul lett bekötve az indítórelé, történik valami károsodás?
Az önindítót megforgatja jelenleg, de nem indul. Most nem tudom, ha rosszul lenne bekötve, semmit sem csinálna?
Hipp hopp tönkrement az akkum, de lehet hogy amugy is ennyi volt neki megírva.
Itt Is találtam egy erdélyi Túrát!Ha esetleg vmelyik motoros társam érdekelné Esetleg!
manóbácsi
[1777] 2011. november 28. 17:58
Szia motoros társam !
Elkezdtük szervezni a 2012 IV. ERDÉLYI MOTOROS TÚRÁNKAT
2012 07 7-14
Ha szeretnél velünk és visszatérő társainkkal tartani küldj
1 E-MAIL címet és elküldöm részedre a túra leírását !
Amennyiben úgy határoznál,hogy velünk tartasz küldök
jelentkezési lapot is !
Az eddigi túrák fotóit láthatod a SPORTMOTOR.HU-n !
Várjuk válaszod Manó és a TEAM 20 416 13 30
http://www.nagyvas.hu/motorosb...