Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amíg hidegen nincs zörgő hangja akkor semmi gond,ha már hidegen zörög de melegen elhallgat akkor már el kell gondolkodni a cserén,ha viszont már melegen is zörög akkor azonnal cserélni kell.
tankot cseréltél rajta?:)
akkor nekem az xr-en nem valami feszes
nekem a nagy tank után egész könnyűnek tűnt a gépezet amikor visszatettem az eredetit
akkor inkább elviselem a terhet :D úgyis elfogy a végére :DD
akkor marad a fél tank benzin az is majd 5 kiló könnyítés
hát az én motorom rendszámos szal a fele cucc alapból nem lehetne kiszedni :DD de ezek nem is érik meg azt a 1,5 kg-t :DD annyival nem lesz jobb :D 30-40kg-val már lehetne jobb de ahhoz kikell dobni a motor felét xDD
km óra és spirál, fejidom&világítás és cuccai, rendszámtáblatartó, féklámpakapcsoló
pár kilót tudsz leszedni
de ez olyan hülyeség mint az egyik ismerős rally hondájából kibogarászták a kábelkötegekből a nem használt vezetékeket

esetleg akkor éri meg ha eladod a cuccokat
Reggelt

Nekem eszembe jutott egy jó könnyítés. Nem ülsz rá
Az nem sipolás hanem súgás Az pedig a vezérműlánc súgása és az akkor jó ha súg,és nem csak az xl nek de az xr és a dominak is akkor jó feszes a vezérmű lánca ha ezt a súgó hangot adja.
Köszi
azt meg elfelejtettem kerdezni hogy mitol lehet hogy nem sipol a XR ugy ahogy a XL ?....egyaltalan mitol van az a hang?
valamit biztos lehet de joo ez igy is
a blokkból nem nagyon lehet kivenni :DD a műanyagok nem túl nehezek, a váz meg hát elég stabilnak kell lennie egy enduronak szerintem ahhoz hogy terepen ne törjön ketté :D csak azért kérdeztem amúgy, mert néztem valami videót aztán csak úgy felszínesen megvolt említve hogy könnyített motor meg ilyesmi :D azért kérdeztem rá hogy mi a túrót lehet könnyíteni :DDD
Meg van!
Oké holnap reggel küldöm! Csak nem voltam net közelben!
ez az...pont azert kerdeztem en is
ok!
Köszi a gyors választ!
Üdv!
Azt a benzines hülyeséget szerintem felejtsd el ha már levetted a hengerfejet érdemes felcsiszolni a szelepeket és szelepszár szimeringet cserélni mert amúgy is írtad hogy füstölt a gép.
az engem is :DDD
azért kérdezem, mert ha így belegondolok felesleges rész nincs rajta v agy benne :DDD
engem az erdekelne mi az amit levennel a konnyites celjabol
na felteszek megint 1 jó hülye kérdést :DD csak hogy ne unatkozzatok :DD
Motoron érdemes könnyíteni? És most nem a benzin mennyiségére gondolok :DDD
Vagy egyáltalán érdemes lehet?
oke...megprobalok szerezni egyet
oké!Köszi szépen a segítséget!
hétvégén megnézem rendesen mert sajnos hamarabb nincs időm rá
A szelepeket elég megnéznem úgy,hogy leszedem a hengerfejet megfordítom és rátöltök egy kis benzin ,hogy nem e folyik át valahol,igaz?Ha csak nem látom,hogy komolyabb a sérülés. De idáig nagyon zsebbe nyúlósnak nézki a dolog sajnos.
Csábító a randevú de itt a laptopon a videón keresztül kényelmesebb meghallgatni.Viszont ha majd elkészül a gépem össze hozhatunk innen a fórumról valami szervezett túrát tavasszal.
találkozzunk valahol félúton aztán meghallod élőben