Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Milyen motorhoz kellene?
Ez sok mindentől függ! Pl. hogy milyen évjáratú, milyen kondiba van a kicsike, és szerkezetileg is megfelelő legyen!
ma irt egy tag hogy el e cserelem a xl-t rm125-re...szerintetek?
Köszi! Mail ment!
lll.misi@freemail.hu
Hali!Segítségeteket szeretném kérni!Nincs valakinek elfekvőben kormány tengely csapágy porvédő lemeze felülre olyan 22 -28 mm es belső átmérővel?
Hello! Köszi a képeket! Érdekelne a cucc! Egy elérhetőséget tudnál adni, hogy megbeszéljük a részleteket?
Küldöm a képeket.
kesz a paripa ....holnap delelott megyek erte
en is pont igy gondoltam ki csak mondom meg megkerdem hat ha maskebb kell koszi a segitseget
Ha esetleg érdekelne valakit akkor lenne egy eladó XR400-am

http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_xr_xr_400_surgosen_ela
do-5253115
Ugyan ugy mint a hagyományos telóvédőt,a telót nem kell szétszedni csak alátámasztod a motort a blokk alatt,az első kereket kiveszed, maglazitod a telóbefogókat,kihúzod a telót,ráhuzod a védőt ,aztán mehet össze.
Ha összeraktad akkor a telóvédőt alul és felűl egy-egy vastag kábelkötegelővel megfogatod hogy ne menjen bele víz,sár,por,és kész.
1 óra alatt kész.
Remélem tudtam segíteni.
hogy kell ilyet feltenni?...szetkell szedni a telokat vagy nem muszaj?
Modernebb,szebb,ez se engedi be a port meg a vizet.
Neoprén az anyaga,olyan mint a búvár ruha.
Anno 8ezer Ft volt a pár.
azt akartam kerdezni hogy jook azok a harisnyak a telon?.....mivel jobb mint az a harmonika?
Vagyis Keihin FCR 41
Volt vele foglalkozva az biztos.
A Keihib FCR-t is érdemes számításba venni,lehet drágább,de szerintem jobb mint a Mikuni.
mikunira....majd egyszer lehet en is dobok ra egyet
patent gep volt a tied...iggen tetszik....szok azok a harisnyak vagy mik a telon?
Itt azt irják hogy jelentősen kevesebb hőt ad le mint a halogén.http://xenonbolt.hu/gyik.html
OK. morgen.
Kimentem a határba délután.

Hát az utóbbi időben nemigazán fáradtam el így 100+ méter alatt az egyszer ziher :D
Finom "beton" havacska
De csak azért is végigszántottam legalább van hol elfolynia az olvadásnak most már.
Akkor szerinted melegszik úgy mint egy halogén mert az én lámpámba nem való halogén.
Hello! Köszi hogy megnézted! Tudnál nekem képet küldeni róla az adatlapomon lévő e-mail címemre? Előre is köszi! Üdv: Balázs
A Kalapács képe lemaradt.