május felé van tervezve egy erdélyi út, de konkrétum nincs
időjárástól függ, múltkor májusban még esett a hó egy kicsit, motorok is minden reggel deresek voltak
valószínűleg belényes mellett lenne a főhadiszállás, legutóbb 3 napra 10 pénz volt(szállás+reggeli&vacsora)
innen lehet menni mindenfelé
létszám képlékeny, múltkor is 8 ígért helyett 3 lett
majd olyan április felé lesz konkrétum
amúgy taki szervez egy 3 napos ütősebb kirándulást júliusban, oda még pont beférsz, az inkább endúrós túra lesz, mint a miénk mert mi csak olyan sétafikálós nézelődős túrákat szeretünk
addig meg lehet izmozni mert oda kell egy kis erőnlét
mivel rengeteg szabadidőm lett, én tervezek menni tavasszal sokfelé, csak szikkadjon meg a talaj, mivel kihíztam a vízálló gatyám nemigen akarnék saralni
szóval lehet szervezkedni, bár nagyon messzi van egymástól itt a nép...
Megkérdeztem Takit és nem lesz BP-Szeged útvonalbejárás
Ini amit említettél erdélyi motorozás, arról van már valami infó? És van esély, hogy lesz helyem?
Valaki itt említett valami fórumos tavaszi gurulást... Volt már máskor is? Én benne vagyok
Persze,hogy jobb mint a gyári Az a baj mikor felraktam még a gyári kipufogóm volt rajta és az nagyon fojtotta a motort és ezek a gyorsítós karbik inkább a nyitott rendszert szeretik és nagy volt benne az alapjárati fúvóka és ez miatt alacsony fordulaton sok volt neki a benzin és befulladt kicsit,de közepes fordulatól már jól ugrott.Majd most tavaszra tervezem a behangolását mert rendeltem hozzá kisebb fúvókákat és teszek rá nyitott dobot is.
Hát nem tudom megmondani pontosan hoyg mennyibe van így apráként lett ráköltve "apránkét " Amennyit bírtam! A munkadíj nem volt sok mert mindent én csináltam révén hogy forgácsoló műhelybe dolgozom cnc és ként csak ez a fránya alkatrészek ha már valamiből normálisat akarsz akarsz az egyből 50000! Vázat is én alakítottam át meg le lettek cserélve a telók is szóval teljesen egyedi lesz a gép csak már maróznék!, de az még oddébb lesz!
HÁt ki lett bővítve a kipufogó leümlő meg a szívó is kibővítve polírozva! A veztengely is valami speckó azt úgy kaptam egy régi havertól! Hírdetnek a képesmotoron egy olyan karbit 43 ért nem tudom megvan e még nem beszéltem még a gazdájával csak már kezd kifogyni a keret egész ősszel meg télen csináltam és még mindig nem hallottam a hangját kezdek türelmetlen lenni! Valakit nem érdekel egy xl 250es blok hengerfejen kívül tökéletes 15e be ?
Sziasztok! Most rakom össze az xl 600 asomat elég sok idő meg pénz rá lett már szánva a tuningra a hengerfej az nagyon frankónak tűnik csináltam hozzá egy gyűjtőcsövet hogy egy karbis legyen szerintetek egy fcr 41 es karbi milyen lenne rá javitana rajta! Valami tanács ötlet vagy tapasztalat!
időjárástól függ, múltkor májusban még esett a hó egy kicsit, motorok is minden reggel deresek voltak
valószínűleg belényes mellett lenne a főhadiszállás, legutóbb 3 napra 10 pénz volt(szállás+reggeli&vacsora)
innen lehet menni mindenfelé
létszám képlékeny, múltkor is 8 ígért helyett 3 lett
majd olyan április felé lesz konkrétum
amúgy taki szervez egy 3 napos ütősebb kirándulást júliusban, oda még pont beférsz, az inkább endúrós túra lesz, mint a miénk mert mi csak olyan sétafikálós nézelődős túrákat szeretünk
addig meg lehet izmozni mert oda kell egy kis erőnlét
mivel rengeteg szabadidőm lett, én tervezek menni tavasszal sokfelé, csak szikkadjon meg a talaj, mivel kihíztam a vízálló gatyám nemigen akarnék saralni
szóval lehet szervezkedni, bár nagyon messzi van egymástól itt a nép...