Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aha . 15 ezer forint .
Hali!Megkérdezhetem mennyibe került a felújítás?
De rázd meg a pipát , ha zörög benne az ellenállás akkor tuti szarul érintkezik .
Pipa is szétszedhető , de nem lehet úgy kicsavarni a kábelt mind a simsonból , hanem a gyertyára menő részében van egy csavar . Trafónál egyszerűbb kivenni , ott hagyományos kicsavarós .
na ha kivakarom a retekből megnézem
sima kitekerős az xr4 gyertyapipa?
trafóból is ki lehet szedni a kábelt?
lehet össze-vissza van rohadva minden
Közben felújítódott a hátsó telóm ( Köszönet Rab Csabinak ) . Gáz egy szem sem volt benn , a teleszkópszár vezetőt kikopott , még szerencsére nem kezdte elkoptatni a szárat . 10-es olaj került bele ...
Nah ez a fúrcsa XR
http://vateraauto.hu/hirdetes/...
XR 1 óra alatt lehet quad vagy enduro
Nézd meg csak a kábelen ( pipa nélkül ) , az a tuti .
ma volt teszt
1 rúgásra röffent, utána elbénáztam mert nem húztam egy kicsi gázt(alapjáratom elég lent van) aztán leállt
utána be nem indult
kiszedtem a gyertyát gázos forrasztópákával leégettem a trutyit róla aztán ismét indult 1 rúgásra
ekkor nézegettük hogy elég fika a szikra a szimóban nagyobb és jobb
ellenben az is lehet hiba hogy eszi az olajat aztán rárakódik a gyertyára, ami indításkor benzines lesz aztán áthúz valamerre
mondjuk attól még szar a szikra.......

a héten küldenek új denso gyertyát avval is megnézem, de ha avval is sárga a szikra(ami valószínű) akkor át kell nézni az elektromos rendszert
De lehet hogy a gyertyapipában a ellenállás nem érintkezik rendesen ...
Trafó vagy gyújtótekercs . Lehet hogy ezért indult múltkor nehezen ?
nekem nem olyan....
mi lehet a hiba?

ráadásul csak akkor szikrázik amikor izomból rúgom
holnap kiprobalom es ha nem lesz joo akkor irok muznak ide hat ha olvassa a forumot
Irj rá a Muz ra de azért holnap próbáld meg az xr alapjárati fúvókával.
Gyertyával nézve is kék szikra kell hogy legyen , de ha leveszed a pipát 20 mm-ert át kell ütnie , vékony kék ívvel .
ja arra en is gondoltam csak msotansag nem igen jarkal erre fele
XR-be 152
A domi karbiba 155-ös a főfúvóka
Tedd bele egy próbát megér nagy valószínűséggel sok lesz neki a 62 es de egy próbát megér.Muz kollégát kéne megkérdezni hátha emlékszik milyen méretű fúvókával működött neki az xr 600 a domi karbival
fofuvoka hanyas benne? nemtod?
Ha sok anyagot kap akkor fekete füst jön a kipufogóból és kormol,és mikor ráhúzod a gázt lassan pörög fel.
baratom nem hogy 60 hanem nekem 62-es van benne
es ha sok neki mik a tunetek?
oke....holnap ha lesz idom megprobalom...kosz a segitseget
Vedd ki az xr karbidból az alapjárati fúvókát elvileg passzolnia kell bele tedd bele a domi karbiba nézd meg hogy viselkedik vele.A domi alapjárati fuvóka mérete:48-as Az xr 600 alapjárati fúvóka mérete 60 as ha jól tudom lehet sok lesz neki a 60 as de nézd meg hogy reagál rá.