Szeptemberben vettem le a motorról és kitakarítgattam úgy raktam el a szekrénybe.Én nem láttam benne koszt de érdemes szétszedni megnézni lehet van valami kis dugulás benne de szerintem inkább a alapjárati fúvóka mérete lesz kicsi azért dadog.
masteron ma beinditottam az XR-t es az alapjarat fol le ugral gazadasra durrog neha megtorpan hallani hogy sziv egy nagyot es megy tovabb....meddig allt a domi karbi mert a szerelo mondta hogy ha sokat allt akkor lehet benne valami lerakodas vagy mi.
ÜDvözleheletm
Olyan kérdésem lenne NX 650 bukócsövet nem tud valaki ?
oldalcímet esetleg ...
masteron1 neked sincs ötleted?
elég sok alkatrész megfordul nálad (hátha )
Szia!
Nem lehet,hogy vezérműlánc szakadt el vagy átugrott vagy valami?
Mert amikor harmadikba raktam először csattogot(vezérléstől jött) rángatot és megállt.Most gondolkoztam rajta picit jobban ezért gondoltam erre.
üdv!
na pont akartam irni hogy ha a motorba csattog akkor ne inditozd meg semmi ilyen mert tobb kart okozhatsz....szedd szett ott valaminek ammen lett szerintem
Még valami nem a kipuff csattog hanem a blokkba(henger-hengerfej és önindító)felöl valami.De majd szétszedem és kiderül csak gondoltam hátha van valami ötletetek.
Üdv!
Szia!
Igen a pirosért lett az 500-as nekem. A kékért pedig barátnőmnek lett egy 125-ös XL.Itt egy kép a 125-ösröl is.
Szerinted nagy baja lehet az 500-asnak mert amióta megállt nem lehet indítani csak csattog és nem indul.És csak önindítós.Az egyik haver azt mondta,hogy lehet ,hogy kicserélem a pakolást és beindul mert átszívhatja az olajat.
Üdv!
Szia!
Annyi volt,hogy mentem vele lekellet lassitanom majd megálltam.elindulok 1-es 2-es 3-as csattogás leállt és olajat nyomja ki felül a hengerfejnél.
Nagy valószínűséggel az alapjárati fúvókát cserélned kell nagyobbra mert nekem ez gyári kipufogóval működött tökéletesen.Az alapjárati fúvókája 48-as a főfúvóka 155-ös
enyém eléggé gyengécske, meg olyan sárgás-pirosas a szikra
Olyan kérdésem lenne NX 650 bukócsövet nem tud valaki ?
oldalcímet esetleg ...
masteron1 neked sincs ötleted?
elég sok alkatrész megfordul nálad (hátha )
igen kellene még a váltó léptetővillákkal együtt.
írj emailcímet vagy telefonszámot
Nem lehet,hogy vezérműlánc szakadt el vagy átugrott vagy valami?
Mert amikor harmadikba raktam először csattogot(vezérléstől jött) rángatot és megállt.Most gondolkoztam rajta picit jobban ezért gondoltam erre.
üdv!
Üdv!
Igen a pirosért lett az 500-as nekem. A kékért pedig barátnőmnek lett egy 125-ös XL.Itt egy kép a 125-ösröl is.
Szerinted nagy baja lehet az 500-asnak mert amióta megállt nem lehet indítani csak csattog és nem indul.És csak önindítós.Az egyik haver azt mondta,hogy lehet ,hogy kicserélem a pakolást és beindul mert átszívhatja az olajat.
Üdv!
http://www.pinkmotors.hu/ foglalkozik fúvóka forgalmazással náluk tutira van.
Annyi volt,hogy mentem vele lekellet lassitanom majd megálltam.elindulok 1-es 2-es 3-as csattogás leállt és olajat nyomja ki felül a hengerfejnél.
Meghallgatnám ahangját