ÉN XL 600 R dugót veszek bele ! De tudni kell hogy XL600 dugo 4mm-rel hosszabb az NX dugónál.Az NX dugó 2mm-rel elöbb ál meg a henger felső síkjánál ezért 2mm-es talptömítés kell .
Szia! Örülök hogy megérkezett! Igaz nem volt túl szép a csomagolásom. Elnézést miatta, a henger azt én is így kaptam én nem használtam. Most a saját hengeremet is fúrni kell. Te honnan szerzel bele dugattyút? Próbáltam bontóban szerezni de ott sem olcsóbb hengerrel együtt 35e ráad használt. Gerecse ajánlotta.
Jó hétvégét!
Köszönöm a tanácsokat!
Akkor maradok a költségesebb verziónál,arra gondoltam lehet h jól megtudnák csinálni, mindez Szügyön történik. Akkor gyűjtök tovább :(!
dugóöntés....
van egy ismerősöm aki pannónia motorbuzi
az szenvedett ezekkel az öntött kisipari dugókkal, de szopi volt mindig
aztán valahonnan szerzett egy valag gyári dugót, azóta újraperselyezi inkább őket
pedig a pannónia nem izomgép, meg annyira nem is pörög
Masteron olyan kérdésem lenne hogy dominator első lánckerék lefogató lemezed nincs véletlenül eladó? Mert az Xl lefogatót soha a büdös életbe nem tudnám felrakni
lacikaR1fan tegnap ide ért a dominator cuccos
mikor kicsomagoltam (hu bazzeg ) volt kajak rozsda volt a henger fala
szerencsére csak vakrozsda, de a hengerfal rendesen sérült...
Mind1 kap szépen 102.40 mm Wiseco dugót
Hozzá teszem nem fikázni akarok
Szerintem egy Prox vagy Wiseco dugót gyűrűvel megkapsz szerintem 40-42e Ft-ért,a fúrás meg olyan 5-6 ezer,én nem bíznék az ilyen öntött bizbaszokban,ha elszál akkor az a pár ezer amit spóroltál az több 10 ezerre rúg majd.
Itt érdeklődj www.pinkmotors.hu www.jjinternational.hu
végre tudtam ma normálisabban motorozni :DD igaz nyakig full sáros lettem :DDD basszus dombnak felfele a csizmámra annyira sár ragadt hogy nem tudtam felemelni :DD
Már jó lett,megkellett tísztítani a dugattyúkat,és teljesen be tuttam nyomni,szóval jó lett a fékbetét,azt hittem hogy a fékbetétes 2-3mm-el többet rakott rá,de nem. Fasza lett.
Jó kis oldal! Kössz
http://motoroswebaruhaz.hu/spd...
Jó hétvégét!
Akkor maradok a költségesebb verziónál,arra gondoltam lehet h jól megtudnák csinálni, mindez Szügyön történik. Akkor gyűjtök tovább :(!
van egy ismerősöm aki pannónia motorbuzi
az szenvedett ezekkel az öntött kisipari dugókkal, de szopi volt mindig
aztán valahonnan szerzett egy valag gyári dugót, azóta újraperselyezi inkább őket
pedig a pannónia nem izomgép, meg annyira nem is pörög
mikor kicsomagoltam (hu bazzeg ) volt kajak rozsda volt a henger fala
szerencsére csak vakrozsda, de a hengerfal rendesen sérült...
Mind1 kap szépen 102.40 mm Wiseco dugót
Hozzá teszem nem fikázni akarok
Itt érdeklődj
www.pinkmotors.hu
www.jjinternational.hu
45e furás+újdugattyú+ újgyűrűsor!
Mit szóltok hozzá! Vki tud olcsóbbat?
Talán holnap tiszta fejjel és újult erővel...
Jó kis oldal! Kössz