Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majd valami bontóst keresek úgy is mert kell egy patent állapotú főtengely ,csak akad akkor ilyen lánckerék rögzítő is
Sziasztok!megtudná nekem mondani valaki hogy xl600ba milyen olaj lenne a legjobb?
Nem kis pályázol!
Nem kell vastagabb tömítés jobb lesz tőle a sűrítés nagyobb lesz a nyomatéka
Ezzel a megoldással az XR kompresszio értékét lehet elérni.
Sajnos nincs ebben nem tudok segítteni
ÉN XL 600 R dugót veszek bele ! De tudni kell hogy XL600 dugo 4mm-rel hosszabb az NX dugónál.Az NX dugó 2mm-rel elöbb ál meg a henger felső síkjánál ezért 2mm-es talptömítés kell .

http://motoroswebaruhaz.hu/spd...
Szia! Örülök hogy megérkezett! Igaz nem volt túl szép a csomagolásom. Elnézést miatta, a henger azt én is így kaptam én nem használtam. Most a saját hengeremet is fúrni kell. Te honnan szerzel bele dugattyút? Próbáltam bontóban szerezni de ott sem olcsóbb hengerrel együtt 35e ráad használt. Gerecse ajánlotta.
Jó hétvégét!
Köszönöm a tanácsokat!
Akkor maradok a költségesebb verziónál,arra gondoltam lehet h jól megtudnák csinálni, mindez Szügyön történik. Akkor gyűjtök tovább :(!
dugóöntés....
van egy ismerősöm aki pannónia motorbuzi
az szenvedett ezekkel az öntött kisipari dugókkal, de szopi volt mindig
aztán valahonnan szerzett egy valag gyári dugót, azóta újraperselyezi inkább őket
pedig a pannónia nem izomgép, meg annyira nem is pörög
Masteron olyan kérdésem lenne hogy dominator első lánckerék lefogató lemezed nincs véletlenül eladó? Mert az Xl lefogatót soha a büdös életbe nem tudnám felrakni
lacikaR1fan tegnap ide ért a dominator cuccos
mikor kicsomagoltam (hu bazzeg ) volt kajak rozsda volt a henger fala
szerencsére csak vakrozsda, de a hengerfal rendesen sérült...
Mind1 kap szépen 102.40 mm Wiseco dugót
Hozzá teszem nem fikázni akarok
nekem a prox volt 145 euro es a furos 25 euro es gyorben csinaltak
Felejtsd el a dugó öntőt szerintem ilyen motorokba nem szabad öntetni dugót
Szerintem egy Prox vagy Wiseco dugót gyűrűvel megkapsz szerintem 40-42e Ft-ért,a fúrás meg olyan 5-6 ezer,én nem bíznék az ilyen öntött bizbaszokban,ha elszál akkor az a pár ezer amit spóroltál az több 10 ezerre rúg majd.
Itt érdeklődj
www.pinkmotors.hu
www.jjinternational.hu
en inkabb vennek gyarit
Gyári dugó gyűrűvel 50e fúrás nélkül!
Találtam egy dugó öntőt!
45e furás+újdugattyú+ újgyűrűsor!
Mit szóltok hozzá! Vki tud olcsóbbat?
Holnap mindenki Lóra itt a tavasz!
Estét. Szivat a lengőkar szimering Nem tudom kiszedni hogy kicseréljem

Talán holnap tiszta fejjel és újult erővel...
majd betakargatom estenkent
Arra vigyázz nehogy felfázzon a hideg betonon
na megrendeltem a lamellakat....10 nap meg megjon.....addig fekve marad a motor....igy nem lesz semmi baja gondolom
végre tudtam ma normálisabban motorozni :DD igaz nyakig full sáros lettem :DDD basszus dombnak felfele a csizmámra annyira sár ragadt hogy nem tudtam felemelni :DD
Már jó lett,megkellett tísztítani a dugattyúkat,és teljesen be tuttam nyomni,szóval jó lett a fékbetét,azt hittem hogy a fékbetétes 2-3mm-el többet rakott rá,de nem. Fasza lett.
Jó kis oldal! Kössz