lacikaR1fan nah akkor érdekel az a blokk
12 ezerbe megáll postával akkor jöhet akár holnap is
(henger ,blokkfelek ,váltó igaz?)
ha adsz egy mail címet küldöm a címem
gyertyavezetéket kell cserélnem, szét van barmolva a gyertyapipa oldali rész egész meg van égve a réz, levágtam egy darabot és szépen húzza az ívet
szerencsére nem volt nagyon fizetős a hiba, majd nézek rendes vezetéket valamerre
Ha szikrázik akkor jó próbáltad megkocogtatni az önindittót?Lehetséges hogy a szénkeféd nem érintkezik.Adni kell az önindíttónak egy direkt áramot és ha akkor sem mozdul akkor tönkre ment az önindíttód.
Üdv!
Megnéztem, szikrázik, meg van egy kis fust is hozza.Nem tudom mi lenne mondjuk az ideális szikra:) Most találtam egy forumot, ahol irtak hasonlo gondot, viszont ott a szenkefere gyanakodtak, illetve az is lett a megoldas allitolag...
De hogy azt hogy tudnam orvosolni? Szerelőhöz meg nem tudok így elmenni sem. Vagy marad majd a futó.....
Vedd ki az aksit és egy dróttal érintsd össze a pozitívot a negatívval ha szikrázik egy nagyott akkor ott van amper ha nem vagy csak egy nagyon picit akkor dobj meg vele egy kóbor kutyát Én igy szoktam megnézni.Engem már kétszer is próbált megcumiztatni igy akkumlátor harmadszorra vettem bele zseléset ez most jó.
Önidítórelé kicserélve, továbbra is csak kattan egyet, mikor rányomok az indítógombra. Neked is akkor ezt csinálta? Az akksimra nem ennék mérget, hogy jó, mert viszonylag hamar lemerűl, mellette meg egy noname darab. Azon kívűl hogy hány volt meg hány amper, semmi felirat sincs rajta. Így vettem a motort, ezzel az akksival. Mit értesz az alatt, hogy behúz e? Lehet ennek ellenére mégsem az akku döglött meg?
Köszönöm a válaszod!
Üdv!
Bakos
hali.
kicsereltem a fuvokat es mar van alapjaratom es a gazra is jool reagal.....kicsit kormol meg ha hirtelen gazt adok neha megtorpan kicsit de nem veszes.....majd lehet veszek egyel vagy kettovel kisebb fuvokat es meglassuk azzal mit fog csinalni.....meg tarthatom a xr fuvokajat es joo lesz ugy hogy majd a domis fuvokaval kuldom a karbit?
Írd le a címed elküldöm utánvéttel! úgy 1620 a posta tehát 11620ba megáll! Írj a kakuk24@citromail.hu ra.