Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A Xenon is melegszik hiszen ívfény keletkezik benne , a mosóberendezés a koszon keletkező káros fénytöréseket hivatott csökkenteni .
Ez van most az XR helyett.
Azért hiányzik a Kalapács.
basszus,elfelejtettem válaszolni.
Igen, találtam egyet, a röpsúlyház alján a nútolás kicsit kivan törve,egyébként jónak tűnik.
Semmi gond.Akkor elvileg ha bele tudom varázsolni a xenont a foncsolba akár még világítani is fog?
Bocs a "xenon" szón átsiklottam
Melyikre vagy kiváncsi a tiedre vagy az enyémre?Mert én már ezt próbáltam közepes fordulattól jól ugrott csak lent volt szar mert nagy volt az alapjárati fúvóka a gyári kipufogóhoz és alacsonyabb fordulaton fulladozott.
kivancsi vagyok erre a karbira mit fog eredmenyezni .....nekem a blokk ezustos a hengerem meg fekete....szerintem xl rol lehet rajta a henger
Megkaptam!Nem dupla Mikuni tm 42
Én úgy tudom a xenon nem ad le hőt csak a halogén azért kell a xenonos autókra lámpa mosó is mert nem tud leolvadni a hó,ha jól tudom
Elküldtem az email-t, légyszíves értesíts h meg e kaptad, amúgy mien, dupla karbi?
Van rá esély,hogy nem bírja a hőterhelést a foncsor vagy az üveg
bakró!
Megvan a röpsúly?
Köszi!Remélem elkészül még kell rá raknom egy sport dobot meg a hátsó gázos teleszkópot ja meg be kell hangolnom a tuning karbit.
Az alja grafit színű a henger meg a hengerfej ezüst színű.A domik gyárilag ilyenek ha jól tudom
Sok sikert hozzá! Jó lesz ez,gondolom tavaszra kész lesz
Jól néz ki az első sárvédő! Majd ha szépen pötyög már,akkor kérünk vidót is!:)
milyen szinu a blokkod?
Az a baj hogy darabokra van szedve mert tuningolgatom,ezek a képek vannak róla most.
Akkor inkább egy bármilyen márkájú (nem gyűrűs) ÚJ láncot tegyél fel, mint egy használtat. Mielőtt elszakad szerintem elkezd nyúlni.
Akkor csere!
sejtem én is amúgy
Tegyél fel vidót a dominator-rol, (majdnem vettem 1-et,csak be előztek)
Hali!Arra azért készülj fel hogy a gyűrű nélküli lánc úgy nyúlik mint a rágó gumi nem ezekre a 600 as nyomatékos motorokra való.
Nem használok cotont:D Amúgy teljes mértékbe 1-et értek veled!
Mostanában kibaszottul nem lesz pénzem venni(ha lenne akkor szettet vennék)
Gondolom nem kell mondjam mien érzés amikor nem bírsz magaddal,annyira mennél már...:) Probálok rá odafigyelni
A használt lánc ,szart se ér!(cotonból se veszel használtat ugye?).
amikor elszakad és szétcseszi a blokkot akkor meg lessz sirás!
Elkészült a block
Köszi Devilke88
Sziasztok!Mi fog történni ha egy sima lámpába ami nem h4 es hanem sima bajonet záras égő megy bele.Bele rakok egy h7 es vagy h4 es xenont.Köszi a választ
Egy úr vagy!