Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fórumtársak!
Van itt olyan köztetek akinek FMF powerbombos kipufogórendszere van az XR4-en? Ha van,légyszi jelezze,kérdeznék vele kapcsolatban.
andrush!
90 pénzért van egy xt600 a képesmotoron
ennyiért érdemes lenne megnézni, bár nem hibátlan
Hát igen lehet fokozni,egy kis vez lánc,egy kis hajtókar stb.
meg aztán ki tudja mi jön még utána
ilyenkor szokott az lenni hogy ez meg ez még jó lenne egy ideig, de ha szétszedtük akkor cseréljük ki
aztán már csak pislog az ember hogy rátolt hirtelen 150 ezret
Nem a fúrás kerül "sokba",hanem a dugattyú szett+a tömítés készlet......de hát ezt Te is tudod,csak úgy mondtam.
hát én is......
már eljutott addig hogy annyira bekormolja a gyertyát hogy emiatt nem indul rendesen hidegen (hosszas agyalás után rájöttem)

remélhetőleg nem kell megfúrni

Kíváncsi vagyok hogyan alakul az olajfogyasztása a motorodnak a szimeringcsere után.
most az enyém is tiszta, bár itt-ott van egy kis maradék rajta
kedden viszem szimmeringeztetni
utána jövő tavaszig nem fogja érni vezetékes víz
Ismerhetnél,ahogy hazaértem lemostam
le ne mosd
Tegnap volt egy kis sár
Nagyon szííííp!
Na holnap átnézem a gépet mindent rendben van-e, fölteszem a nagydarabokat (tank, ülés, idomok) és menetpróba
üdv.nem tud valaki xr 400 hoz berugókart?pontosabban az a kis 5 centis öntvény kellene nekem ami berugótengelyre csúszik rá.akinek van légyszi írjon,vagy honnét tudnék venni?
van ez a mapsource progi
arra feltöltöd a turistautak.hu térképet(ezen van egy rakat földút)
és facán lehet tervezni útvonalat
utána átnyomatod a gps-re a rajzolt nyomvonalat és már meg is van a fő útvonalterv

de ha rögzítesz utakat és beküldöd akkor felrajzolják
Érdekes nem ? 2 hete találtam ezeket a képeket
biztos jóbb a hűtése
Gps arra jó hogy tudod hogy hól vagy terepen , de útvonalt bíztos nem terveznék vele terepre . Én beszerzek egy jó térképet meg egy 20.e ft gps-t meg íránytűt azt mehet a buli benzin legyen elég
Táplálékot meg majd vadászunk
mi egyszer úgy mentünk hogy találomra fordultunk el az útkereszteződésekben
aztán kikötöttünk szankon
nem volt annyira messze (kb 50km légvonalban) de mire hazaértünk eltelt vagy 6-7 óra és minimum 150km
szóval gps nélkül viccesebb
Nekem is van,teljes Magyarország turista útvonala és földútjai fel vannak rá töltve.Sokszor vettem hasznát
ini hála isten a mi baráti körünk szívesen túrázik , de viszont szívesen megyünk endurozni is dagonyázni az a lényeg hogy motorozzunk ( persze ha nem szól bele a technika ördöge )
mert mindig van hogy valakinek nem jó a motorja.... de egyszer csak meg törik a jég
GPS van Omli telóján de én is akarok venni egy autos gps-t
de igazából gps + térkép az az igazi
Van nálatok gps?Mert azzal jó túrázni
ini asó igazából azért kell hogy a tüzet körbe ásni , nem akarok erdőtüzet csinálni
mondtam én hogy kár elkótyavetyélni azt a faca 500ast......
motor rengeteg van, szerintem sosem volt ennyi eladó
ásó mire kell?
ha nincs víz, kutat ástok?

amúgy a @ kivan felénk nincs senkinek sem túrázós vénája.....