úgy értettem, hogy amikor visszaváltok hogy több paci legyen kisebb sebességfokozatba és nagy gázt adok neki, akkor gyorsul mint a fene de nem emeli :D kumplungot csak váltásra használok, meg esetleg terepen kis sebesség fokozatban, ha muszáj meg persze néha 40centis hóban mikor "csúszkálok" :)
ja pont ma láttam ezt XD azért ez elég röhejes szerintem :DDDDDD
am. bicajjal meg motorral is megy valamennyire hogy 1helyben állva egyensúlyozagtni, mondjuk nem helyből gondoltam én sem a kerekezést, hanem menet közben, kis sebességre lelassítva kicsit felkapni az elejét, eddig amikor kicsit finomabban kibaxtam neki a kumplungot akkor és nagy gázt adtam neki, akkor traktorost játszott és felszántotta fél utat :DDD felkapni meg olyan könnyű nekem legalábbis a 130kg-t :D
Nekem kb 1 évbe került mire megtanultam egykerekezni. Viszont direkt óvatosan tanultam, csakis hátsófékkel! A gyakorlások alatt egyszer bolultam csak ,az is az én hibám volt mert felvezett hátsófék nélkül akartam megtanúlni ülésen álva egykerekezni A tanuló motorom egy mz blokkos simson volt. Azóta sokkal bátrabban megyek terepmotorralis, és úgy érzem sokkal ügyesebben mint az előtt. Például domb mászogatáskor nem félek ha a végén hátsó kerékre érkezem ,mert ösztön szerűen rálépek a fékre és nem esek hátra. Sok sikert a gyakorláshoz!
láttam már ezt a mókus gyereket, azokkal a gépekkel könnyebb egykerekezni, majdnem akkora a hátsó lánckerék mint a felni
persze azért az átlagtól 100x jobban egyensúlyoz
ma pl azt próbáltuk a gyerekkel hogy gurul a bicikli a lejtőn, aztán állunk a pedálon a menetirányra merőlegesen.
egyenlőre csak röhögés és pofáraesés van belőle
Ha alaposabban meg szeretnél tanulni egykerekezni-Állitólag Mókus
a street fighter-res gondolom nem kell bemutatnom,állitolag tanit ,vagyis tart ilyen képzést,akár a facebokon is megtalálod ha beszélni szeretnél vele.http://trogermokus.hu/ http://youtu.be/CheDjpfx8l8
én pont azért szoktam dobálni a vasat mert elég szarul tudok egyensúlyozni
pl komolyabb emelkedőkön amikor dobálja a farát akkor mire az agyamig eljut hogy korrigálni kellene már lent is van a kormány
Akkor ez is érdekes , alló helyzetbe megy az hogy nem rakom le a lábam, szóval úgy érzem hogy van egyensúly érzékem
De kerekezés az nem megy
Mind1 is igazából nekem a motorozás élményét NEM a kerekezés adja
Én sem tudok, de szeretnék megtanulni...
De rajtam maximum a réti nyulak tudnak majd röhögni, ha eltakarok, vagy nekik nedvesedik a bugyijuk :-)
Annyi előnye van egyébként, hogy nagyban fejleszti az egyensúlyérzékedet. S ezt tudod kamatoztatni bármi helyzetben.
Kökényesy György - Porban az igazság könyvében is említést tesz erről.
Heló én pont egy 2 hete vettem láncszettet a kicsikémre és ilyet vetem rá D.I.D. 520 VX2 Sokan dicsérik mert az x gyűrűs patentszemek miatt nagyon strapabíró lesz a lánc tőle, igaz drága de megéri az árát!
Hátha valakit érdekel...
am. bicajjal meg motorral is megy valamennyire hogy 1helyben állva egyensúlyozagtni, mondjuk nem helyből gondoltam én sem a kerekezést, hanem menet közben, kis sebességre lelassítva kicsit felkapni az elejét, eddig amikor kicsit finomabban kibaxtam neki a kumplungot akkor és nagy gázt adtam neki, akkor traktorost játszott és felszántotta fél utat :DDD felkapni meg olyan könnyű nekem legalábbis a 130kg-t :D
Maradt pár blokkalkatrészem is ha valakit érdekel írjon.
Üdv
persze azért az átlagtól 100x jobban egyensúlyoz
ma pl azt próbáltuk a gyerekkel hogy gurul a bicikli a lejtőn, aztán állunk a pedálon a menetirányra merőlegesen.
egyenlőre csak röhögés és pofáraesés van belőle
a street fighter-res gondolom nem kell bemutatnom,állitolag tanit ,vagyis tart ilyen képzést,akár a facebokon is megtalálod ha beszélni szeretnél vele.http://trogermokus.hu/
http://youtu.be/CheDjpfx8l8
pl komolyabb emelkedőkön amikor dobálja a farát akkor mire az agyamig eljut hogy korrigálni kellene már lent is van a kormány
Amúgy szerintem alapból nem árt ha jó az egyensúlyérzéke az embernek anélkül elég nehéz
De kerekezés az nem megy
Mind1 is igazából nekem a motorozás élményét NEM a kerekezés adja
álló helyben kell egyensúlyozni. qrva nehéz.......
biciklivel néha sikerül fél percig is motorral meg szinte semmit
Én sem tudok, de szeretnék megtanulni...
De rajtam maximum a réti nyulak tudnak majd röhögni, ha eltakarok, vagy nekik nedvesedik a bugyijuk :-)
Annyi előnye van egyébként, hogy nagyban fejleszti az egyensúlyérzékedet. S ezt tudod kamatoztatni bármi helyzetben.
Kökényesy György - Porban az igazság könyvében is említést tesz erről.