Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

úgy értettem, hogy amikor visszaváltok hogy több paci legyen kisebb sebességfokozatba és nagy gázt adok neki, akkor gyorsul mint a fene de nem emeli :D kumplungot csak váltásra használok, meg esetleg terepen kis sebesség fokozatban, ha muszáj meg persze néha 40centis hóban mikor "csúszkálok" :)
http://www.kepesmotor.hu/cagiv...

Hátha valakit érdekel...
Te kuplungal egy kerekezel? Nem lesz hosszú életű a kuplungod Annak a motornak gáz adásra fel kel jönnie kerékre ha nem akkor módosíts áttételt
ja pont ma láttam ezt XD azért ez elég röhejes szerintem :DDDDDD

am. bicajjal meg motorral is megy valamennyire hogy 1helyben állva egyensúlyozagtni, mondjuk nem helyből gondoltam én sem a kerekezést, hanem menet közben, kis sebességre lelassítva kicsit felkapni az elejét, eddig amikor kicsit finomabban kibaxtam neki a kumplungot akkor és nagy gázt adtam neki, akkor traktorost játszott és felszántotta fél utat :DDD felkapni meg olyan könnyű nekem legalábbis a 130kg-t :D
Helló!csak ezek vannak? nekem első féktárcsa kéne
Nekem kb 1 évbe került mire megtanultam egykerekezni. Viszont direkt óvatosan tanultam, csakis hátsófékkel! A gyakorlások alatt egyszer bolultam csak ,az is az én hibám volt mert felvezett hátsófék nélkül akartam megtanúlni ülésen álva egykerekezni A tanuló motorom egy mz blokkos simson volt. Azóta sokkal bátrabban megyek terepmotorralis, és úgy érzem sokkal ügyesebben mint az előtt. Például domb mászogatáskor nem félek ha a végén hátsó kerékre érkezem ,mert ösztön szerűen rálépek a fékre és nem esek hátra. Sok sikert a gyakorláshoz!
Sziasztok!

Maradt pár blokkalkatrészem is ha valakit érdekel írjon.

Üdv
Ja ez
Tessék igy kell az egy kerekezést tanulni
láttam már ezt a mókus gyereket, azokkal a gépekkel könnyebb egykerekezni, majdnem akkora a hátsó lánckerék mint a felni
persze azért az átlagtól 100x jobban egyensúlyoz

ma pl azt próbáltuk a gyerekkel hogy gurul a bicikli a lejtőn, aztán állunk a pedálon a menetirányra merőlegesen.
egyenlőre csak röhögés és pofáraesés van belőle
Ha alaposabban meg szeretnél tanulni egykerekezni-Állitólag Mókus
a street fighter-res gondolom nem kell bemutatnom,állitolag tanit ,vagyis tart ilyen képzést,akár a facebokon is megtalálod ha beszélni szeretnél vele.http://trogermokus.hu/
http://youtu.be/CheDjpfx8l8
én pont azért szoktam dobálni a vasat mert elég szarul tudok egyensúlyozni
pl komolyabb emelkedőkön amikor dobálja a farát akkor mire az agyamig eljut hogy korrigálni kellene már lent is van a kormány
Az sokkal jobb mikor csapja az ember és egy egy csapálból lendületből keréken halad tova mint csak úgy cibálni kerékre.

Amúgy szerintem alapból nem árt ha jó az egyensúlyérzéke az embernek anélkül elég nehéz
Akkor ez is érdekes , alló helyzetbe megy az hogy nem rakom le a lábam, szóval úgy érzem hogy van egyensúly érzékem
De kerekezés az nem megy
Mind1 is igazából nekem a motorozás élményét NEM a kerekezés adja
egyensúly gyakorlás olcsón:

álló helyben kell egyensúlyozni. qrva nehéz.......
biciklivel néha sikerül fél percig is motorral meg szinte semmit
Egykerekezéssel kapcsolatban:

Én sem tudok, de szeretnék megtanulni...
De rajtam maximum a réti nyulak tudnak majd röhögni, ha eltakarok, vagy nekik nedvesedik a bugyijuk :-)
Annyi előnye van egyébként, hogy nagyban fejleszti az egyensúlyérzékedet. S ezt tudod kamatoztatni bármi helyzetben.
Kökényesy György - Porban az igazság könyvében is említést tesz erről.
arat tudsz mondani?
Heló én pont egy 2 hete vettem láncszettet a kicsikémre és ilyet vetem rá D.I.D. 520 VX2 Sokan dicsérik mert az x gyűrűs patentszemek miatt nagyon strapabíró lesz a lánc tőle, igaz drága de megéri az árát!
Igazábol ezek a leömlők nem sok sz.....rt érnek ha teljesítményt akarsz akkor kell rá csináltatni egy normálisat.
Igen a tekercsnél van rajta a főtengelyen.
az hol van?....a tekercseknel?....mert az a fele nincs leszedve
azt megfigyeltem hogy az xl600r en mashogy van a cso mint a xr-en
Viszont ha még nincs teljesen összerakva a blokkod én a helyedbe le könyítettném a generátor forgórészt.
Hát igen a dominátornál pl.. a kipufogó sokat lefojt a teljesítményből.Ezért rakok rá én is xl 600r leömlőt meg sport dobot.