Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meg jött pénz Már csak azt kell kitalálnom mire költsek el ilyen hatalmas összeget
Lehet hogy hülye kérdés lesz a következő, de am. hogy lehet megtanulni jól és viszonylag normálisan egykerekezni?:D
Köszi, az lesz mert Kovács a neve és Sopron fele lakik,mondjuk az se jó ha valaki semmit nem ért a motorhoz, akkor ki tudja hogy szervizelte,nem lenne olyan messze biztos meg nézném.
köszönöm a választ!
úgy néz ki, beadta az unalmast, mos már csak tálálnom kellene egyet jó áron.
indítórelé
az autóknak rajta van az önindítón itt külön
a motornál csak az áramot kapcsolja a bendixet nem huzigálja
Helló!

Írj még egyet légyél szíves nem találom többit ott megbeszéljük

Üdv
meg nemtom...szerelo nem jelentkezett.....ugy latszik elhuzodik ez a menet furas
Üdv!

Nx 650 hez keresném a következő alkatrészt. Nevét sajna nem tudom, ha valaki tudja, ne titkolja
Szia Péter.

Engem érdekelne egy-két dolog a vasról. Név szerint a két sárvédő meg a két oldal idom/műanyag/. Ezzel kapcsolatban küldtem egy e-mailt is. Várom válaszod. Köszi.
Hali.ha ez az xr fertőszentmiklósi kovács nevű srácé akkor én ismerem a motort.a srác abszolút nem ért a motorokhoz.supermotóként szerintem nem ment 1000km-t sem vele.az is lehet hogy amióta megvan neki nem ment vele annyit.haverom mutogatta meg neki hogyan kell beindítani,rugdalta mint állat.ha jól emlékszem talán 900ért vehette.üdv.szerintem megér egy misét a gép
Összeállt már a gép?
Nem egyforma a domi és az xr főtengelye de a hengere magasságra kompatibilis de egyszerűbb ha fel furatod 100 asra a hengered.
es ott a loket hossz vagy mi nem szamit?
De rámegy csak 100 mm es dugattyú kell bele és úgy lesz az xr 630 cm3 Most már érted?
ja tenyleg....azt el is felejtettem.....akkor a domi henger egy az egybe nem megy ra a XR-re?
vélhetően más a lökethossz
marad minden szerkezeti egység csak a főtengelyen van máshol a csapszeg
olcsó fejlesztés
ravaszak ezek a japók
Mert a dominak 82 mm-es a lökethossza az xl 600r-nek meg 72 mm es a lökete.
en csak azt nem ertem hogy ha domi is 100mm es a xl is akkor mer nem 650 nes a xl?
Hali!Itt próbálkozz!Hátha meg van még de egyébként jó bele az xl 600r dugója is.Még jobb is mint a domié mert nagyobb lesz tőle a sűrittése de az átmérő méretük mind kettőnek 100mm.
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Sziasztok!
Segítséget kérnék!
Tudnátok nekem szerezni egy jó állapotban lévő Dominátor dugattyút gyűrű sorral olcsón,használtan vkinek? Mert sajnos a szétszedéskor el repedt a szoknyája nem merem vissza rakni!
Köszi
Köszönöm,okosabb lettem:D
Motor ára kétszáz ezer.

A motor "újszerű" és működik rajta "minden" a motor 1984 gyártású ezt vedd figyelembe ! Barátom motorja az alábbi címen érdeklődj.

hkata85@gmail.com
masteron valami nem oké a géppel holnap itthon kell maradnom h meggyőződjek róla kerültem párat vele de valami sátit itt nekem
mi az alja?
valami ismert hibája/hiányossága van?