Köszi, az lesz mert Kovács a neve és Sopron fele lakik,mondjuk az se jó ha valaki semmit nem ért a motorhoz, akkor ki tudja hogy szervizelte,nem lenne olyan messze biztos meg nézném.
Engem érdekelne egy-két dolog a vasról. Név szerint a két sárvédő meg a két oldal idom/műanyag/. Ezzel kapcsolatban küldtem egy e-mailt is. Várom válaszod. Köszi.
Hali.ha ez az xr fertőszentmiklósi kovács nevű srácé akkor én ismerem a motort.a srác abszolút nem ért a motorokhoz.supermotóként szerintem nem ment 1000km-t sem vele.az is lehet hogy amióta megvan neki nem ment vele annyit.haverom mutogatta meg neki hogyan kell beindítani,rugdalta mint állat.ha jól emlékszem talán 900ért vehette.üdv.szerintem megér egy misét a gép
Hali!Itt próbálkozz!Hátha meg van még de egyébként jó bele az xl 600r dugója is.Még jobb is mint a domié mert nagyobb lesz tőle a sűrittése de az átmérő méretük mind kettőnek 100mm. http://www.kepesmotor.hu/motor...
Sziasztok!
Segítséget kérnék!
Tudnátok nekem szerezni egy jó állapotban lévő Dominátor dugattyút gyűrű sorral olcsón,használtan vkinek? Mert sajnos a szétszedéskor el repedt a szoknyája nem merem vissza rakni!
úgy néz ki, beadta az unalmast, mos már csak tálálnom kellene egyet jó áron.
az autóknak rajta van az önindítón itt külön
a motornál csak az áramot kapcsolja a bendixet nem huzigálja
Írj még egyet légyél szíves nem találom többit ott megbeszéljük
Üdv
Nx 650 hez keresném a következő alkatrészt. Nevét sajna nem tudom, ha valaki tudja, ne titkolja
Engem érdekelne egy-két dolog a vasról. Név szerint a két sárvédő meg a két oldal idom/műanyag/. Ezzel kapcsolatban küldtem egy e-mailt is. Várom válaszod. Köszi.
marad minden szerkezeti egység csak a főtengelyen van máshol a csapszeg
olcsó fejlesztés
ravaszak ezek a japók
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Segítséget kérnék!
Tudnátok nekem szerezni egy jó állapotban lévő Dominátor dugattyút gyűrű sorral olcsón,használtan vkinek? Mert sajnos a szétszedéskor el repedt a szoknyája nem merem vissza rakni!
A motor "újszerű" és működik rajta "minden" a motor 1984 gyártású ezt vedd figyelembe ! Barátom motorja az alábbi címen érdeklődj.
hkata85@gmail.com
valami ismert hibája/hiányossága van?