Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Erre az évre tervezzük a balaton megkerülést és veszprém környékén is áthaladnánk
tervezgetem az útvonalat de csak célpontok mert az erdőkben föld útakon minden változhat egy 7 végés túrázás lenne
Várpalota-Veszprém környékén a lőtéren szoktatok túrázni?
Átlagban 100km vegyes terepen, persze ha többen voltunk és volt 1 simsonos is köztünk akit nekem kellet vontatni az út vége felé
de ugyan ezt az útszakaszt egyedül lenyomtam 3.5 óra alatt , társaságban 8 óra de ebben volt egy olyan rész hogy ülésig érő vízen áthaladás
nyárzáró túrán első nap volt kb 160km és sok kocsma
Mennyi neked egy túra?Hány km?
Tipcsi tudod nekem a túrázás nem 20 km
Szevasztok urak!ha valakit érdekelne szoljon!

vissza akarok ülni valami endurora..megjött a tavasz

http://www.expressz.hu/auto/motorkerekpar/hirdetes-30312411/
Költözöl?
Tegnap felraktam a "túra" tankot és a dobozokat , felkerült a gyalogsági ásó is, már csak a katrervédő és a bukócső van vissza
Jah és persze a Domi blokk
2 kép tegnapról, hogy fejlődjön mindenkinek a szépérzéke
Heló
XR650R-hez keresek ülésszivacsot.Tud valaki, vagy hogy honnan lehet szerezni?Itthon, nem amerikából az ebay-on keresztül mert ott már néztem.
Mert balfax vagyok

Eltörtem az olajleengedő csonkot
fasza....sok sikert hozza mer volt szetszedve?
Napot. Halad az összeszerelés. Itt tartok.

Illetve azóta fönt van az első fék, kormány, műszerfal. Ebéd után folytatás.

Ha jól megy este próbakör.
.. . defekt wáááááááá
NA ennyi mára. Itt tart az összeszerelés. Szétszedtem mindent, megtisztitottam, ujra zsíroztam jó vastagon. Holnap foly. köv.

Jó éjt.
Bocsi. Van programom(CNC) dugótető átalakításhoz,+ befogó a megmunkáláshoz.Vezérlés átugrás kivédéséhez. Ja nem gagyi,german tuning.
Bocsi!
bakró bízd ide
Bocsi,hogy bele szólok,ha a hengertalpat emeled 2 mm-rel,akkor a vezérműlánc rövid lesz ám.
Estét. Na végre beindult a project. Szét tudtam szedni a lengőkart. Már össze is raktam az új csapágyakkal meg szilentekkel.
Lucky2 megvan még az a hengerfej?
Érdekelne , ha lehet akkor valami frankó képeket tudnál csinálni róla
minden oldalról ? És persze mi az ára ?
baknyúl " B " megy az önidítóra
az "M" meg a kábelkötegre és a + ra
Valószinűleg tartom hogy fékolaj került oda, de azért holnap átvizsgálom
Nem hiszem hogy kivan lazulva,bakon állt végig kb 1 hónapig pár nap után ma elindítottam aztán nem nagyon akarj mutatni a valóságot, mondjuk első féket javítottam,ahogy légtelenítettem felül, nem lehetséges h be spriccelt egy kis fékolajat?
Ezt a tologatós indítást felejtsd el mert attól tud még igazán átugrani a vezérlés.