Egy lomosnál találtam Hajdúnánáson, párban volt egy elsővel, amit megvettem. Ezt 6pénzre mondja, nem volt még motoron, de lehet, h több éves már, bár semmi repedést nem láttam rajta. Ha úgy érzed, h kell , akkor elhozatom az asszonnyal, aztán elpostázom.
hát ha lefujod ugyis le kell csiszolni akkor meg mind1 hogy koszos vagy sem!ez az ut pora!
a belsejét ki lehet szedni arra is ráfér egy mosás szerintem!
Használd egészséggel!
Be mentem a postára mutatom a néninek a dobozt erre holt unott pofával közli köszönés helyett hogy csak 2 kiloig vesz át csomagot...hát mondom szetintem ez nincs annyi,és ejtettem egy széles vigyort az arcomon...hát lemérte és csak 1,7kilo volt..igy kénytelen volt átvenni!
TIPCSI!
Agv sisak pro grip szemuveggel 2011.11.08 ZULU 18:45-kor a Szekesfehervari Auchan postajan feladasra kerult!remelem meg leszel elegedve a cuccokal!majd azert ha megkapod ha masnem ide dobj egy uzenetet hogy megkaptad es olyan e mint amilyenre szamitottal!
hát nem vagyunk egyformák
azért is akarok beújítani egy ténérét mert avval azért jobban lehet túrázni mint az xr-el
meg ugye ami az xr-nek soft terep az a ténérének egy simább endúró gumival már mélytorok
Én meg folyamatos átalakulásban vagyok,ami most megtorpant a motor hiányának okán
Egyre inkább vonz a szopó ág,meder,meredély stb.
Nagyon sokat túrázgattam betonon s erdei utakon,napi 700-900km nem volt ritka .De 500 alatt sosem mentem(ünk)
Most már másra vágyom már csak egy motor kellene
Igen ugyan olyan az alakja annak idején egybe rendeltem a 2db-ot de nem volt egyforma színű ezért lett fekete az egyik. Akkor 5.000+postáért megfelelő.
Kár hogy fekete. Viszont ha ugyan olyan alakú mint a fehér akkor 5000-ért megvenném+ postát én fizetem. Ha nagyon rosszul néz ki megpróbálom fehér fóliával bevonatni. Ha így jó írj vissza itt fórumon és elküldöm az e-mail címedre a mi címünket.
Helo. Az egyenes cross hátsó sárvédőt nem szeretnéd külön eladni? Mert próbáltam rendelni újat de azt mondták csak jövő tavasszal fognak rendelni Új árát ki fizetném érte ha nem karcos meg nem sérült.
na igen addig akár el is gázolhat egy villamos.........
nyár végén is ígérték vagy 8an aztán végül 3 lett az össz létszám
sajna jó párat kell még aludni tavaszig
múltkor a ténéréseknél egy sima eldőlésből lábtörés lett az utasnak
pedig nem tűsarkúban volt és nem is először.......
endúrózás meg elég tág fogalom, nekem a földutakon történő csavargást jelenti, itt-ott pár ütős rész nem elkerülésével
de nem keresem a szopósabb részeket és nem is szeretem
ellenben sárban/vizekben szeretek ténferegni, de csak ha nincs hideg
de ha elkap az adrenalin akkor néha hülye tudok lenni, de ez szerencsére ritkán van
május elején szokott lenni az idénykezdet
előtte még elég hideg és havas
mondjuk idén is minden reggel deres volt a fű, és 2 nap is esett némi hó
majd meglátjuk, írok neked is ha aktuális lesz
a belsejét ki lehet szedni arra is ráfér egy mosás szerintem!
Használd egészséggel!
Úgyhogy átvettem, köszi.
lehet endúrózni 250essel is http://youtu.be/wRnHIecJDvs
nekem beleragadtak a homokszemek a festékbe
pedig meg volt száradva, első melegítés meg álló helyben volt
Előre is köszönöm!
Agv sisak pro grip szemuveggel 2011.11.08 ZULU 18:45-kor a Szekesfehervari Auchan postajan feladasra kerult!remelem meg leszel elegedve a cuccokal!majd azert ha megkapod ha masnem ide dobj egy uzenetet hogy megkaptad es olyan e mint amilyenre szamitottal!
azért is akarok beújítani egy ténérét mert avval azért jobban lehet túrázni mint az xr-el
meg ugye ami az xr-nek soft terep az a ténérének egy simább endúró gumival már mélytorok
Egyre inkább vonz a szopó ág,meder,meredély stb.
Nagyon sokat túrázgattam betonon s erdei utakon,napi 700-900km nem volt ritka .De 500 alatt sosem mentem(ünk)
Most már másra vágyom már csak egy motor kellene
Ha érdekel van egy fekete ami nem volt használva, 5500+postáért odaadom.
Itt elérsz: hanzseroszoltan@t-online.hu vagy a hirdetésen szereplő telefonszámon.
http://www.kepesmotor.hu/honda...
nyár végén is ígérték vagy 8an aztán végül 3 lett az össz létszám
sajna jó párat kell még aludni tavaszig
pedig nem tűsarkúban volt és nem is először.......
endúrózás meg elég tág fogalom, nekem a földutakon történő csavargást jelenti, itt-ott pár ütős rész nem elkerülésével
de nem keresem a szopósabb részeket és nem is szeretem
ellenben sárban/vizekben szeretek ténferegni, de csak ha nincs hideg
de ha elkap az adrenalin akkor néha hülye tudok lenni, de ez szerencsére ritkán van
előtte még elég hideg és havas
mondjuk idén is minden reggel deres volt a fű, és 2 nap is esett némi hó
majd meglátjuk, írok neked is ha aktuális lesz