Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én azért annyit megpróbálnék a helyedbe,hogy 0.7 es dörzsárral vagy valami olyan fur
uppsz
most nézem milyen rohadt drága egy fúvóka dörzsár készlet
kaliberrel együtt 13 pénz
én valami olcsóbbra gondoltam.......
Köszi, de ez már csak sajnos hétfőre marad. Pedig a hétvégén lett volna időm szórakozni vele.
Akkor maradt a rendelés.Innen is lehet rendelni http://motoroswebaruhaz.hu/spd... vagy marad a pink motors
Az FCR 41 kipróbálásra került. Jobb volt mint a gyári de elájulva nem voltam azért tőle. Az hozzátartozik az igazsághoz, hogy semmiféle beállításváltoztatást nem csináltunk rajta csak átraktuk.
Nem kaptam Kecskeméten. Mindegyik helyen kisebbek voltak mind amiket beszéltünk
Andrushh írtam mail-t
Na tudtál venni fúvókát?
,

Tényleg jó cucc lehet
Jobbulást!
nono
amikor fellángolt a vhs korszak, akkor én már azon agyaltam, hogy milyen fasza lenne egy akkora video lejátszó mindenestül mint a kazetta tok
aztán csak belöki az ember a kazettát és már nézheti is a filmet

hát nem feltalálták?

mondjuk nem vhs hanem dvd, de akkor is van ilyen, és nem is drága
tuti szondázza valami felsőbb hatalom a kreatív nép agyát és kiszedi belőle a jó terveket
Mit szívtál adjál belőle nekem is jó cucc lehet ha ilyen baromságokról ábrándozol
pedig milyen jó is lenne egy 40 kilós crossgép.....
persze elektromos hajtással, 1 feltöltéssel ami max 10 perc legalább 100 üzemórát menjen, elöl 30 hátul meg 60 ló a keréken
egyik herém odaadnám egy ilyenért
még azt sem bánnám ha valami kimondhatatlan kínai neve lenne..........
Na azért ennyire nem könnyű
Szép napot mindenkinek :)
ezt meg kell osztanom veletek
Talizunk a KTM -es sráccal,és mutat egy-két jóféle helyet,de előtte bepróbálhatod a rettegett dombot
Jobbulást!
nem olyan csúnya.
jól hangzik! legalább oldalt le akarom gyűrni a brutált. nem hagy nyugodni, a dombbal álmodom!
itt a faca idő én meg kusshadok a szobában, pedig vasárnapra is hívtak motorozni
olyan a tüdőm mintha mosópor habzana benne olyan buborékolós a lélegzés
doki írt gyógyszert de attól meg annyit köhögök hogy már izomlázam van
Akkor is csúnya
Holnap megyünk Penc felé
nem azt kérdeztem,h szép-e!

ja, de az 16e a másik meg 9e. nem mindegy.
van egy ilyesmi univerzális, de nagyon bénán néz ki... rajta volt kb 2 hétig
nermrég rápróbáltam egy drz fejidomot is de az is bénácska volt
vagy csak azért mert már hozzászoktam ehhez a batár fejidomhoz
Csúnya Akkor már inkább ilyet.
Köszi mindenkinek :) Azért ha valamit hallotok még majd küldjetek füst jelet vagy valamit:D
Köszi
Ini, akkor univerzális fejidomokat nem is lehet jól feltenni, ha a gyári műszer van fent?
mondjuk egy ilyet:

http://parilla.hu/img_popup.ph...