Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.ebay.com/itm/150635...
Beszéltem az ismerősöddel. Utána néz most dolgoknak és két óra múlva ismét hívom, akkor mond konkrétat.
Hol találtál te ujjat 60 ért és milyent fajta mikunit?
Nálam ott egy alátét volt a rugó alatt. O gyűrűre csak a vákumfedél alattira emlékszem. Az enyémen legalábbis így volt.
Nálam ugyanaz. Ma 1/2 9 kor jöttek.
Ezt én is így gondolnám, de valami miatt csak nem jó. A fúvókákat még várom, de ha nem lesz jó azokkal l sem akkor kell rá egy másik. Csak most elbizonytalanítottak, hogy milyen is legyen. A Mikuni azért foglalkoztat mert találtam újat 60-ért. Csak ha már veszek akkor meg jó lenne a jobbik fajtát rárakni.
Én nem árulok ilyen karburátorokat sajnos Annyit tudok hogy a keihin fcr egy spécibb karbi mint a mikuni tm de adok neked egy elérhetőséget őt hívd fel neki a kis ujjába van a honda tuningolása és javítása ő megtudja oldani a problémád tuti.Seemayer Károly-t keresd
http://www.see-see.hu/
én meg kitépek a garázsba aztán oknyomozok honnét került az etanolba egy picike o gyűrű
az alapjárati keverékcsavanál láttam ilyesmit a képen, megnézem passzol-e
mondjuk ott rajzolt valami alátétet is olyan meg nincs
akkor dúskálhatsz az örömökben
Persze hogy jó a gyári is,havernak is tökéletesen működik.
Viszont ha plusz lóerő kell,és virgoncabb motor,akkor jól jön egy pumpás Mikuni,vagy FCR.
Tegnap hiányoltam a válasz e-maileket,most megjött egyszerre mind a 9
pedig jónak kell lenni, nem hülyék a japók hogy szar konstrukciót adjanak ki
persze azóta tuti van jobb karbi de akkor jó volt az eredeti is
Te is árulsz ilyeneket?
És hallottál róla valamit, ez valóban jobb mint az FCR? Mert relatív olcsón (az FCR-hez képest) vannak fent ilyenek.
Ugy ám ezt vagy a 45-öst javasolják a 650-esekre Nem olyan érzékeny a levegő változásra mint a keihin
Szerintem az egy Mikuni TM 42.
Nekem is úgy van beállítva. De ma nekem sem jött.
Hát ez milyen karbi?
Ha sikerülne akkor esetleg. De annak már a reménye is kicsi. Már megbeszéltem a cimbivel, hogy ha nem jön össze a beállítás, rádobjuk az FCR 41-est az SXC-jéről. Hogy azzal egyáltalán milyen.
XR 600-hoz fékbetét valakinek,oridzs ?!
Nem tom még mihez jó
, , ,
Te tudod....
Viszont most sem jött e-mail,szerintem a SM oldallal lehet valami bibi
én rettenet sok szabadidővel rendelkezem(még egy darabig) szóval nem hiányzik
Ha-ha Ha nem figyelem állandóan a fórumon,akkor jól jön