Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vagyis 17 es
Könnyen tehetnél fel képet,meglesed hogy milyen pirelli,rákeresel a googlén,az olyan mintáju gumi képét lemented a pc dre és már fel is töltheted ide, persze ugy hogy 19 -es
Szia
http://www.sportmotor.hu/motor...
érdemes ránézni, elég bátran tereli a srác a nagy 600ast!
Elhiszem, sőt egyszer((vagy többször)ki is kéne próbálni.
Mentem tegnap a haver 525-ösével az új akrapovical. Hát nem olyan volt mint az előzőek.Mondjuk szakszervízbe lövette össze ami a rendszerhez szükséges.
Szép táj az van jó bőven
ebben igazad van de olyan qrva jó lenézni ,
Nem tudom még. Mikor mentek?
Ahhoz, hogy kemény helyek legyenek nem feltétlen szükséges az a magasság. A Hahnenkamm sincs magasan, sőt szerintem nincs másik pálya (VK) ami olyan alacsonyan lenne, és mégis a legnagyobb kihívást, és élményt nyújtja. Jó az egy másik sport de oda még indokoltabb lenne a nagy tengerszint feletti magasság.
Olyan gépészkedést én is szoktam, csak én Stihllel. Arról már kevesebben képzelnék el mint a Husqvarnáról , hogy élvezetes tud lenni.
Ismerem a csapatot elég jól Mi inkább csak a táj szépsége meg túrázgatás miatt mennénk.
Nincsenek szabályok azt kell eldönteni,hogy mit akartok
Mert érdemi endurózást pl. a WR 250-el még egyedül sem nagyon hiszem,hogy lehet(persze kinek mi az).Bocs ha arcoskodónak tűnik
Túrázni ,csavarogni minden további nélkül ha nem hisztis a kedves
De be a hegybe én már nem tenném,viszont van ellenpélda.
Van egy pesti csapat domikkal meg afrikánerrel,anyuci+2 heti cucc és olyan helyeken nyomják,hogy na
De az nekem nem feküdni,meg lehet csinálni csak mittudom én.Mondjuk nem siratóznak.
Szóval az a biztos ha elmentek és bevállaljátok ami tetszik.Ha jó szívvel mentek és szerényen akkor nem tudom elhinni,hogy nem lesz jó.Szállást ne foglaljatok,sok van!
Egy köcsög(román)rendőrön kívül(nagyváradon) nekem még senkivel nem volt konfliktusom(végül ő neki sem fizettünk) pedig járok ki pár éve
egyik cimbi wr250el tolta 2 személlyel
mondjuk ketten voltak kb annyi kiló mint én egyedül
utakon simán lehet jönni 2 személlyel, max pár erdészeti utat kihagytok
szerintem
Muz!Mennyire durva egy erdélyi túra?2 személlyel neki lehet vágni azoknak a hegyeknek egy 650 es gőz kalapáccsal?
Én élveztem mert nem életvitel szerűen csinálom és a magamét
No meg még is csak motor van benne
Ez nem jó ez a husqvarna mert ezzel dolgozni kell
gondoltam én hogy nem lett saras a szemüveged
,
gondolom valami kétkezessel
Milyen husqvarnával?
akkor szóljak ha úgy adódik?
a legutóbbi túrán is csak hároman voltunk
gyönyörű gyönyörű de a nem termőföld 3/4 része nemzeti park meg natura2000 meg a tököm tudja mipicsa
ahol a motoros csak gazember lehet
Gyönyörű helyek vannak magyarországon csak az 1400-1800 méteres hegyekből van hiány

Ma husqvarnáztam egész délután
Rendszám? Jogsi sincs....
Így izgalmasabb.
Nem hiszem, hogy oda kell rendszám. Én szerintem nálunk is vannak olyan helyek mint Romániába csak esetleg nem olyen hosszan, és inkább az, hogy itt b@sztatják az embert ha olyan helyen vagy. De azt figyeltem meg, hogy nem szólnak ha sokan vagytok. A múltkor a Kőröshegynél a rendör igazitott útba minket pedig ott a rendszám is csak a kissebb probléma lett volna.
rendszámod még mindig nincs?
jöhetnél erdélybe, ott vannak csak igazán jó helyek
igaz mi csak olyan soft túratempóba nyomjuk, egyikőnk sem igazán bátor
Zengő védett és 300-al büntetnek állítólag. A múltkor egy vadász állította ezt. Viszont olyan jó helyek vannak arrafelé......
Mindegy , nem jön össze, mer a gépen nincs blutusz, a telóhoz nincs adatkábel, ha meg a telóban lévő sd-kártyát rakom a fényképezőbe, az meg nem is meri fel a kártyán lévő fotókat. Kapufa