Könnyen tehetnél fel képet,meglesed hogy milyen pirelli,rákeresel a googlén,az olyan mintáju gumi képét lemented a pc dre és már fel is töltheted ide, persze ugy hogy 19 -es
Szia
Elhiszem, sőt egyszer((vagy többször)ki is kéne próbálni.
Mentem tegnap a haver 525-ösével az új akrapovical. Hát nem olyan volt mint az előzőek.Mondjuk szakszervízbe lövette össze ami a rendszerhez szükséges.
Ahhoz, hogy kemény helyek legyenek nem feltétlen szükséges az a magasság. A Hahnenkamm sincs magasan, sőt szerintem nincs másik pálya (VK) ami olyan alacsonyan lenne, és mégis a legnagyobb kihívást, és élményt nyújtja. Jó az egy másik sport de oda még indokoltabb lenne a nagy tengerszint feletti magasság.
Olyan gépészkedést én is szoktam, csak én Stihllel. Arról már kevesebben képzelnék el mint a Husqvarnáról , hogy élvezetes tud lenni.
Nincsenek szabályok azt kell eldönteni,hogy mit akartok
Mert érdemi endurózást pl. a WR 250-el még egyedül sem nagyon hiszem,hogy lehet(persze kinek mi az).Bocs ha arcoskodónak tűnik
Túrázni ,csavarogni minden további nélkül ha nem hisztis a kedves
De be a hegybe én már nem tenném,viszont van ellenpélda.
Van egy pesti csapat domikkal meg afrikánerrel,anyuci+2 heti cucc és olyan helyeken nyomják,hogy na
De az nekem nem feküdni,meg lehet csinálni csak mittudom én.Mondjuk nem siratóznak.
Szóval az a biztos ha elmentek és bevállaljátok ami tetszik.Ha jó szívvel mentek és szerényen akkor nem tudom elhinni,hogy nem lesz jó.Szállást ne foglaljatok,sok van!
Egy köcsög(román)rendőrön kívül(nagyváradon) nekem még senkivel nem volt konfliktusom(végül ő neki sem fizettünk) pedig járok ki pár éve
egyik cimbi wr250el tolta 2 személlyel
mondjuk ketten voltak kb annyi kiló mint én egyedül
utakon simán lehet jönni 2 személlyel, max pár erdészeti utat kihagytok
szerintem
Rendszám? Jogsi sincs....
Így izgalmasabb.
Nem hiszem, hogy oda kell rendszám. Én szerintem nálunk is vannak olyan helyek mint Romániába csak esetleg nem olyen hosszan, és inkább az, hogy itt b@sztatják az embert ha olyan helyen vagy. De azt figyeltem meg, hogy nem szólnak ha sokan vagytok. A múltkor a Kőröshegynél a rendör igazitott útba minket pedig ott a rendszám is csak a kissebb probléma lett volna.
rendszámod még mindig nincs?
jöhetnél erdélybe, ott vannak csak igazán jó helyek
igaz mi csak olyan soft túratempóba nyomjuk, egyikőnk sem igazán bátor
Mindegy , nem jön össze, mer a gépen nincs blutusz, a telóhoz nincs adatkábel, ha meg a telóban lévő sd-kártyát rakom a fényképezőbe, az meg nem is meri fel a kártyán lévő fotókat. Kapufa
Szia
érdemes ránézni, elég bátran tereli a srác a nagy 600ast!
Mentem tegnap a haver 525-ösével az új akrapovical. Hát nem olyan volt mint az előzőek.Mondjuk szakszervízbe lövette össze ami a rendszerhez szükséges.
Olyan gépészkedést én is szoktam, csak én Stihllel. Arról már kevesebben képzelnék el mint a Husqvarnáról , hogy élvezetes tud lenni.
Mert érdemi endurózást pl. a WR 250-el még egyedül sem nagyon hiszem,hogy lehet(persze kinek mi az).Bocs ha arcoskodónak tűnik
Túrázni ,csavarogni minden további nélkül ha nem hisztis a kedves
De be a hegybe én már nem tenném,viszont van ellenpélda.
Van egy pesti csapat domikkal meg afrikánerrel,anyuci+2 heti cucc és olyan helyeken nyomják,hogy na
De az nekem nem feküdni,meg lehet csinálni csak mittudom én.Mondjuk nem siratóznak.
Szóval az a biztos ha elmentek és bevállaljátok ami tetszik.Ha jó szívvel mentek és szerényen akkor nem tudom elhinni,hogy nem lesz jó.Szállást ne foglaljatok,sok van!
Egy köcsög(román)rendőrön kívül(nagyváradon) nekem még senkivel nem volt konfliktusom(végül ő neki sem fizettünk) pedig járok ki pár éve
mondjuk ketten voltak kb annyi kiló mint én egyedül
utakon simán lehet jönni 2 személlyel, max pár erdészeti utat kihagytok
szerintem
No meg még is csak motor van benne
a legutóbbi túrán is csak hároman voltunk
ahol a motoros csak gazember lehet
Ma husqvarnáztam egész délután
Így izgalmasabb.
Nem hiszem, hogy oda kell rendszám. Én szerintem nálunk is vannak olyan helyek mint Romániába csak esetleg nem olyen hosszan, és inkább az, hogy itt b@sztatják az embert ha olyan helyen vagy. De azt figyeltem meg, hogy nem szólnak ha sokan vagytok. A múltkor a Kőröshegynél a rendör igazitott útba minket pedig ott a rendszám is csak a kissebb probléma lett volna.
jöhetnél erdélybe, ott vannak csak igazán jó helyek
igaz mi csak olyan soft túratempóba nyomjuk, egyikőnk sem igazán bátor