nézegettem régebben ezeket a gumis fejidomokat, de az csak úgy néz ki jól rajta ha leszedem a km órát, ha fennmarad tök bénán áll rajta
ha meg feltennék valami elektromos kütyüt a km óra helyett akkor nem látom a mutatót.... így is tök sz@r hogy csak egy van, hiányzik a fordulatszámmérő
xl lámpa meg már bizonyított, nagyon erős ám
és egész jól világít
Jó Napot az Uraknak :)
Látom most másról megy téma ,de remélem tudnátok segíteni nekem.
Vettem egy Xl 600-at sima berugós.
Probléma: Hengerfejtől a hajtókarig minden lóg ,szét van kopva. A dugót oldal irányba tudom tekerni kb 3-4 mm-t a főtengelyen.
Kérdésem: Nem tudtok-e hozzá bontott jó állapotú alkatrészt esetleg blokkot, és nem horror árakat szeretnék hallani.
De ha tudtok normál állapotú Xlr blokkot arra is vevő lennék.
nem volt szürke felhasználó, de azért nem is millákat kaszált
nem volt annak több zsetonja mint nekem, az az igazi számítógép buzi volt aki a 84ben kapott pulóverében volt az év 340 napján
de ha már megjelent valamelyik progi 2.2.3.45 verziója akkor már cserélte is le a régi elavult 2.2.3.44-est
ez még régebben volt
írt játék cd-ket elég nagytételben és felnyomták
szerencséjére szállítás után volt ellenőrzés de a gépeken a win nem volt legális, meg még pár apróság
egyik ismerősöm 2.5év felfüggesztettet kapott szoftver dologért
azóta van a gépemen linux, ne kúrogassa az én seggemet senki olyasmi dolgokért amire szükségem sincs
Az a vicc,hogy egy nem jogtiszta szoftverért úgy megbacnak,hogy nem kell leülni egy darabig Az ilyet(meg ilyenebbet) le sem szarják
Mert itt a kis ember károsodik nem egy bibsi cég
Igen ezt tiszta fejjel könnyen átlátja az ember,viszont amikor egy ki nem hagyhatatlan ajánlatot lát a dologban,és rá van izgulva egy ilyen gépre,az nem tud logikusan gondolkodni,csak a KTM -et látja a szeme előtt ............persze azért van aki igen,pl Én Fájó szívvel de lemondtam róla. Köcsög csalója
A használtautó.hu -n a címoldalon hívták fel az emberek figyelmét az ilyen jellegű csalásokra,és hogy senki ne utaljon át pénzt előre!
Ez így kurva logikus. Ki az az eladó aki egy ilyen kis összegű árúnál egy ilyen nagy összegű szállítást bevállal csak azért, hogy a vevő megtekinthesse a gépet. És ha nem tetszik akkor bukta az eladó az Angliából való ide szállítást.
Ilyenek engem is megszoktak találni csak pont mint a vevők. Ha érdekel akkor leírom, mert éppen motornál is előfordulhat ez a beugratási mód. De az is lehet, hogy motornál már lefutott.
Pont az a lényege ennek a csalásnak,hogy olyan ajánlatot tesz egy kívánatos termékre,hogy ne tudj ellenállni.......már ha tök hülye az ember
Ezek a motorok bőven 1mill feletti áron kaphatók,ezért tűnik baromi jó üzletnek
Ez rendbe van. De anélkül utalni pénzt egy ilyen esetben, hogy a motort nem is látja? Ha nem is lehúzni akarna akkor sem. Ki tudja, hogy milyen az a motor?
Én még kölyök kutyáért is elutazok inkább ha veszek, pedig ha beküldenék akkor pénzbe jobban járnék, de inkább akarom látni milyen élőbe.
Utalj át x összeget,Magyar o-ra szállíttatja a motort,mert Angliában van,és akkor meg tudod nézni,és ha nem kell,akkor visszautalja a pénzt.
Van aki benyalta: pl Ő.
Én is gondolkodtam anno,hogy meg kéne venni,mert nagyon jó vételnek tűnt,de pont ez volt a gyanús.
Egy ismerősöm is levelezett vele kíváncsiságból,hogy neki mit ír. A végeredmény ez lett,ezt írta az ismerősöm az emberünkről:
Ja, nagyon összehaverkodtunk, úgy látszik még esélyes madárként tekint rám, írogat folyamatosan :)
Van egy szállítámányzó cég, akinek utalni kellene a pénzt, az ott letétbe helyeződik, idejön a moci, 1 hét van a szállítmányozó cég magyar telephelyén hogy megnézd, kipróbáld, és eldöntsd hogy kell e. Ha nem kell, pénzt visszakapod, motort pedig visszaszállítják. Tehát nincs kockázat!
nagyon sok hülye van ám........
és egyre több lesz, ahogy nézegetem a fiatalság értelmi színvonalát
mindenki bomba üzleteket akar kicsi pénzből és semmi munkából
ha meg feltennék valami elektromos kütyüt a km óra helyett akkor nem látom a mutatót.... így is tök sz@r hogy csak egy van, hiányzik a fordulatszámmérő
xl lámpa meg már bizonyított, nagyon erős ám
és egész jól világít