Igen igen szép szikrát ad.holnap leszigetelem ujra a gyujtását szépen :) aztán probálkozok amig nem jön meg a másik meg holnap méregetek megvannak már adatok hogy mi mennyi kell hogy legyen.
nem tudom mi lehet a gáz csak nincs megégve annyira ha ad szikrát...majd csinálok róla videót is és felrakom.
a másik amit tennék a kéróval hogy bevonnám fával belülről
nem lambériával hanem ilyen széles deszkákkal, faház stílusban
egyszer láttam egy újságban és nagyon megtetszett
csakhátugye most sem nyertek anyámék a lottón........
Igazságod van,csak gondoltam ha már nem motorozom legalább pofázzak
Nem rossz gondolat de hátránya is van mondjuk a családi kép felhelyezése szögileg nagy odafigyelést kíván.
Viccet félretéve a kivitelezés is más nagyságrend.
Amúgy meg kinyitjuk az ablakokat,ha nem elég én még mindig tudom védeni magam hideg sörrel,fröccsel ,
Nezd el ininek,eleg regi tagja a forumnak es sok kerdesre adott tobbszor is valaszt!surun ugyan azokra a kerdesekre!
Nincs baj a leghutessel egeszen addig mig normalisan tuf hulni!faszig ero fuben 2esben hajtva nyari 50fokba sanszosabb mint dagonyaban
Nem értem miért kell megsértődni szépen mondta
A fórum valóban azért van de vissza is lehet olvasni
Nem az észt akarom osztani de egy tizenéves konstrukcióról kérdezel ami már bizonyított itt ott
Na ez sem használ az egészségnek, az biztos, de ha ki lett cserélve, akkor nézd meg az alább belinkelt indítási videókat!
Nekem röviden ez volt a lényeg:
Nyáron, reggel hidegen szívató félig kihúz, gyújtás nélkül három rúgás, majd felső holtpontot megkeres, gyújtás és rúgás. Pár másodperc után szívató vissza és pöfögés alapjáraton. Ilyen hidegben teljes szívató kell. Viszont a holtpontra Neked kell ráérezned, így távgyógyítással nem megy...
Nézd sokszor a videót, nagyon sokat segít!
akkora hátrány, hogy az egész tervezői csapat harakirit követett el mert kiderül hogy melegszik a blokk
úgy hallottam még a takarítószemélyzet is, de ez nem 100%
nem lehet azzal gond persze meg van h körönként hány métert szabad tekerni padlófütésből egyébként ledobja a hőt és a végére csak lángyos víz marad ami ugye senkinek sem fasza...:) tehát csak óvatosan a méterekkel
nem tudom mi lehet a gáz csak nincs megégve annyira ha ad szikrát...majd csinálok róla videót is és felrakom.