Csak,hogy értsd
A trial ára meg az XR-é+amit még kuporgattam megy rá a kéglire azért,hogy beköltözhető legyen.Nem volt könnyű döntés de azt sem bírta volna el az arcom,hogy ezért ne legyen kész.
Nem olyan nagy dolog ez,jövőre veszek bringát
Addig meg leporolom a pergető szerkót (peca)
de majd milyen büszke leszel magadra ha sikerül
én egyszer tudtam szarból várat építeni de azóta is emlegetem
lassan lesz annyi hangom hogy tudjak telefonálni aztán rákérdezek mikor ér rá a szerelő
aztán ha mostanában nem akkor összerakom egy próbára a jövő héten
emélem nekem megtáltosodik a tisztítástól...
Két nap után váltottam vízkőoldóra, majd két óra múlva vissza a bioetanolba, majd nitrohígító és végül ismét az etanol.Változás semmi, illetve annyi, hogy elállítódott az úszószint. és még azóta sem tökéletes de az alapprobléma ugyanaz. Változtatva lett a főfúvóka mérete de csak minimálisan (mert nem volt olyan injekciós tűm ami még az ésszerű méretre tágította volna) és mintha jobb lenne. Holnap jönnek meg a fúvókák. Kísérletezés folytatódik.
akkor meg főleg nem adtam volna el.....persze mindenki másképp gondolkodik,tiszteletben tartva a döntésedet mondom ezt.
270-ből nem sok minden csinálható a házon,és így motorozás nuku
Pedig azért a sok stressz levezetésében jó eszköz a motor........tudom mivel jár egy építkezés.
Kérni lehet de nem hiszem,hogy el is adják annyiért
Dunántúlról hívtak komolyabb arcok de azok meg nem jöttek ennyit.
Valahol meg is értem,ilyen benzinárak mellett egy ilyen értékű vasért......
max ha valamit árulok akkor marad benne, de sokszor még akkoris kikapom rutinból
én getzi vagyok ilyen téren, meg nagyon önző
inkább éhezzen mindenki de nekem legyen motor
Más. Nektek megy e-mail,ha válaszolnak a hozzászólásotokra? Mert idáig nekem jött rendesen,de ma egy sem jött,pedig volt válasz
A trial ára meg az XR-é+amit még kuporgattam megy rá a kéglire azért,hogy beköltözhető legyen.Nem volt könnyű döntés de azt sem bírta volna el az arcom,hogy ezért ne legyen kész.
Nem olyan nagy dolog ez,jövőre veszek bringát
Addig meg leporolom a pergető szerkót (peca)
én egyszer tudtam szarból várat építeni de azóta is emlegetem
lassan lesz annyi hangom hogy tudjak telefonálni aztán rákérdezek mikor ér rá a szerelő
aztán ha mostanában nem akkor összerakom egy próbára a jövő héten
emélem nekem megtáltosodik a tisztítástól...
én még bőszen áztatom, holnap átfújatom aztán megy vissza a levesbe
270-ből nem sok minden csinálható a házon,és így motorozás nuku
Pedig azért a sok stressz levezetésében jó eszköz a motor........tudom mivel jár egy építkezés.
Dunántúlról hívtak komolyabb arcok de azok meg nem jöttek ennyit.
Valahol meg is értem,ilyen benzinárak mellett egy ilyen értékű vasért......
sokat nézegetem a hirdetéseket, az érdeklődési körömben lévő gépek java része több hónapja eladás alatt van..