na elvitték?
hát sajnálni fogod az biztos, de ha ez kellett a következőhöz hát akkor hajrá pont a napokban kérdeztem a volt DR-em mostani tulaját hogy miújság vele, azt írta nagyon szereti és soha nem fogja eladni jó hallani hogy másnak is tetszik, de azért hiányzik eléggé
Köszi mindenkinek a segítséget. A lamellákat alapból cserélni akartam... majd kiderül. Hengert melyik cégnél szoktatok fúratni, dugattyúval együtt kb mennyibe van ?
Önmagában akkor van szükség lamella cserére, ha az elkopik, és megtud csúszni a kuplung, Itt a fordítottjáról van szó, nincs beállítva rendesen, és nem emel szét kellő képpen, Vagy valami atomsűrű, nem belevaló olajat locsoltak bele.
Üdv. Mindenkinek! A napokban jutottam hozzá egy Xl600r-hez, az lenne a kérdésem hogy mitől lehet az hogy ha jár a motor akkor nem lehet üresbe kapcsolni, ha leállítom a motort akkor egyből beveszi. Valaki valami ötlet?
a napokban a házatok fele fordultam,alakul
De két majmon kívül csak ezek jöttek el
Ez most ilyen,venni jó.
Építkezünk és ......................... ,
Szóval tolódik a projekt
De hát van fontossági sorrend
UFO-k járkálnak közöttünk?
hát sajnálni fogod az biztos, de ha ez kellett a következőhöz hát akkor hajrá pont a napokban kérdeztem a volt DR-em mostani tulaját hogy miújság vele, azt írta nagyon szereti és soha nem fogja eladni jó hallani hogy másnak is tetszik, de azért hiányzik eléggé
Ezekszerint eladtad az XR-t!Gratulálok hozzá
Hiszen nem hogy XR-em de még motorom sincs , ,
http://youtu.be/V4w_jWQ7EQU
Látom eladtad a CBR-t!Jól gondolom hogy ide adtad el fehérvár környékére?