Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hogy motorozzunk is
ha hátulra 50es lánckereket tennék, akkor hány szemes lánc kell hozzá?
ha ismát 20 éves lehetnék én tuti nem építenék házat
ez a világ legnagyobb faszsága
itt ülök a pusztán egy 120nm-es kéróban(ami bővíthető 200-ra) és közben bundáskenyeret és hajában főtt krumplit eszek már egy hete
a házam meg szinte semmit sem ér, felénk 500 házból 100-on kint van az eladó tábla

ellenben már félretettem annyi zsetont hogy a tavaszi motoros túra már megvan
Hát ez egy kemény sztori de sajnos az egész ország az eladósodott hitelesekről szól a te ested még nem olyan vészes.Akkor van már igazán gond mikor az embernek árverezik a házát Nekem még nem volt szükségem hitelre hála az égnek
Hidd el hogy én is tudom hogy nagy cumi és ugye ezt hivják hitel spirálnak!Most már igazán szeretnék belöle kimászni mert szeretnék olyan életet amiben nem nagyon kell gondolkodni a jövön..na hát ez most annyira nem tiszta!addig tiszta hogy legkésöbb 2év mulva picit akarunk!azt még nem döntöttük el hogy visszük tovább a jo magyar ragaszkodási hagyományt hogy veszünk egy házat amivel teljesen lekötjük magunkat egy helyre,vagy albérletben élünk tovább ugy hogy nem kell gondolkodni hogyha messzebb kapok melot mondjuk külföldön hogy a házzal mi legyen!egyszerüen össze csomagolom a cuccaim,és a családot és megyek oda ahol jol fizetnek!Tehát ugy teszek mint a nyugati országokban!Albérletben élnek lizing kocsival járnak és semmire nincs gondjuk,majd 50évesen kpra vesznek egy házat kpra a nyugdijas évekre....nem tudom még hogy mit akarok valojában!egyenlöre az tuti hogy ebböl ki kell mászni kurvagyorsan
hát vazzeg jól megszopattad magad, ráadásul nem is egyszer
itt nálunk a kölcsön tiltott dolog, még a kiejtése esetén is testi fenyítés jár
asszony eleinte próbálkozott ilyesmivel
Nem ez senki elött nem titok!
az egész ott kezdödött hogy 2006ban meghalt apám!Elkezdtem melozni 49.500ftért egy suzuki lakatos mühelyben!motorral jártam egyszer elpereceltem eltörtem a kezem és a táppénz végén kirugtak!onnan irány egy moso 62.500ftért!ott jött egy ötlet hogy kéne valami kocsi!mivel ennyiböl nem tudtam összerakni,és kézbe kaptam a fizetésem igy csináltattam egy auchan kártyát..na az a világ legnagyobb idiótasága volt!9000ftot fizettem amiböl 2k került a számlára a többi a kamat..ezen felül lett egy cetelemes hitelkártya amiböl át tudtam iratni az 1es golfom azért meg 12.500at fizettem hasonloan jo hitelkonstrukcioval...aztán eljöttem onnan máshova melozni ezeket fizettem de hovégén mindig hozzányultam a már felrakott összeghez!tehát valojában csak a kamatokat fizettem!
az uj munkahelyen 1 év után meguntam ezeket a cuccokat,felvettem egy személyi kölcsönt 1,1M HUF ebböl kifizettem a kártyákat eladtam a golfot és vettem a Vectrát,plusz akkor még otthon laktam felujitottam a szobám,szalagparketta,kandallo ahoz csö stb stb!aztán jöttek nehézségek rendörségi büntetés,adohatoság általi fizetési felszolitás igy megint elfogyott a hitelkártyákrol a pénz és igy 3hitel lett már...az 1,1M az természetesen svájci frankó hitel volt és 23as törlesztésböl lett nagyon gyorsan 35-40!tehát fizettem akkor már 61.500ftot havonta ugy összességében!na akkor átváltottam forintra meg futamidö hosszabbitás,szerencsére még akkor amikor vissza esett a frank 185ftra!szoval a törlesztésem vissza esett 23ra de a 4 évemböl lett 7 év...!egyik kártya szerencsére jelenleg ki van fizetve a másik viszont 180k minuszba van!
De azért büszke vagyok hogy még talpon vagyok mert 26évesen egy szép társasházi albiban élek a párommal van egy kocsim,jutott pénz nyaralni élni kirándulni erre arra,a hobbykra is jut és valojában meg van mindenem!
Most ebböl az 500bol ki lesz fizetve a kártya,rendbe lesz rakva a kocsi hogy még 5évig müködjön minimum aztán a többivel még nem tudom mi lesz..igazábol nem tul sok!ugye a kártya 180 a kocsi meg szerintem olyan 120ba áll meg!
szoval azt az 500K-t csak megkeresni nehéz!
Ennyi az anyagi helyzetemnek rövid története!
Hogy sikerült eladósodnod ha nem vagyok indiszkrét?
A gyorshajtashoz meg batorsag kell nem uzembiztos auto
Semmi csicsa nincs a kocsin egy szep alufelnit es egy 60/60 as ultetorugot leszamitva!a futomuvem a magyar utaknak koszonhetoen szar mert ugye mindenhova fizetem a sulyadot csak az ut alapba nem jut belole..plusz 4ev alatt nullaforintos rakoltessel es 4ev alat 130.000kmerrel sztem ideje megelozni a bajt!megmielott autopalyan kifordul alolam a futomu! szoval ezt most muszaly!sajnos...a kedvezmeny it is megvan de mivel sokat megyek vele pl a fekeken nem sporolok..inkabb legyen kicsit dragabb de fogjon rendesemes ne esse szet ido elott!no meg 26evesen faszig vok adossaggal
mintha asszonyt hallanám
ha "beesik" 20 pénz akkor 20 pénzért talál fontos és halaszthatatlan vásárolnivalót ha 150 pénz "esik" be akkor 150ért.....
van opel fórum oda nézz be vannak ott értelmes arcok, tuti tudnak okosságot a kocsidra
nekem komplett fék kellene, meg is mondták a tutit hogy mit éri meg és az egyik fel is ajánlotta hogy van 50% kedvezménye valamelyik nagykernél

szóval és a csicsamicsa és a monster sapka nem olyan fontos ám

amúgymeg ha lóg a futómű hogyafenébe tusz gyorshajtani

cink off
Hat igen jo is lett volna de ahogy Muznal ugy nalam is van helye annak a kis lovenak...kocsit is rendbe kell tennimeg az anyagi hatteremet is!a kocsin log a futomu elol hatul csak az 95k lengescsillapitok es munkadij nelkul...
Ja igen most már látom
mivel nem volt kedvem manuálba fotózkodni így a vázon van a fókusz(műanyag rögzítő száma szépen látszik), de azért látható mögötte egy faág a gázbowdenek közé ékelődve
Mit kell nézni a képen?
azért nem mindig a fúvóka a hibás amikor szar a gázreakció

Tegnap láttam egy babetta hirdetést nyolc ezerért itt a városban
gondoltam megveszem reggel hívom a faszit hát nem elvitték előlem
muz gépét simán megvehetted volna, és még maradt volna jogsira is.
mondjuk 500 pénzből találni jó sok 600as endúrót
ez még régebben volt..
De látom ezt még nagyon sokszor megkapom..
mondom mi az egészben a poén?hogy 2-3hét mulva hozzá jutok félmiláhz..az XL árához dobtam volna egy 100ast és lett volna egy fasza motorom.. Persze akkor áll lové a házhoz amikor az ember legkevésbé számit rá...
kellett neked eladni.......
Erre emlekszem,en voltam az egyik aki sajnalkozottt
vki tudna nekem segíteni abban h milyen vastag hengerfej és hengertlap tömítést szoktak tenni a a Honda xl 200-ba?
takival még elmegyek bármerre, de ha boci is megy akkor nincs az a pénz hogy menjek
Ismerem Takit,szoktunk beszélni,motoroztunk is már együtt kint.
Mennek jó helyekre az biztos de volt már,hogy beismerte, azért néha kevés a kraft .
Sok látványos dolog is azért valósul meg mert Bocinak iszonyat technikai tudása van triálozott
De természetesen kiválóan lehet endurózni 250-el is csak hosszú magasra nem menj
Fogom Már szétszedtem darabokra és ázik a mosószerben
csak arról jutott eszembe, h évekig rakosgattam 2db 17es krosszgumát, majd valami oknál fogva felraktam ide, félóra alatt le is csaptak rá, páran meg sajnálkoztak, h lecsúsztak róla.
Találd ki, aztán ha kell, akkor értekűdöm az ódalkocsi, mer' mozsd pont ott dógozik.