Mielőtt kicserélnéd a fél motort, a világért nem akarlak megsérteni, de tudod, hogy kell beindítani egy ilyen gépet?
Csak azért kérdezem, mert nekem 250-es volt, de egy egész hétvégén rugdostam, mikor elhoztam és nem tudtam beindítani! Hétfőn felraktam a futóra, irány a szervíz. A gyerek az első rugásra beindította! Akkor magyarázta el, mutatta meg, hogy kell. Utána pár nap gyakorlás és mindig pöccre indult. A neten vannak ilyen indítási videók. /pl. ha húzod a gázt, sose fog elindulni stb.../
Ez az én tanmesém, ha ezen már túl vagy, akkor bocs!
értem hát sajnos nekem most először van ilyen mocim,esetleg nem tudnád megmondani nekem a karbi gyári beállítását? onnan már eltudnék indulni hogy jó legyen
Sajnos a "kap benyát" ilyen időben lehet,hogy nem elég .
Egy eltekergetett karbi okozhat meglepetést.
Az XR-en mindig kellett állítani ha innen az alföldről felvittem a hegyre,pláne ha hideg is volt.
Sziasztok!
Megnéztük a honda xl600r-em vezérlését,gyújtását...minden jelen van szép szikrát ad kap benyát is és mégsem indul be :( szerintetek mi lehet vele?
ha akarnék tudnék motorozni, pár csavart kellene visszatenni a gépbe aztán üzemelne is.......
kidobáltam az összes 12-es 13-as csavart és egységesen imbuszkulcsos lesz mind
kevesebb szerszám kisebb gond
nekem már csak a melóhelytől függ a ténéré vétel, kb egyben is van már az ára, mondjuk kézben nincs de hamarosan
Simson és a nyomaték?LoL
600as simo...na aaaz milyen lenne!kész öngyilkosság!
itt a tél látom már mindenkinek hiányzik..:D
Én Motocross Maniazok gépen!azért azzal elvagyok
van néha szerencsés vétel
pl amikor a dt80-ast cseréltem a 600asra
na ilyenek 10 évente egyszer sikerülnek
amúgy már olyan 600as hiányom van hogy múlt éjjel is azt álmodtam hogy a gyerek szimójával siratófalakon mászkálok felfelé, de olyan hangja van a szimónak mint a 600asnak volt
utolsó pár métert már úgy tette meg hogy számolni lehetett az ütemeket, szóval nyomatékból ment a cucc
olcsó gépet többnyire csórók tartanak. és a csórók nemigen szervizelnek szakszerűen
szóval amikor hozzád kerül akkor már egy rakás........
persze biztos van kivétel, de az is biztos hogy nem találod meg könnyen
100 pénzért meg biciklit sem adnak túl jót.......
amikor építettem akkor 4.5 millából kulcsrakész volt a kéró (szigetelés&színezés és kerítés&járda nélkül)
akkor lett volna kb 1 milla a központi fűtés
szóval akkoriban nem tellett
na most ez kb 2,5 milla, erre még úgysem tellik
egy faca kandalló kéménnyel együtt sem kevesebb mint 1,5 milla
ezek havi 110pénzből kitelezhetetlenek
meg vagy 20 év mire visszahozza az árát
ha meg nincs gáz, kiköltözünk a garázsba ott van egy kis vegyestüzelésű kályha
a 350est nem adják 100ért...Cimmbinek van egy 250es YZje adja neki az ivet rendesen de nincs vele semmi baja!könnyü legyen ez a lényeg!az a hétvégi másfél óra nem hiszem hogy hamar agyon csapja a 125öst....
Hát a konvektor nem túl jó hatékonysággal műxik sajnos.
Ez a mester(régi haver) letekert a padlóba vagy 700m csövet,remélem jó lesz
Alapban akartam valami alternatív dolgot a gáz mellé mert van egy kis üldözési mániám
jó az a nagy nappali&konyha
nekem egyben van minden, vagy 40 nm
2 konvektor vért izzad mire felfűti
egész házban nincs kémény mert tetőtér beépíthetőségű aztán nem lehet kémény lakótérben, központira meg már nem futotta a költségvetésből
Csak azért kérdezem, mert nekem 250-es volt, de egy egész hétvégén rugdostam, mikor elhoztam és nem tudtam beindítani! Hétfőn felraktam a futóra, irány a szervíz. A gyerek az első rugásra beindította! Akkor magyarázta el, mutatta meg, hogy kell. Utána pár nap gyakorlás és mindig pöccre indult. A neten vannak ilyen indítási videók. /pl. ha húzod a gázt, sose fog elindulni stb.../
Ez az én tanmesém, ha ezen már túl vagy, akkor bocs!
Egy eltekergetett karbi okozhat meglepetést.
Az XR-en mindig kellett állítani ha innen az alföldről felvittem a hegyre,pláne ha hideg is volt.
Megnéztük a honda xl600r-em vezérlését,gyújtását...minden jelen van szép szikrát ad kap benyát is és mégsem indul be :( szerintetek mi lehet vele?
http://www.kepesmotor.hu/honda...
De néztem egy CRM-et is..arrol mondjuk lebeszéltek mondván hogy az enduro..és mégcsak nem is verseny enduro
kidobáltam az összes 12-es 13-as csavart és egységesen imbuszkulcsos lesz mind
kevesebb szerszám kisebb gond
nekem már csak a melóhelytől függ a ténéré vétel, kb egyben is van már az ára, mondjuk kézben nincs de hamarosan
Amúgy van két tuti állapotú konvektorom eladó
Az olcsó bringában van igazad,ezeket nem szervizelik nagyon igényesen Ha már nagyon kalimpál a dugó akkor csere (esetleg)
600as simo...na aaaz milyen lenne!kész öngyilkosság!
itt a tél látom már mindenkinek hiányzik..:D
Én Motocross Maniazok gépen!azért azzal elvagyok
pl amikor a dt80-ast cseréltem a 600asra
na ilyenek 10 évente egyszer sikerülnek
amúgy már olyan 600as hiányom van hogy múlt éjjel is azt álmodtam hogy a gyerek szimójával siratófalakon mászkálok felfelé, de olyan hangja van a szimónak mint a 600asnak volt
utolsó pár métert már úgy tette meg hogy számolni lehetett az ütemeket, szóval nyomatékból ment a cucc
szóval amikor hozzád kerül akkor már egy rakás........
persze biztos van kivétel, de az is biztos hogy nem találod meg könnyen
100 pénzért meg biciklit sem adnak túl jót.......
akkor lett volna kb 1 milla a központi fűtés
szóval akkoriban nem tellett
na most ez kb 2,5 milla, erre még úgysem tellik
egy faca kandalló kéménnyel együtt sem kevesebb mint 1,5 milla
ezek havi 110pénzből kitelezhetetlenek
meg vagy 20 év mire visszahozza az árát
ha meg nincs gáz, kiköltözünk a garázsba ott van egy kis vegyestüzelésű kályha
Ez a mester(régi haver) letekert a padlóba vagy 700m csövet,remélem jó lesz
Alapban akartam valami alternatív dolgot a gáz mellé mert van egy kis üldözési mániám
nekem egyben van minden, vagy 40 nm
2 konvektor vért izzad mire felfűti
egész házban nincs kémény mert tetőtér beépíthetőségű aztán nem lehet kémény lakótérben, központira meg már nem futotta a költségvetésből