Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi a segítséget,de nekem 97-es átmérőjü kellene sajnos.
Honda Dominator Váz olcsón eladó /7e/, ugyanitt Honda Xl tank tanksapkával kulcsal,illetve ülés olcsón eladó /együtt 10e/!
köszi a segitséget
Na meg vetted a dugattyút?
nekem ilyen volt a 600ason, elég jól töredezett a széle
igaz sokat használtam letaposott kemény agyagos terepen
Szépek . Jó nagy lánckerék van a 250-es Hondán . Vajon mekkora lehet így a végsebessége ? ( tudom nem száguldozni használtad )
Szevasztok! Valakinek van tapasztalata Mitas c04-es cross gumival kapcsolatosan? Most egy ilyen gumihoz jutottam hozzá elég olcsón és kíváncsi vagyok hogy mire számíthatok!
Bocs nem lett jó a link.www.hasznaltenduro.hu
Üdv
XR 250 R,1989 és XR 400 R, 2000 es, eladó sorba kerültek .Bövebb infó:itt
sziasztok :) érdeklődnék nincs véletlen xl 600 ra való első sárvédőtök eladó ? Bp elöny..
Srácok,miért nem olvassátok el rendesen a hsz-at?
XR650R-ről volt szó,ami önindítós. A vízhűtéses XR650R-ről van szó!
Ez a típus gyárilag nem volt felszerelve önindítóval,viszont létezik hozzá kétféle szett,amivel indítóssá lehet tenni.
Az XR650L,ami léghűtéses,gyárilag van szerelve önindítóval.
1 kép XR 650R 1-es számú szettel
2 kép XR 650R 1-es számú beépíthető szettje
3 kép XR 650R 2-es számú szettel
4 kép XR 650L (léhűtéses) gyári önindítóval
Létezik XR 650 l, önindító+berúgókar,amcsi piacra gyártott,nekem volt egy A blokkja nem teljesen dominatoré,legalábbis a teljesítménye nem volt az.Lényegesen keményebb volt meg a járása sem volt olyan lágy.
Sziasztok!tudna nekem valaki segíteni,hogy hol szerezhetnék be xl 600lm-hez dugószettet?

Előre is kössz!
Meg lehet hogy teszek rá ilyet hátra ...
Mi csak BAGOLY-nak hívjuk . Iszonyú jól világít ám !
Ja már látom , pedig ez a " trapéz " alakú idom jobban tetszik . Beszéltem Leventével , neki van sok használt idom , nézek valamit , aztán kettőből valahogy összehozok egy szépet .
Az is tervben van , csak eddig amit találtam az nem tetszett .
Az L az a léghűtéses verzió dominator blokkal szerelve
en ugy tudom van csak az nem R hanem L es nincs rajta berugokar
Hallottam már de inkább Amerikába árulnak csak hozzá szettet. És úgy tudom, hogy elég drága.
Helló
tudja valaki hogy az xr650 kerékagyat szerelték más modellekbe is?Vagy mely modell agyát kapta meg az xr? cr250?
Csak mert kéne.
köszi.
Hát így visszaolvasva tényleg eléggé sarkítva lett a dolog, bocsi

Egyébként pedig a képek, amiket beraktál csak photoshop lehet, ilyen szép helyek márpedig nincsenek!