nekem elsőt csinált azon szerintem 6os csavar van
minden közbe beégetett egy XR400 feliratot, aminek nemigazán örültem
asszony tuti kiszúrja aztán meg majd mindenféle rongyokat soppingolni dacból
Nekem árban nem volt olyan nagyon olcsó,ennyiért komolyabb gépet is vehettem volna......pláne a két XR árából.
Pont a mondandód második része miatt vettem én is inkább ezt a típust
Beszélek a főnökkel róla és ha rábólint, akkor elviszem a barátnőjéhez. Kiteszem ott és este megyek érte. Bár sokszor úgy vagyok, hogy megnézem a videódat és az kielégít. Már motorozni sem kell utána.
én is tudom,hogy az xr4 nem a legújabb,és legjobb konstrukció,de ár érték arányban verhetetlen,ennyire kevés pénzböl nem hiszem,hogy lehet endurózni más géppel! ,nem üzemórás,szinte elnyűhetetlen,(még sose tört le a vizhütő ),van pár cimborám akik,fele annyit sem motoroznak mint én de jóval több pénzt nyel el a motorjuk!(crf,rmz,exc stb)
Szerintem onnan ahonnan a tied ,Kopasztól!
az xr gyári tárcsa hátra 54000ft,még jó hogy lehet kapni!
még egy métert sem mentem vele ,de majd beszámolok,hogy milyen!
Igen azért motor és motor van különbség. Hiába szeretem a motoromat azért szombaton kiderült,hogy pl. az EXC 530 nem pattan úgy el a fagyökereken,göröngyökön mint az XR4.
mennyit estem-keltem arra
ha belegondolok az elmúlt 2 évben nem tettem le annyiszor a kormányt összesen mint ott
ráadásul 2x is más vitte fel a gépem meg 1x húztak
Köszi
A dombbal én is mindig úgy vagyok hogy széttépem, de amikor élőben meglátom,mindjárt nem vagyok olyan vérmes Most ugyan felmentem rajta,igaz nem a középső nyomon,de elég is volt belőle...........kéne egy jó nagy eső hogy lemossa a vastag port róla. A dombról azt kell tudni,hogy kb négykézláb kell felmenni rajta..........filmezés után felmentem a motoromért,és pár percig alig kaptam levegőt,teljesen kivoltam
A srác megint elmondta, hogy mennyire felesleges mert ez a motor sz@ar. Bár most hozzátette, hogy azért supermotónak jó és, hogy nem kell annyit szervizelni mint a Berget.
tudok vele kanyarodni, persze nem úgy mint a crossos gyerekek
még aszfalton is tök állat döntögetni néha a legszélső bütyök is hozzáér az aszfalthoz
felfújom 2,5 bárra(lehet lehülyézni) aztán semmi sem állít meg a siratófalakon kívül
a hátsó féktárcsád honnan van? feltűnően hasonló a mintája mint az enyémnek
http://youtu.be/fc4LdJGWC58