Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt érthetjük ugy hogy egy okmányok nélküli gépet veszel vagy lesznek papírjai de bizonyos estekben lekerül róla a rendszám?
Jó van na csak ez a szántófődes dolog nagyon szíven ütött
Amúgy tényleg lehetne könnyebb de most már úgy is mindegy

A rendszám nekem is gyűrődött állandóan,a következőn nem is igen lesz

Ügyes ?Hááát nem annyira de köszi
Te mondtad, hogy nehéz és a futóművén is lehetne mit faragni De lehet, hogy rosszul emlékszem

Biztos nagyon jó az XR6 sajnos még nem mentem vele, de a hallottakból kiindulva a 400-as jobb motor, ha már össze kell hasonlítani őket.
neked is ilyen sz@r rendszámot adtak?
enyém is mindig gyűrött volt

aztán telivertem szegecsekkel
Na jól van,de te ügyes vagy
,
Én Pesten lakom de viszont a motor az lent van Sz.fehérváron apámnál. Mert itt fent nem tudnám sajnos tárolni.
masteron1, ha jól olvasom BPi vagy, egyszer megnézhetném a Dominátorodat?
Attól függ, mit szeretnél csinálni vele.

Szántásban repeszteni 120-al: XR600
Nagyjából minden más: XR400
Az évszázad kérdését tetted fel
Én 170cm 102 kg és 650-es dominátorom van
XR 400 vagy XR600 érné meg jobban egy 85kilós 190cm magas embernek? kösz a válaszokat előre!
Csak az Acerbis vázvédő, meg a kartervédő teszi széppé
Pedig tud az jól kinézni!
Szupermotósan nagyon nem tetszik az XR, viszont ilyen rendes nagykerekes utcai kivitelben sármos

XR400R/XR250R vázba be lehetne vajon tenni NX650 Dominator blokkot? Tökéletes utcai gép lenne, könnyű váz, és kihegyezetlen világból kimenő blokk.
Az az első gumi nem semmi
Az!

Meg ez is tetszik, japán piacos XR250 - egyébként ott mindegyik XR fém tankos.
az a 2 lámpás elsőrész?
szerintem is nagyon állat
Szeretnék kérni a mocidról elölről is fényképet, ahol látszódnak a lámpák. Ellentétben sztem mindenkivel a Földön, nekem nagyon tetszenek
Nem gyári! Van/volt egy cég,aki csinált XR650R-hez,és XR400R-hez egy szettet,amivel át lehetett alakítani.
Van xr 650r önindítóval
Már elfelejtettem,hogy neked baja lámpák vannak elől........így már nem vagyok biztos benne,hogy a supermoto sárvédő jól állna neki
Párszor mentem vele hóban, de nem volt összehasonlítási alapom. Most hogy lecseréltem, hagytam rajta még bütyköt, megpróbálok majd szögeset kalapálni belölle - kapupánt csavarral.