Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék kérni. Szerelés közben elvesztettem egy csavart a motoromból és sehol nem tudok olyat szerezni(hondánál megrendeltem de az sem passzolt)Egy 350es xl szelephézagállító anyacsavarról van szó.A csavar belső átmérője 7mm-es és sűrűmenetes. Ha valakinek van ilyen csavarja akkor az kérem szóljon és akkor elüzleteljük.Már meg vagyok őrülve hogy nem tudok motorozni egy hónapja.
E-mail:ossian0222@citromail.hu
Tel.:06308472683
Csak annyi gondom van vele,hogy nem tudom átmásolni a gépre.Ez még a kazettás verzió.de van hozzá usb,de nem ismeri fel és nem tudom csak simán átmásolni.Valakinek építő jellegű ötlete?
többszázerzes motor vásárlásánál elmenni megnézni, nem számottevő,hogy 50km re van,vagy 250re,ha van 300ad motorra,akkor 10ed s van utiköltségre,vagy alkudd bele azt a 10est az árba,és kész én azt mondom,aki ezen akad fenn h messze van,az komolytalan érdklődő.
Kis segítséget szeretnék kérni. Szerelés közben elvesztettem egy csavart a motoromból és sehol nem tudok olyat szerezni(hondánál megrendeltem de az sem passzolt)Egy 350es xl szelephézagállító anyacsavarról van szó.A csavar belső átmérője 7mm-es és sűrűmenetes. Ha valakinek van ilyen csavarja akkor az kérem szóljon és akkor elüzleteljük.Már meg vagyok őrülve hogy nem tudok motorozni egy hónapja.
E-mail:ossian0222@citromail.hu
Tel.:06308472683
Előre is köszi mindent! :)