Tudom hogy ott van,láttam a felvételeken
Azt hittem neked is 1080-as van. Jobban is tetted,hogy nem ilyet vettél,mert én sem használom a legnagyobb felbontást,nagyon beszűkül a látómező ebben a felbontásban.
Így könnyű,hogy a báttyó hazahozza Nekem jóval többe van,csak a kamera volt 70 pénz.........én itthon vettem.
volt egy cagivám avval annyit szoptam hogy csak na, de sikerült
ott az volt a hiba hogy torpant hirtelen gázadásra
ráadásul ha 60-70 centis vizekben mászkáltam mindig beszívta a felreccsenő vizet
ezt a két dolgot olyan facán megoldottam egy spray doboz légszívó torokba behelyezésével
így tudtam szabályozni a beszívott levegő mennyiséget és egyből elmúlt a torpanás
és mivel lent csináltam a sok kis lyukat a vizet sem szívta be
Rossz napom van, kukacoskodó vagyok Alapjárat környékén csak az alapjárati fúvókák dolgoznak, keverék csak ezektől jön. Tehát a ford szám csavarral is csak ennek a keveréknek a mennyiségét változtatod, uu. mint az alapjárati keverék csavarral, a minőség nem változik?
Ha a már elkészült keverék mennyiségét szabályozza, akkor a csavar végülis egy kis "gázadagolónak" felel meg? Vagyis minnél nagyobbat nyit, annál nagyobb az alapjárat?
Utána kéne nézni valahol,hogy mit javasolnak a motorodhoz,és aszerint kéne átfúvókázni.
Ha jól emlékszem gunyinak is 20 vagy 25-ös volt benne alapjáratiból,és 140-es főfúvóka.
egy időben gondolkodtam rajta de nem olyan faca filmet készít
fotomasinám jobbat csinál
majd szétfúrom a szarabbik bukóm és csinálok rá rögzítést
ilyen teszkós 3 lábú állványt vettem már...
csak ugye nincs időm semmire
Sajnos sem az angol, sem a német nyelv sincs olyan választékos, mint hőn szeretett és helyesen használt anyanyelvünk.
Éppen ezért a fordítások is sántítanak időnként. Az ok-okozati összefüggést jól írja a manual, de első megállapítása "az alapjárati benzin mennyiségét szabályozza" nem igaz.
Egyébként a levegőfúvókák általában be vannak préselve a házba és gyakorlatilag lehetetlen a cseréjük.
Azt hittem neked is 1080-as van. Jobban is tetted,hogy nem ilyet vettél,mert én sem használom a legnagyobb felbontást,nagyon beszűkül a látómező ebben a felbontásban.
Így könnyű,hogy a báttyó hazahozza Nekem jóval többe van,csak a kamera volt 70 pénz.........én itthon vettem.
Én innen vettem
http://www.bhphotovideo.com/
Ezt
http://www.bhphotovideo.com/
c/...
+akkuval,két 16Gb-os class 10-es kártyával és megállt 55-ben
Igaz a bátyám hozta haza
Jó a Mikuni,de nem ér annyit amennyibe kerül egy új.
mondjuk kimondani nem birom
egyszer minden pohár megtellik ugye?
volt egy cagivám avval annyit szoptam hogy csak na, de sikerült
ott az volt a hiba hogy torpant hirtelen gázadásra
ráadásul ha 60-70 centis vizekben mászkáltam mindig beszívta a felreccsenő vizet
ezt a két dolgot olyan facán megoldottam egy spray doboz légszívó torokba behelyezésével
így tudtam szabályozni a beszívott levegő mennyiséget és egyből elmúlt a torpanás
és mivel lent csináltam a sok kis lyukat a vizet sem szívta be
Ha jól emlékszem gunyinak is 20 vagy 25-ös volt benne alapjáratiból,és 140-es főfúvóka.
Ahogy látom már megválaszolták,én sem írhattam volna le jobban
fotomasinám jobbat csinál
majd szétfúrom a szarabbik bukóm és csinálok rá rögzítést
ilyen teszkós 3 lábú állványt vettem már...
csak ugye nincs időm semmire
Van egy eladó md80 kamerám,ha valakit érdekel...
írd meg a címed is, aztán küldöm a cuccot hétfőn vagy kedden
Éppen ezért a fordítások is sántítanak időnként. Az ok-okozati összefüggést jól írja a manual, de első megállapítása "az alapjárati benzin mennyiségét szabályozza" nem igaz.
Egyébként a levegőfúvókák általában be vannak préselve a házba és gyakorlatilag lehetetlen a cseréjük.
http://youtu.be/iiBjbIozLQA