inkább csak voltam
nekem csigás volt, már ment is egész jól a dolog, csak eltörtem a vállam, aztán azóta nem tudom kihúzni mert van olyan szúró fájdalom hogy majd beszarok
beszereztem egy kassai agarat edzeni de nem lett jobb attól sem
a csigást eladtam, de a tradit megtartottam szegényke ott porosodik a szekrény tetején
nagy ritkán előszedjük a gyerekkel lövünk párat aztán ismét megy a helyére
Egyiket sem hallgatom különösebben(mondjuk a rádiót nem kapcsolom ki ha megy) de piros fehér a szívem és nem vagyok loki drukker(mert leszarom a focit)
Szerettük csinálni,mentünk versenyekre (ez is ott készült) edzettünk magunknak meg minden de mostanság nincs ennyi időnk(pecáztam is sokáig,de hiányzik a Tisza , )
Firewire kábellel mennie kellene. Ilyesmi Panasonic miniDV kameráról már mentettem le videókat asztali merevlemezes felvevőre firewire kábelen keresztül..........gondolom számítógépnél sincs ez máshogy,már ha van rajta ilyen csatlakozó,és telepítve egy szerkesztőprogi,amibe beimpottálod(pl. Pinnacle Studió).
Kifejtenéd nekem ezt a dvd dolgot,mert hát nem igen érteni az atomfizikához.
Ne fényképezd le,mert beszéltem ma a sráccal.Érdekes,hogy amikor megemlítettem neki,hogy xr-xl egyforma akkor mindjárt telefonált is. Cég megerősítette a dolgot és elvileg holnap már átvehetném. Azért köszönöm szépen.
Ha átvágja 6osra, akkor meg a himbába nem fog majd megállni a csavar:), Bontónál próbálkoztál már? Valószínű a Honda nem csak ebbe a motorba pakolt ilyen kontraanyát:)
szerintem nem akartak szarakodni...... fater esztergályos volt a légy seggébe vágott volna menetet ha kell
esetleg átvágni 6osra nem lehet? ahhoz lehet kapi fimommenetes anyát
esetleg bicikliboltokban nézz körbe régen azon is voltak fura menetek
Csak az a baj hogy eddig 2 esztergályosnál voltam és azt mondták hogy nincs ilyen menetfúrójuk és hogy esztergával meg nem tudják megcsinálni mert nem férnek oda mert ahoz meg kicsi az átmérője...vagy csak szimplán nem akartak ilyennel szarakodni.
kiszeded a másikat aztán elkocogsz egy esztergályos műhelybe és csinálnak
nekem az íjjam húrtámasztója volt ilyen béna menet, aztán inkább megcsináltattam mint a boltit vegyem meg méregdrágán
nekem csigás volt, már ment is egész jól a dolog, csak eltörtem a vállam, aztán azóta nem tudom kihúzni mert van olyan szúró fájdalom hogy majd beszarok
beszereztem egy kassai agarat edzeni de nem lett jobb attól sem
a csigást eladtam, de a tradit megtartottam szegényke ott porosodik a szekrény tetején
nagy ritkán előszedjük a gyerekkel lövünk párat aztán ismét megy a helyére