Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

alacsony nyomásnál szétbassza a külső a belsőt,araszol ki a segge, nagyon könnyen felütődik a felni stbstb
szóval tapasztalataim szerint csak sárban jó alacsony nyomással menni
én feltolom 2,5 bárra aztán fasza minden
Köszi az együtt érző szavakat
De nem a türelem a fő erényem
Tényleg vicc,hogy ennyit sem ér senkinek
Mindegy nem tudok mit tenni .
Azért is dühít mert én tudom,hogy tényleg jó
Sziasztok!Kéne nekem XL 125-höz vezérműlánc feszítő.Valaki tudna mondani egy helyet ahol lehet kapni?Webshop lenne a legjobb.Előre is köszi
Köszi. Majd lesz benzin akkor úgyis kipróbálom. Aztán ha kell engedek kicsit a hátuljából
Ha nem mész éles köves helyeken, akkor előre mehet 1.0, hátra 0.8, persze vakszelepekkel. Minnél alacsonyabb a nyomás, annál jobban szétterül a gumi, nagyobb felületen tapad, viszont könnyebb defektet is bekapni.

Hátra sok az 1.5, inkább legyen 1.3 elöl/hátul.
Napot. Endúrózgatni erdőben, sárban jó ha az első gumi 1.2-re, a hátsó meg 1.5-re van fújva?
valamit csak érhet mert legalább fél literrel kevesebbet eszik.
most nagyon jól el van találva mert terepen 5 alatt van a fogyasztása, aszfalton több mert ott húzzuk a gázt mint a hülyék
terepen meg negyedgáztól többet nemigen húzok
Semmi gond még ki sem vettem a motorból
A főfúvóka mérete nem befolyásolja sem az indulási készséget, sem az alapjáratot, de még a részterheléskori üzemet sem. Kb. 3/4 gáztól határozza meg a légtorokba kerülő benzin mennyiségét.
Tegnap este sikerült megmérnem, és sajnos nem jók a méretek, így már a rugóút sem lényeges. Elnézést a késői válaszért, de nem vagyok mindennap a garázsban.
Nincs mit.
A kisdobos, az úttörő, a kiscserkész (nem emlékszem pontosan, a megfelelő szó aláhúzandó) ott segít, ahol tud.
Sajnos ez van a szegénység bassza a nyomorúságot pedig azért az xr-ér 300.000 nem pénz
látom nagyon jóárasítva lett az XR. sajna senkinek sincs pénze,amúgy az én xr emet nyár elején 320ba vették meg,az akkor elég jó üzlet volt,mert azon nem volt rendszám se.
hát ha ennyiért se viszik el azt a jó motort akkor
Hello Muz!2 hét alatt 130.000 esett az xr ára ha igy folytatod ajándékozás lesz belőle Jobban jársz ha inkább megvárod a tavaszt
Ez a tavaly őszin készült. :http://www.youtube.com/watch?v...
Szerintam az idei még nincs fent.
Nem hiszem, hogy hamis lenne mert a 200 literestől a 60 literesig(ezek fém hordósak) minden van. Légszűrő olajig minden.
Ez egy nagyker vagy importőr.
Ha erre járnál jelezd és elviszlek a raktárukba.
egyszer el kellene már menni veletek motorozni, nálatok mindig történik valami extra
nekem szinte mindig eseménytelen a motorozás, mondjuk ma volt egy kirívó esemény eltörte a cimbi a kuplungkart
szerencsére a drz meg az xr karok szinte kompatibilisek

olaj nem hamis? mert ilyen áron az újrakupakolt teszkós csodákat szokták árulni
Pedig felőletek volt az indulás. 3 napos túra volt betervezve de én a földvári híd alatt a Dunába megúsztattam a motort 70 km-után. Azt is hittem megint cseremotort kell hozatni de 500m vontatás után beindult. Gondolhatod mit kaptam a KTM-es kollégáktól, hogy egy narancsos húzza az enyémet.
Ezek itt valami miatt nagyon olcsón adják az olajakat. Másokhoz képest szinte fél áron adják a Shell-t. De ezt is 1300 vagy 1500-tól adják. És a legdrágább is 2300körül van.
annyira nem fontos......
veszek egy zacskó szimmeringet aztán cserélem neki hetente a telóban
Ini!
Amit mailban beszéltünk nem nagyon fog menni ahogy a munkáinkat elnézem mert nem kerülök vissza csepelre mostanában!a 10edik kerületben fogok melozni de gondolom az meg neked nem nagyon jo!de ha mégis jo szivesen segitek és elhozom a motyot neked!
hol találtál ekkora vizet? felénk tiszta sivatag van, egy tócsa nincs a közelben
mondjuk ennek az xr4-nek szerintem tökmindegy milyen olaj van benne, elmenne ez olvasztott libazsírral is
cagivámba volt ez a silkolene de az nem volt olcsó
Nálam a kormány fölött is víz volt. Szerintem a légszűrőházon keresztül a kartergáz csövén. De a hengerbe is men, valamelyik szelepnél.
Nem akarod a Fuchs Silkolene-t? A versenyolaja is olcsóbb mint a Motul 5100-as.
hogy ment bele víz? én mászkáltam nemegyszer tankig érő vízben aztán még sosem ment bele víz
motul ügyben meg megkereslek mailban
A Motult tudom még szerintem jobb áron is. De most tudok FUCHS Silkolene direkt off road-ba való Electrosyntec. Azt mondják nagyon jó és az ára is az. Én most készülök cserélni mert megúsztattam a motort és telement vízzel.
olajat tudsz még kb olyan áron mint múltkor?