Tökéletesen Igazad van!Senkinek sincs joga ahhoz hogy bármilyen tettél is veszélyeztesse mások életét!Hiszen nem régiben hallottam róla hogy az ilyen kifeszített kötél miatt halt meg egy ember!
az itt a baj hogy szélsőségesen gondolkodik mindenki
ha látok egy táblát amire kiirják azt hogy magánterület behajtani tilos akkor elmegyek másfelé
de sokan leszarják, sőt még a táblát is eltüntetik
ezután jön a tüske az úton meg a drót.......
rengeteg köcsög motoros van ám, csak nem ismerjük be
ellenben rengeteg köcsög őstermelő is van, volt már afférom nem kevéssel
pedig szinte mindig barátságos vagyok velük
pl volt egy "magánút" amin persze semmi tábla sem volt, rajta volt a turistautakon is. jön a parasztja óbégatva hogy feljelent meg tilos bejönni stbstb
ekkor pont jóságos és megértő kedvemben voltam, mondom neki hogy ez az út rajta van a térképen, de ha gondolja végigmegyek rajta aztán beküldöm hogy ezt a részt vegyék ki. erre óbégat hogy én itt biztos nem fogok motorozni mert azonnal feljelent meg hívja a sünöket stb.....
na most ekkora paraszttal mit lehet tenni?
kifeszített dróttal még nem volt "szerencsém"
ellenben földön megbúvóban sűrűn tegnap is sikerült egybe belépni,
a hátsófék oldaliba betekert vagy 2,5 métert szerencsére elég jól lehetett törögetni
Mekkora féreg aki drótkötelet feszít ki nyakára kéne tekerni csak adná az ég hogy egyszer meglássak egy ilyen fasz szopót miközben épp feszíti ki ott ásnám el az erdőbe
Nekünk a két héttel ezelőtti túrának a 2. napján délelőtt volt 6 defekt. Megálltunk a pákozdi emlékműnél és ott kapásból 3 első kerék defekt volt. Addigra elfogytak a tartalék belsők és már foltok sem voltak. Mostanra kiderült, hogy az első teleszkóp szimeringek az 1000km-es motorban is is a nem megfelelő összeszereléstől adták meg magukat.
én azért írtam a szmötyiről azt mert több a baj vele mint a jóság
nekem 2 defektből 2 szopi volt
mondjuk én olyan maximalista vagyok, ha már defekt akkor legyen rendesen
nem ragasztgatok hanem dobom a kukába a külsőt-belsőt
vékony cucc még nem volt a gumiban, lehet hogy lesz, de eddig még nem volt.......
amúgymeg miért van az hogy 5 defektből 4 a hátsó kerékben van
Képet most nem tudok róla küldeni de viszont méretet meg tudok adni
de egyébként rövidebb az xl központi rugójától kb 5 cm-el de amúgy teljesen passzól bele
Nekem a sárvédőn lévő táskámban vannak foltok,csavarok,gyors kötözők,biszbaszok, szerszámok amik kellenek a kerék ki,szét ,össze szereléséhez.Az XR már a harmadik motorom amivel nem kapok defektet pedig előtte a Gilera-val is voltam a fogarasstól az alpokig és keresztbe hosszába a biharban.Az XLV-vel szintén voltam a fogarassban meg még itt ott.Az XR-t meg nagyjából tudjátok.Szerintem valaki nagyon szeret.
A szmötyis dologgal azért nem értek egyet mert húztam már ki haver gumijából pöcsnyi vékony drótot ,nem értettük hogyan tudott belemenni Valamint fogott már meg részleges szelepszakadást.
Nem bízod a véletlenre Én csak elemózsiát viszek sok vizet meg a csajomat fel ültetem hátra ha netán el fogyna a kaja legyen mit ennem és igy vágunk neki a bakonynak van hogy napi 200 km ert is megyünk az erdőn mezőn mig haza érünk
baszki én viszek 8-10 foltot, 2 tubus ragasztót, első-hátsó pótbelsőt, szerelővasakat mindenféle kerékanyakulcsot és egyéb cuccokat
sőt ha autóval megyünk akkor a főhadiszállásra viszek láckereket láncot fékbetétet tökömtudja mit még
csak ha ide a környékbe megyek akkor nem viszek semmit magammal
és motorba semmi értelme a defektmentesítő szmötyinek
ami átüti a külsőt az már nagy defektus a szmötyinek és nem tömít, ellenben tiszta ragacs tőle minden
de biciklibe rohadt jó idén csak 1 defektet kellett szerelnem, azt is csak azért mert egy törött üveg vágott egy baszott nagy lyukat
múlt évben a gyermekemnem 17 defekt volt csak a hátsó gumijában
ha látok egy táblát amire kiirják azt hogy magánterület behajtani tilos akkor elmegyek másfelé
de sokan leszarják, sőt még a táblát is eltüntetik
ezután jön a tüske az úton meg a drót.......
rengeteg köcsög motoros van ám, csak nem ismerjük be
ellenben rengeteg köcsög őstermelő is van, volt már afférom nem kevéssel
pedig szinte mindig barátságos vagyok velük
pl volt egy "magánút" amin persze semmi tábla sem volt, rajta volt a turistautakon is. jön a parasztja óbégatva hogy feljelent meg tilos bejönni stbstb
ekkor pont jóságos és megértő kedvemben voltam, mondom neki hogy ez az út rajta van a térképen, de ha gondolja végigmegyek rajta aztán beküldöm hogy ezt a részt vegyék ki. erre óbégat hogy én itt biztos nem fogok motorozni mert azonnal feljelent meg hívja a sünöket stb.....
na most ekkora paraszttal mit lehet tenni?
ellenben földön megbúvóban sűrűn tegnap is sikerült egybe belépni,
a hátsófék oldaliba betekert vagy 2,5 métert szerencsére elég jól lehetett törögetni
http://i1108.photobucket.com/a...
nekem 2 defektből 2 szopi volt
mondjuk én olyan maximalista vagyok, ha már defekt akkor legyen rendesen
nem ragasztgatok hanem dobom a kukába a külsőt-belsőt
vékony cucc még nem volt a gumiban, lehet hogy lesz, de eddig még nem volt.......
amúgymeg miért van az hogy 5 defektből 4 a hátsó kerékben van
Most 15/45-ös áttétel van rajta .
de egyébként rövidebb az xl központi rugójától kb 5 cm-el de amúgy teljesen passzól bele
tudnál képet küldeni róla ?
XL 600 Rm be kéne meg persze mennyit engedsz a feléből
Igen, aszfaltra keresek vmit, kevesebb mint 2 hengere legyen, és ne legyen alacsony.
A szmötyis dologgal azért nem értek egyet mert húztam már ki haver gumijából pöcsnyi vékony drótot ,nem értettük hogyan tudott belemenni Valamint fogott már meg részleges szelepszakadást.
sőt ha autóval megyünk akkor a főhadiszállásra viszek láckereket láncot fékbetétet tökömtudja mit még
csak ha ide a környékbe megyek akkor nem viszek semmit magammal
és motorba semmi értelme a defektmentesítő szmötyinek
ami átüti a külsőt az már nagy defektus a szmötyinek és nem tömít, ellenben tiszta ragacs tőle minden
de biciklibe rohadt jó idén csak 1 defektet kellett szerelnem, azt is csak azért mert egy törött üveg vágott egy baszott nagy lyukat
múlt évben a gyermekemnem 17 defekt volt csak a hátsó gumijában