meg is venném ha nem lenne ez az xr4
ma is kínálam egy ismerősnek aztán fintorgott a gomb hiánya miatt
mondtam is neki hogy evvel nemigen lehet bukni.... 300pénz egy rendszámos gépért picsa összeg...
én már kb ennyit buktam az xr4-el 2 év alatt mint a motorod ára.......
nekem is csak eddig 1x volt a gépen.... én voltam a túrán a biztonsági tartalék
mondjuk csak 1x kellett lefejteni egy pet-el a wr-be
hétvégén lefotózom majd a tankot
Hogyan lett az 4.3l?Képet tudsz a tankról küldeni?Esetleg egy ilyen tervezett nagyobb túrára nagyon jó lenne akkor.Ha a munka összejön akkor szert teszek egy ilyenre.Az a baj,hogy túl sok a ha...
A motor volt tulajdonosa valószínűleg esett vele.Így a tank jobb oldalán,közvetlenül a henger fölött volt egy jó kisujjnyi repedés.Ezt próbáltam már több ízben orvosolni,de eddig nem jártam sikerrel(volt közte hő és benzin álló paszta is).Tavasszal vittem el egy műanyagoshoz ő hegesztette meg.Eddig a benzinben ázást kiállta.Most akarom kitenni egy hő és rászkodás tesztnek.Ha ezt is sikeresen állja akkor jöhet a festés.Utána meg a móka.
van ilyen univerzális túratank xr400-600-650-re
azt fel lehet tenni csak kell csinálni előre egy rögzítőelemet, mert a gyári tankon lévő nem passzol hozzá
ha teli van olyan nehéz tőle a gép..........
meg széles meg púpos szóval nem az igazi
enyém 22 literes
A téli hónapokban lehet nekiesek és készítek egy pót darabot.Sose lehet tudni... Még lehet,hogy szükségem lenne egy benzin csapra is,akinek van fölöslegben egy az legyen szíves jelezze.Még esetleg egy túratankra is,persze ha fel lehetne varázsolni az xr-re.
nekem nagyon olcsó volt
asszem a vasdarab 500ft volt az ócskavastelepen
ha készítesz akkor a 2 furat közép táv max 100mm legyen enyém 105mm emiatt reszelgetni kellett itt-ott
meg a nagyobb buckákon néha belever a kerék a műanyagba
hozzá kell tenni hogy enyhén túlsúlyos vagyok a gépnek és a gumi is nagyobb mint kellene
kb 10-15 perc lenne kicserélni a kutyacsontot csak sajna szettben van a himbarendszer csapágya aztán valami 20 pénz környéke
és rittig nem szabvány méret, átnéztek egy csomó csapágykatalógust de ilyen sehol sincs
amióta megvan az új kutyacsont azóta 2x tettem le a kormányt. egyszer álló helyben, meg tegnapelőtt a homokbányában
, , , , , ,