Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sajnos nem ide megyünk,de tervben áll egy hegyi túra is,csak azoktól mi messze vagyunk.Most be kell érnünk "csak" a Bakonnyal.
Ha szabad kérdezni mennyibe került ez az új kutyacsont?
Én is így bénáztam egy domboldalon,de annak 5m zuhanás lett a vége.
ide fogtok menni? mert akkor én is csatlakozok

van 0,45 percnél egy béna eldőlés, pont az ilyenek miatt tettem le a gép seggét
mondjuk az itthoni csatornaparti terepen jobb lenne a másik kutyacsont csak nincs hozzá csapágyam
Remélem is,hogy csatlakozol köreinkbe.
Lehet én is veletek tartok ezúttal. Illetve remélem hogy veletek tudok tartani
Nyárzáró túra alkalmával se volt bele kalkulálva a közút,de úgy alakult,hogy 10 km-t le kellett ott is vezetnünk.
Szia.Nem velünk voltál.Csatlakozni viszont kötelező.
Az útvonal még kérdéses,annyi biztos,hogy a sátrak otthon maradnak és kibérelünk valami szállást magunknak.Hol tudnál csatlakozni?
Milyen útvonalon mentek? Csak terep vagy közút is? Lehet csatlakozni? Tavaly Veletek voltam motorozni ilyenkor?
kivanom hogy sikeruljon eladnod de ha megse decemberbe januarba megyek erte ha addig elviszik a motorom
Van üzleti érzéked srác
Nem érdekel?!
DE DE !
tuti ugyanaz az xl és az xr
nemrég cseréltem a cimbinek
Na szegény gyerkőc ennyivel kevesebbet megy a hétvégén.
Akkor nem értem minek ez a nagy felhajtás a boltos kollégánál. Ha jól emlékszem a xr-xl-é is ilyen.
vazzeg, kurvára elfelejtettem feladni ám a cuccot........
szóval ne várd a héten
a km spirál órába menő része négyzetes(kb ilyen mindegyik gép) meg a menet is olyan mint a többi gépé(honda, yamaha, cagiva mind egyforma)
az alsó része kör alakú középen egy vágással, itt nincs menet bedugós csavaros rögzítésű
hétvégén megmérem a hosszát
Látom van egy eladó főtengelyed is csak nem abból a blokkból amit tőlem vetté?l
December 10.-e körül megyünk egy két vagy három napos túrára Gyulafirátót felé.Ha van kedved csatlakozhatnál.
Illetve Honda Dominator váz olcsón eladó! Méh telepi ár fölött!
Hahó! Van egy túra tankom Szerintem XR-é üléssel együtt zárható kulcsos tanksapkával olcsón odaadom! Ha érdekel hívj megegyezünk!204825065
Szia Ini. Ha ráérsz akkor megnézhetnéd nekem a km spirál hosszát,menetet és a belső szál formáját (kocka vagy háromszög). Nálam(vagyis a boltosnál) nem megy egyszerűen ez a rendelősdi.
Kérj kölcsön
engem erdekelne csak meg nekem is elkene adnom a motort ....iggen faj a fogam egy xr-re
Egyszer mentem kb 1 bar nyomású hátsógumival kétszer oda vágtam neki aztán kiszakadt a szelep azóta jár neki a 2 bar
tegnap voltunk homokolni egy homokbányában, akkor leegedtem ma meg szitált/araszolt a segge a kemény agyagos részen
2 bar felett meg állat módon lehet döntögetni a csatornaparton
szóval én szeretem ha kemény a gumi
mondjuk lehet azért van mert nem tudok motorozni
"én feltolom 2,5 bárra aztán fasza minden"
, ,

Könyörgöm ne tedd
Szopatod saját magad,nekem 1 van benne és így sem kapok defektet pedig sokszor megyek köves helyen.
Igazából olyan 0,6 lenne a tuti.