Miért az erdőbe van feszítővas ráadásul kettő? Én is cseréltem régen krossz gumit mikor még 18 éves voltam de akkor még nem volt olyan sok gumis műhely de most 2011 írunk lassan már űrhajókkal közlekedünk
Életembe nem vittem még el gumishoz kereket
Vannak jó kis trükkök gumicserére
külső gumit meleg vízbe rakod , gumi peremét és a felnit folyékony szappanal vagy hajzselével megkened és már magától fent van a felnin
( ha az erdőben kapsz defektet nincs gumis hogy meg csinálja )
volt hogy 1 hétvégén 4 defektet szereltem, pár napja 2 havernak is felpattintottam 1-1 gumit, nemrég magamnak is cseréltem, előtte volt egy szöges defektem
szóval én azért cserebelérek többet is
én sem mindig cserélem itthon
de jó ha edzésben van az ember, mert néha útközben is kell szerelni
de ez a mitas űberfos gumi, de már csak ez volt itthon
meg a belső sem volt az igazi........
Én ezért nem cserélek otthon crossz gumit egy szopás az egész össze baszod a feszítő vassal a gumit is meg a felnit is inkább elviszem a gumishoz 1000 ft ért tökéletesen kicseréli és nincs szopás és még a kezem is tiszta marad
ha ez vigasztal Ini én mikor a 21es elsöt cseréltem 8helyen csipkedtem ki a gumit...leszedtem a külsöt,felfujtam és hallgattam..csak aztán nem volt annyi ujjam hogy lefogjam az összes lyukat... utána jol nézett ki a belsö...tettem rá egy jópár foltot
ma megvolt az évadzáró gurulás
na persze hogy lett defektem 25km drift 50-es tempóval..........
de olyan faszán sikerült a defektus, hogy a pár hete beszerzett six days-on van egy ujjnyi vágás
amit csak akkor vettem észre amikor már feltettem az új belsővel
amikor meg tenném fel azt a picsa szűk szar mitast kicsípem a belsőt
ráadásul 2x egymás után.........
jó pár éve szerelek gumit, nem is csak magamnak, de így még nem jártam
mondjuk valami fostalicska veerubber belsőt találtam, olyan mintha kissebb lenne a kelleténél alig lehet felugrasztani a felnire
Holnapra tutti ott lesz!
Az ilyenre sem pénzt sem iddöt nem szabad pazarolni!ha kell neki érdeklödik..ha meg komolytalan ugyis leszarja...ha akar valamit felhiv
Még nem holnap tuti itt lesz
Abba hagyta a fehérvári ember az érdeklődést olyan szinten,hogy fel sem veszi a telót
Egy infó miatt úgy volt,hogy hívom........mind1
na ,erre megnézem a mailom,és ez fogad:
Hello,
A nevem Péter Rusnak, és én vagyok az orvos.
Bike kiváló állapotban, garázsban tartott, és nem szenvedettkárosodást. A futásteljesítmény valós és soha nem voltprobléma a motorral.
A kerékpáros néz ki és tökéletesen működik.
Megvettem a kerékpárt a magyar és most él családjával Angliában.
A motor Magyarországon bejegyzett.
Minden jogi aktusok jó, az én nevem van jegyezve.
Ha érdekel, meg tudom csinálni egy jogi aktus közjegyző által áta motort az Ön nevében.
Majd küld egy motorkerékpárközlekedési vállalat. Szállítás időtartama 3 nap, és én fizetni aközlekedés.
Nem fizetnek vámot!
Bízunk benne, hogy ez egy jó üzlet!
ezek ilyen automatikusan generált ímélek,és ha válaszolsz rá,felismeri a szavakat,amik bevannak állitva,és akkor azt a válasz üzenetet küldi el,ami kb jó a kérdésre,csakhát igy hogy közben a google fordítón is átmegy a dolog,elég vicces:D
amúgy multkor kisorsolták a mobiltelefonomat,és 530 ezer fontot nyertem cirka 182millió ft megvolt adva 1 angol szám,hivjam fel őket... gondolom valami komoly percdíjjal,és akkor ha valaki hülye és felhivja,leemelik a nagy lóvét
Hello InI
Chywa felhívott engem és azt kéri tőled hogy add fel neki a km órát postán még a héten
nem tud gép elött lenni azért engem kért meg
további szép napot
Más: Colt közbenjárására feltettem végre pár képet a profilomba.