Olajos kupplunghoz: teljesítse a JASO-MA szabványt, akkor nem fog csúszni.
10w30 jobban ken hidegben vmennyivel, mint pl. a 10w40 vagy 10w50, kisebb a viszkozitása hidegben. A Motul 5100 adatlapok szerint: 75 / 91 / 118 mm2/s
A teljesen szintetikus olajak jobban, tovább bírják a gyűrődést, lassabban bomlanak le a motor és főleg a váltó fogaskerekek okozta megpróbáltatások miatt.
Persze a mi XRjeink nem kihegyezett masinák, és általában nem versenyezni szoktunk velük, nagyjából mindennel jól elmennek, ami a JASO-MA-t teljesíti. De egy jó szintetikus olaj biztosan jobban véd és ken, főleg hosszútávon, a kérdés csak az, hogy ezt valaha érezni is fogjuk e.
Motul 5100 10w50-el járok, félszintetikus, legközelebb kipróbálok azért egy teljesen szintetikusat, pl. 7100 10w60, állítólag 10 fokkal alacsonyabb olajhőmérsékleteket is hozhat. Olajhőmérős nivópálcám van, majd meglátjuk. Az 5100-as nagy terhelésnél, melegben 110 fokig szokott felkúszni.
Tudod eleg telitett a piac sok a lom es netalantan egy szar motort akarnak rad sozni az potya 600km utazas!nem a te motorodrol beszelek hanem altalanossagban!
Ja,mesélem az italbótos havernak az meg röhög
Kiderült nemrég egy picsa vasárnap reggel ott toporgott míg vette le a bótról a lakatot,hogy neki már kell egy 10000 azaz tízezer forintos feltöltő kártya mert nagyon kell de most
aztán kiderült miért kellett............szerinted ?
Pár hónapja hívott egy faszi,hogy t-mobilos és nyertem x csillió lóvét
De menjek le egy kúthoz vagy ilyesmi helyre és vegyek egy feltöltő kártyát 10000.- azaz tízezer forint értékben,majd ő később hív én meg diktáljam le neki a kódszámokat mert majd abból kreálnak nekem egy pin kódot ami jó lesz a csillió forintos bankkártyámhoz amit majd a futár kihoz
Mondom neki:figyelj köcsög!Van aki ezt benyalja?
Hát nem letette?!
Sose leszek csiliomos ,
Ezt megosztom veletek
A jófogás.hu-n is hirdetem a vasat és onnan irányítottak át egy emailt,majd jött a többi.
Helló volt még mindig ez a tétel
kereskedelmi forgalomba, ha igen, azt
akarom, hogy újra hozzám a költségek
a termék euróban a személyes e-mail
címen Miguelandrian2011@gmail.com,
így várom az e-mail gyors ..
Köszönöm az e-mail ... Azt akarom, hogy megtudják, hogy én egyetértek
az ár, tehát én is, mint te, hogy újra hozzám, több képet a tétel,
hogy látom még.
És azt is fogok szeretném tájékoztatni Önöket, hogy én leszek az, aki
gondoskodik a privát pick up ügynök, hogy jön, és vedd fel a tételt
Magyarországon.
Szóval várom a gyors választ most, hogy én is tudom a következő lépést.
Köszönöm és szép veled üzletelni.
Eng Miguel.
Helló,
Köszönöm, én szeretném, hogy jöjjön és nézze meg, mit vásárolnak
you.but vagyok jelenleg ki az állam .... Én egy tengeri mérnök, aki a
hajón, most Bermuda ...... Azt akarom, hogy tudja, hogy fog fizetni,
és PayPal vagy banki átutalással, és én fizet paypal díjak átadására
... mert a távolság, mint én vagyok Bermuda most ... Azt akarom, hogy
nekem a következő információkat számomra, hogy a kifizetéseket
továbbra is. ..
név
PayPal számla e-mail címe:
mennyiség
Bank neve:
Számlaszám:
IBAN:
Számla neve:
ország:
Swift-kód:
Nem baj több marad
Most jut eszembe,hogy fehérvári vagy.
Van egy faszi onnan (nem ismered? ) pettingelünk már egy ideje de még nem volt meg a végkifejlet
Tetszik neki a motor csak olyan .............mittudom én
Biztos velem van a baj ,de ha nekem bejött egy gép,lóvé meg volt rá ,akkor beültem az ótóba oszt go
Ááá nem venném a lelkemre,hogy eladsz két terméket és lóvéd meg nem marad mert a posta kapzsi
Meg az ukrán határ sincs messze ,főleg a sötét ablakos merciknek
Tudom én hogy rendes gyerek vagy...plusz a cimed is tudom..no meg nem vagy messze az ukrán határtol...ja és sok ott az ismerös...össze rakod a képet vagy segitsek?
na jo csak viccelek!Fasza gyerek vagy te oszt ha meglépsz egy bárénekes növel hawaiira és elég rá ez a lé akkor utána össze ülünk egy sörre és elárulod hogy csináltad
Na komolyra forditva a szót a postábol tényleg csak azt küldd amit megbeszéltünk!
Mailedre nézz már rá!
Olajos kupplunghoz: teljesítse a JASO-MA szabványt, akkor nem fog csúszni.
10w30 jobban ken hidegben vmennyivel, mint pl. a 10w40 vagy 10w50, kisebb a viszkozitása hidegben. A Motul 5100 adatlapok szerint: 75 / 91 / 118 mm2/s
A teljesen szintetikus olajak jobban, tovább bírják a gyűrődést, lassabban bomlanak le a motor és főleg a váltó fogaskerekek okozta megpróbáltatások miatt.
Persze a mi XRjeink nem kihegyezett masinák, és általában nem versenyezni szoktunk velük, nagyjából mindennel jól elmennek, ami a JASO-MA-t teljesíti. De egy jó szintetikus olaj biztosan jobban véd és ken, főleg hosszútávon, a kérdés csak az, hogy ezt valaha érezni is fogjuk e.
Motul 5100 10w50-el járok, félszintetikus, legközelebb kipróbálok azért egy teljesen szintetikusat, pl. 7100 10w60, állítólag 10 fokkal alacsonyabb olajhőmérsékleteket is hozhat. Olajhőmérős nivópálcám van, majd meglátjuk. Az 5100-as nagy terhelésnél, melegben 110 fokig szokott felkúszni.
amig nincs a kezemben a love nem adok senkinek en se...meg anyamnak se
Kiderült nemrég egy picsa vasárnap reggel ott toporgott míg vette le a bótról a lakatot,hogy neki már kell egy 10000 azaz tízezer forintos feltöltő kártya mert nagyon kell de most
aztán kiderült miért kellett............szerinted ?
De menjek le egy kúthoz vagy ilyesmi helyre és vegyek egy feltöltő kártyát 10000.- azaz tízezer forint értékben,majd ő később hív én meg diktáljam le neki a kódszámokat mert majd abból kreálnak nekem egy pin kódot ami jó lesz a csillió forintos bankkártyámhoz amit majd a futár kihoz
Mondom neki:figyelj köcsög!Van aki ezt benyalja?
Hát nem letette?!
Sose leszek csiliomos ,
szerintem ez valami kamu
A jófogás.hu-n is hirdetem a vasat és onnan irányítottak át egy emailt,majd jött a többi.
Helló volt még mindig ez a tétel
kereskedelmi forgalomba, ha igen, azt
akarom, hogy újra hozzám a költségek
a termék euróban a személyes e-mail
címen Miguelandrian2011@gmail.com,
így várom az e-mail gyors ..
Köszönöm az e-mail ... Azt akarom, hogy megtudják, hogy én egyetértek
az ár, tehát én is, mint te, hogy újra hozzám, több képet a tétel,
hogy látom még.
És azt is fogok szeretném tájékoztatni Önöket, hogy én leszek az, aki
gondoskodik a privát pick up ügynök, hogy jön, és vedd fel a tételt
Magyarországon.
Szóval várom a gyors választ most, hogy én is tudom a következő lépést.
Köszönöm és szép veled üzletelni.
Eng Miguel.
Helló,
Köszönöm, én szeretném, hogy jöjjön és nézze meg, mit vásárolnak
you.but vagyok jelenleg ki az állam .... Én egy tengeri mérnök, aki a
hajón, most Bermuda ...... Azt akarom, hogy tudja, hogy fog fizetni,
és PayPal vagy banki átutalással, és én fizet paypal díjak átadására
... mert a távolság, mint én vagyok Bermuda most ... Azt akarom, hogy
nekem a következő információkat számomra, hogy a kifizetéseket
továbbra is. ..
név
PayPal számla e-mail címe:
mennyiség
Bank neve:
Számlaszám:
IBAN:
Számla neve:
ország:
Swift-kód:
Tuti,hogy nem gugli fordítót használ
Most jut eszembe,hogy fehérvári vagy.
Van egy faszi onnan (nem ismered? ) pettingelünk már egy ideje de még nem volt meg a végkifejlet
Tetszik neki a motor csak olyan .............mittudom én
Biztos velem van a baj ,de ha nekem bejött egy gép,lóvé meg volt rá ,akkor beültem az ótóba oszt go
bálnaméretű motorosgatyója esetleg valakinek feleslegbe?
egységes 130as bőséggel mindenhol 190 magasra
Ááá nem venném a lelkemre,hogy eladsz két terméket és lóvéd meg nem marad mert a posta kapzsi
Meg az ukrán határ sincs messze ,főleg a sötét ablakos merciknek
na jo csak viccelek!Fasza gyerek vagy te oszt ha meglépsz egy bárénekes növel hawaiira és elég rá ez a lé akkor utána össze ülünk egy sörre és elárulod hogy csináltad
Na komolyra forditva a szót a postábol tényleg csak azt küldd amit megbeszéltünk!
Köszi, szép estét!