Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igazábol +5 fokig elmenne a sae 20 as, de hidegebb idöben már 15 illetve 10 Sae multiszuper, /téli nyári kellene/ Ha rám hallgatsz akkor jövö nyáron teszed bele a sürübb olajat!
Miért nem látjátok be olyan motort kell venni amin van 1000euro-s gomb és onnantól nincsenek indittási problémák
szelepeket nézd meg, hátha elfogyott a hézag
akkor is nagyon nehezen indul
szivatód milyen? külön fúvókarendszer? vagy csak a levegőn zár el?

magas hely meg magas hely. 1500 felé hidegen nekem sem indult jól aztán megmutatták a tecnikát azóta jobb

amúgy lehet hogy csak a benzin fos, nekem is volt amivel ócskán indult.
Arra már rájöttem, hogy indítás előtt kicsit csavarni kell az alapjárati fordulatszámot állító kézikeréken, hogy beinduljon, de most sehogy sem indul rúgásra. Nekem minden beállítás a javítási könyv szerint van.
Mit jelent, hogy "magasan indítom be először"?
Nekem is szokott rakoncátlankodni ha magasan indítom be először de elég ha adok neki alapjáratot.Mondjuk én alapban odaadtam neki a kaját.
Nyáron jó ,télen ha használod a gépet ne tedd bele mert a 20 az a melegoldali viszkozitás.Azt jelenti,hogy -5 fokig használható.Hiába nem jössz ki ilyen hidegben kicsit magasabb hőfokon is lassabban indul be .Szóval én télen nem használnám
Tisztelt Topiktársak!

A hideg idő beköszöntével, hidegen nem akar indulni az XR 250-em, csak tolásra, és ha beindul, akkor is úgy viselkedik, mint amikor nagyon szegény a keverék.
Elegendő az alapjárati keverékcsavarral adni neki 1 keveset, vagy alapjárati fúvókát is kellene cserélni?
Valakinek ha van ilyen jellegű tapasztalata, örülnék neki, ha megosztaná a nagyközönséggel.
A félreértések elkerülése végett, 800 km van benne felújítás óta, vagyis kompresszió OK, olajfogyasztás 0.
szerintetek mennyire gáz az xr4-be a 20w50(valvoline) olaj?
most találtam egy csomót, azt hittem 5100-val van teli a fiók aztán nem is........
télre/tavaszra még van egy cserém az 5100-ból utána kellene a 20w50
ténérébe használtam aztán úgy néz ki megmaradt
Asszem valahogy úgy van hogy 200ft házanként és 300 forint személyenként. Szal egy 4 tagú családnál az 200+4x300=1400ft. Ha megvan a rutin lehet vele haladni elég jól
még nem tettem fel. sőt még fékbetétet sem rendeltem. mondjuk eben a hónapban nem is fogok, kissé túlnyúltam a takarón
Szeva na aszonka mit szólt lesz vállás vagy maradhatsz
hát én nemigen kedvelem az embereket
legfőképp az idegeneket nem
aki meg nem motoros az idegen
mondjuk egy ezresért már elmennék töltögetni.....
napi 5-6 kéró és megvan a benzinpénz
Asszem azért is jár a zsé amit a neten csinálnak mert kell körzetenként összesítőt csinálni és oda is fel kell vezetni. De a mérget nem innám meg rá...
Amúgy nem vészes meló (nekem legalábbis) és az a kis plussz pénz is jól jön
bodega?
Főnököm ugrik a bódé kifejezésre.
Nem hiszem,hogy megyünk felétek,pedig igen jól jönne.
hát sanja nemigen van erre annyi zseton
amúgy tuti bejönne a gyereknek, kicsit jobban állnék akkor vinném is
Nálunk hétvégén lesz az egyetemnél "A debreceni páros kolbász és pálinka fesztivál" Gondolom ugyan ezek a bódék lesznek
Vasárnap meg enduró verseny a tankin
Gondolhatod,hogy nem volt más csak üres üveg. Na,de a saját pálinkámnak jó lesz palackozni.
én megcsináltam a neten ezt a számlálósdit
meg anyámékét is
kaptok ezért plusz zsetont?
én megőszülnék ha ilyenkt kellene csinálni
Én is gondoltam már rá.Ezeket májusban csináltuk.Azóta az összes nagy fesztivált megjárták.(Sziget,Zamádri,Budai vár).
Előre is köszi.
Persze pálinkástól. Legalább lesz fűtés benne
Jól le vannak fojtva,nagyon béna hangjuk van
Olyan jókat tudok kuncogni más butáskodásán
Tetszik a videó különben