Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

?
én egy almát ettem
már megint akkora a belem hogy alig látszik a répa
Guszta, jó étvágyat hozzá
Köszi szépen, előbb lesz felnim mint motorom
Na,milyen vacsit rittyentettem?
Nem az a tradicionális magyar étek de szeretek kísérletezni
A felnit hirtelen nem tudom de 140-es bele megy(szerintem )
Tudom fogok rá rakni mindenképpen csak 2 hete vettem és előbb az átírásra ment el a pénz!
nekem simán kikapar 2-3mm bütyök nem kapaszkodik
lecserélni meg lusta vagyok
mostani simsonos mászkálásokhoz még ez is sok
Sziasztok, újra ittvagyok:) Ha lenne itt egy XR 600as tulaj aki megmondaná nekem, hogy milyen széles a hátsó felni, meg hogy max mekkora gumi tud bemenni hátra, azt megköszönném.
Persze! én is ezt magyaráztam neki. hasznos ha rajta van! meg szerintünk is sokkal szebb!
Hülyeséget mondott az előző gazdi.......van egy lyuk az alján,ahol kifolyik a víz,ha esetleg belemenne. Amúgy max. patakozásnál megy bele.
Sajnos így vetet a motort előző gazdája azt mondta hogy azért vágta le róla mert megál a víz alatta és elrohad az a kis fém karika Nemsokára lesz rajta porvédő
Ja, fogott a gumi Sárban se nagyon vigéckedek vele mert rug 2t és már az alján van
Azért 34 ló,az 34 ló
Azt az opciót nem írtad oda,hogy mind a három egyszerre
Jól betapadt a gumid
Pont ezt akartam én is írni
Napot. Tegnap rájöttem hogy: 1. Nagyon fog a hátsó kerék, 2. Nagyon mérges kis gép ez az XR4, 3. Nagyon balfax vagyok még. Haverral motoroztunk egyet. Egyik sárnál ő megrugatta a mociját (Szimó, utcai gumival), mondom ha ő is én is. Nyélgáz, ki a kuplung, én maradtam a moci meg hátsókerékre és be a bokorba
Elkap a teleszkóp egy felverődő követ,és annyi neki! A por sem használ neki Rakd vissza rá a gumit,mert tönkre megy,ne használd így.
Sziasztok!
Olyankor mi van ha hidegen 2 rugásra indul az éxer, melegen meg nem akar csak nagyon nehezen?
Van egy kis szelephangja amiatt lehet erő van benne olaj nem hiányzik
Előre is kösz!
Szép gépek az biztos a fehér talán azért szebb mert rikítóbb a színe!
Köszönöm! Végül is egyformák csak a szín más
nagyon szép a géped, még szebb mint az újabb
Enduróztam ma egy jót a haverjaimmal
pár kép:
http://www.sportmotor.hu/motor...
Toppos állapotban vette egy komplett hengerfej csere után(elrepedt)
Ugyan azt tudom mondani mint a TT-ről.
Nehezebb,gyengébb,butább mint az XR600R