Sajnos a stiftek nem oldják meg a problémát, mert maga a nyereg van annyira elkopva hogy az egyik betét sem áll egyenesen így nem oldaná meg a problémát. Az enyém nem egy kicsit mozog hanem elég sokat, és a fékhatás sem volt az igazi mivel az egyik betét keresztbe fordul fékezéskor így csak a felső része ér hozzá a tárcsához. De ha nem találok nyerget akkor ideiglenes megoldásnak megpróbálok új stifteket csináltatni.
Üdv
hanzsi.nem elég ha esztergáltatsz hozzá stifteket amin csúszik?az enyém is mozog kicsit,de én úgy akarom megoldani télen.amúgy szinte minden endurón mozog,mert nem nagyon van megoldva ott a porvédelem,vagy mindig kiszakad a porvédő gumi.üdv
hali fireball.úgy kellett behúzni.telefoly az égéstér is vízzel.kiöntöttük belőle ,behuzattuk és gyök kettővel irány haza olajcserére.nem n voltam amúgy hanem haverom,aki mindig nagyon bátor
jaja kérdezted,érdeklődtem,hogy merre van bár én most 1 jódarabig nem fogok endurozni max ha havertól elkérem néha a drz400at,és azzal kicsit vandálkodok
folyamatban van...
csak meg kell várni mit hoz a jövő év, letellik a szerződésem, aztán lehet füvet kaszálok majd közmunkában a cigókkal 30ért
azért nem is szerzem be a ténérét sem, ki kell várni mi lesz
mert ugye hiába lesz 2 motorom meg 2 laptopom ha nem lesz mit felvenni mert nem tellik benzinre
vlc van már ezer éve, a linuxhoz volt alapból onnan ismertem meg
7-8 éves laptopom van 512 rammal ami szerintem defektes is mert kb 80 fokon üzemel általában
firefoxba meg van egy beépülő cucc a download helper az leszed mindent
Már éppen írni akartam,hogy inkább sávszélesség problémád van,ha nem tudod nagyobb felbontásban lejátszani a youtube-os videókat,de ha már a gépeden sem mennek az mp4-ek,akkor ott már komoly a baj. Amúgy milyen lejátszót használsz? Próbáld ki a VLC-t
kellene már vennem egy faca gépet amivel lehet videót szerkeszteni, mert a jutubosok is már 240 felett képregényként mutatkoznak, amit felteszek azt vissza kell szednem kisebb felbiontásban hogy meg tudjam nézni
nem tud a gépem megbírkózni az mp4-el
egyedül az avi-t viszi jobb felbontásban
hát igen..... a vígjátékot többen kedvelik mint a dokumentumfilmet
én is felfeeztem most egy patakot(csatorna ) ami elég nagy csak nem tudok mászkálni mert majd szétesik a fejem
mégsem megfázás volt amit elkaptam, mert most átalakult arcüreg gyulladásba
pedig nyúz a gyerek hogy ki akarná próbálni,amíg nem esik, mert utána lesz benne víz
Hali Feri!
Az enyémen 28,6-os van, pár kisebb esésen már én is túl vagyok de a kormányon nem látszik hogy elhajlott volna én inkább a vastagabbra voksolnék. Gondolom előtte a Balázs is esett vele párat. Igen köszi megy mint állat, most esett át egy hátsó teló felújításon, valamint új hátsó féktárcsa megy rá de előtte kell egy féknyereg mert annyira lóg hogy van majdnem fél centi kotyogása és elég szépen elnyalta a tárcsát.
Ini ugyan már leírta,de valóban nem emelkedik folyamatosan. Szinte végig rézsűsen megyünk......ez nehezíti meg egy kicsit,ha tempósan mész,meg a fák folyamatos kerülgetése,és elég sok árok is van benne,amik nem csak mélyek,dőlnek is. Néhol szakadékszerű part van,ahol kicsit félelmetes lenézni,belegondolva abba,hogy mi van ha belecsúszok. Nagyon szeretem ezt a részt,technikás,viszont eső után halálos. Jobban kedvelem,mint homokbányában taknyolni
nekem cserélni kellett mert lötyögött benne
elég jó árat kér a honda ezekért a gumi biszbaszokért
Üdv
csak meg kell várni mit hoz a jövő év, letellik a szerződésem, aztán lehet füvet kaszálok majd közmunkában a cigókkal 30ért
azért nem is szerzem be a ténérét sem, ki kell várni mi lesz
mert ugye hiába lesz 2 motorom meg 2 laptopom ha nem lesz mit felvenni mert nem tellik benzinre
7-8 éves laptopom van 512 rammal ami szerintem defektes is mert kb 80 fokon üzemel általában
firefoxba meg van egy beépülő cucc a download helper az leszed mindent
http://www.clipconverter.cc/hu...
nem tud a gépem megbírkózni az mp4-el
egyedül az avi-t viszi jobb felbontásban
én is felfeeztem most egy patakot(csatorna ) ami elég nagy csak nem tudok mászkálni mert majd szétesik a fejem
mégsem megfázás volt amit elkaptam, mert most átalakult arcüreg gyulladásba
pedig nyúz a gyerek hogy ki akarná próbálni,amíg nem esik, mert utána lesz benne víz
Ezt a videómat többen "lájkolták",mint amelyiken "normálisan" megyek
Köszi!
jó hangulatú video, de nekem nem tetszik!
Az enyémen 28,6-os van, pár kisebb esésen már én is túl vagyok de a kormányon nem látszik hogy elhajlott volna én inkább a vastagabbra voksolnék. Gondolom előtte a Balázs is esett vele párat. Igen köszi megy mint állat, most esett át egy hátsó teló felújításon, valamint új hátsó féktárcsa megy rá de előtte kell egy féknyereg mert annyira lóg hogy van majdnem fél centi kotyogása és elég szépen elnyalta a tárcsát.