Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majd,ha eljössz a következő túrára akkor rásírod az önindítót.
Megkérdeztem tőle. Úgy érdekelné a csere ha a két motor ára közti különbséget rá pótolnád. Enduró kerekekkel 900000 ra tartja. Nyugodtan gondolkozz rajta nem kötelező ez a csere Nem nagy távolságra laksz, ha úgy gondolod eljöhetsz megnézni milyen is.
Én is adnék 100 pénzt érte.Bár azonnal nem. Jogsi elvitte szinte mindet
ha 1000eurót nem is, de 100pénzt simán adék érte, akár már ma is
már ki is gondoltam hogy a kipufogóval szembe el is férne az akku
régebben hirdettek egy quad blokkos xr4-et
Nem vitatom egy percig sem hogy aki egész napokat motorozik egy seggel (főleg valami szivatós terepen) annak tuti megéri az "1000 eurós gomb". De ilyen kis hobbi motorosnak mint én is pl nem légszükség. Aztán ki tudja mit hogy a jövő...
na ja
amikor az ember már a lábát is alig bírja átdobni az ülésen, akkor jó lenne az a kis gombocska
amikor a cagivát rugdaltam 20 percig dekompresszor nélkül egy merülés után akkor olyan izomláz kerekedett belőle hogy alig tudtam menni
még olyan izmom is bedurrant amiről azt sem tudtam eddig hogy van
Majd még fog változni a véleményed....... Majd ha olyan terepen mész egész nap mint MuZ,vagy 6-7 órát motorozol sárban,akkor meg fogod változtatni a véleményed A sár rátapad a csizmádra,és amikor be akarod rúgni a motort lecsúszik a csizma a berúgókarról.......mindez hulla fáradtan
Nekem is XR4 van,tapasztalatból mondom,nem a levegőbe beszélek
Az én XR4-em se önindítós. Hidegen kicsit nehezen inditom (lehet még nem jöttem rá a "teknikára"), de melegen első rugásra indul. Szal én nem érzem az önindító hiányát.
Pedig pöcc-röff és tényleg könnyű berúgni.
amúgy tényleg elég olcsón adod. furcsálltam is hogy nem viszik rögtön
pár ismerősöm beindult rá, egész addig ameddig ki nem derült hogy nem önindítós
most már mindenki önindítósat keres, még az endúrósok is el vannak puhulva........
mondjuk asszonykám képtelen berúgni még melegen is az xr-t pedig melegen még a motor mellett állva is beindul
Van rá egy komolynak tűnő emberke de csak akkor hiszem el,ha zsebben a lóvé
Ha tudok valakit szólok.Nekem nagyon begyere ,de ha nem hát nem
Megkérdeztem tőle hogy csere érdekelné e. de azt mondja inkább valami utcai motort akar. Esetleg debrecen környékén valami ismerősödet nem érdekelné? Mert ha igen nem vagyunk messze egymástól eljöhettek megnézni. Azon csodálkozom hogy az xr-t nem vitték el pedig nagyon szép motor. Ezen az áron alul szerintem ne add mert majdnem ennyiért hirdetik a papír nélkülieket. A tiéd meg nem utolsó sorban még gyárias is
Egy barátomnak van ilyen.
Gyengébb,nehezebb,kelletlenebb mint az XR 600
ez is bejönne de akkor meg nem kellene az xr.......
azt meg ugye nem adom el
érdekes mód az xl600 meg valamiért nem jön be
Ez vagy inkább ez nekem is tetszik,de ez nem
Nekem bejön a Ténéré is ,egyszer majdnem vettem egy fehéret.
ez olyan mint a bulldog, van akinek bejön van akinek nem
de úgy is néz ki mint egy bulldog
Ez a motor jól néz ki,én a Ténéré-re írtam amit írtam, erről volt szó ez nem tetszik. És erre írtam azt is,hogy a Domi jobban tetszik. Mert hát ugye nem vagyunk egyformák
Volt egy 89' Gilera RC 600-om.Nagyon faszául nézett ki ,ment mint a bolond,nem romlott el és imádtam.
Csak qrva sokat evett
De a transzfogarastól az osztrák alpokig nagyon sok helyen jártam vele s még defektünk sem volt
Az öreg technika biztos jó,de nekem a kinézete nem tetszik.
munka? a héten nem dolgoztam egy percet sem, sőt még a jövő hetet is kikérem betegállományba
nincs 50 ló a ténéré45 körüli lehet papiron, de gondolom 20+évesen nincs az 40 sem
nekem a forma tetszik, és az hogy nemigen sérülékeny, nincs nagy(és drága javítású) fejidom, van rajta berúgókar, és önindító
a régebbi csak berúgós mégjobb lenne (30as tank, fordulékonyabb) csak abban nincs önindító
szóval ami igazán kellene az egy 34l váz, 3aj blokkal amibe az 1vj berúgószerkezete van beépítve
xr meg megmarad, hegymászónak, meg lehet a nejnek......
Annyira nem mélyültem el Dominator ügyben,csak a kinézete alapján,említettem meg,és Honda
Amúgy szerintem a Ténéré sem erősebb,amit ini mondott.