Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kapja az ívet? Nem szándékosan,nem örülök neki,de így jött össze. A videó kommentjeinél már azt pedzegeti valaki,hogy nem becsülöm meg a motort. De miért is nem? Azért mert nem szándékosan esik egyet-kettőt az ember?
Budapesthez közeli helyeken készültek a videók,tőled azért kicsit messze vannak.
ez egy erdei ösvény, nem emelkedik mindig, néha meg kicsit
ellenben teli van patakmederrel (vagy valami ilyesmikkel mert vizet egyikbe sem láttam) némelyik elég ütős
vagy csak a bénáknak tűnik annak
alföld után azért más terep
Majd 13 perc ?
Mi ez ,a himalája?
fasza a vidi látom kapja az ívet a gépezet merre készültek ezek a vidik,nállunk itt az alföldön valahogy másképp néz ki egy endurozás.. nincs emelkedő
korrekten beleálltál vele a mocsárba beindult ,miután kioperáltátok a ganéból?
pedig a gyári tükrök nagyon facák
én már egy csomót estem vele aztán még mindig épek
egyszer ugrott le a tükör rész a szárról amikor beakadtam egy másik motorba de seperc alatt vissza lehetett tenni.
Az esést most egyenlőre hanyagolnám
Már megemlítettem a többieknek,csak rajtuk múlik!
Az lehetett a baj,hogy harmadik teli gázzal mentem fel,és marha nagy volt a "patka".........kb.40cm szintkülönbség volt,és eldobta a hátulját
Lassan jőn az esős évszak,nem jöttök felénk?(eshetnénk párat!)
Hello!
Az a tükör nagyon szúrja a szemedet,pedig csakis miattad szedtem le az egyiket,amikor azt írtad egyszerre két tükörben nézegetem magamat
Köszi

Milyen érdekes,hogy amikor esek kelek,az mindenkinek nagyon tetszik
Szeva!

Azé eső mindig balra mert elhúzza a tükör! Nem való az egy jó enduróra!
Amúgy klassz a videó!
Aha, pedig még hallatszik is hogy nagy gáz oda lett vágva ,de ilyenkor tényleg még az sem ér semmit.
Akkor jól emlékeztem
ezen az úton volt a hempergős esésem
tök jó ösvény, a kormánytól 5 centikre mennek a fatörzsek
mondjuk az egyik -1 centire volt a kormánytól, mert 1x fennakadtam
Köszi! Jól látod,átalakult speed motorrá A harmadiknál úgy eldobta a seggét,hogy esélyem sem volt
Az utóbbi két évben én sem estem ekkorát. Eldőlések voltak,de semmi komoly.

Amúgy nem itt gurultál egyet? http://youtu.be/T3Nb2qhxiW8
én kb úgy estem a ténérével, annyi külömbséggel hogy rámesett avval a 180 kilójával
mondjuk picit gyorsabban is mentem
aztán hogy ne érezzem jól magam még le is tapostak még fekvő helyzetben
Nagyon nagy videó A második borulásnál jól látom hogy elfordult a kormány? Az előre esés nem gyenge!
na ja, a ktm típusú motorkerékpár ilyen finnyás
xr4-el már én is mentem benzincsapig vízben, szorult a seggem erősen hogy be ne torkolljon a hátsókerék
yeeeeeeeee
mintha magam látnám

mondjuk idén egyet sem estem, nagyon óvatos lettem, ellenben havernak 2 borda és egy nagylábujj törése lett a szombati ugratástól
nemhiába hajlott meg az a kormánymerevítő
Egy kicsit méj volt
Ja és miért kell neked komplett féknyereg?mi lett vele?
Hali hanzsi.a te motorodon milyen kormány van?fatbar?22 es vagy 28,6 os.jól néz ki ,én is valami ilyesmi vételén gondolkodom.csak azt nem tudom hogy milyen vastagot vegyek.egyszer nyaltam eggyet és a 22 es kormányom 1 centit elhajlott.félek a 22 estől.amúgy megy a gép?rég láttam a vámosi féle xr-t.addig is üdv
Honda XR400 2004 évjáratú motorhoz keresek hátsó féknyerget, engem csak a nyereg érdekelne de ha konzollal együtt lenne valakinek úgy is jó. Esetleg nem tudja valaki, hogy melyik motoré lehet jó rá mert ránézésre a DRZ-é ugyan olyan és a betét is megegyezik. Előre is köszönöm a segítséget