Kapja az ívet? Nem szándékosan,nem örülök neki,de így jött össze. A videó kommentjeinél már azt pedzegeti valaki,hogy nem becsülöm meg a motort. De miért is nem? Azért mert nem szándékosan esik egyet-kettőt az ember?
Budapesthez közeli helyeken készültek a videók,tőled azért kicsit messze vannak.
ez egy erdei ösvény, nem emelkedik mindig, néha meg kicsit
ellenben teli van patakmederrel (vagy valami ilyesmikkel mert vizet egyikbe sem láttam) némelyik elég ütős
vagy csak a bénáknak tűnik annak
alföld után azért más terep
pedig a gyári tükrök nagyon facák
én már egy csomót estem vele aztán még mindig épek
egyszer ugrott le a tükör rész a szárról amikor beakadtam egy másik motorba de seperc alatt vissza lehetett tenni.
ezen az úton volt a hempergős esésem
tök jó ösvény, a kormánytól 5 centikre mennek a fatörzsek
mondjuk az egyik -1 centire volt a kormánytól, mert 1x fennakadtam
én kb úgy estem a ténérével, annyi külömbséggel hogy rámesett avval a 180 kilójával
mondjuk picit gyorsabban is mentem
aztán hogy ne érezzem jól magam még le is tapostak még fekvő helyzetben
na ja, a ktm típusú motorkerékpár ilyen finnyás
xr4-el már én is mentem benzincsapig vízben, szorult a seggem erősen hogy be ne torkolljon a hátsókerék
mondjuk idén egyet sem estem, nagyon óvatos lettem, ellenben havernak 2 borda és egy nagylábujj törése lett a szombati ugratástól
nemhiába hajlott meg az a kormánymerevítő
Hali hanzsi.a te motorodon milyen kormány van?fatbar?22 es vagy 28,6 os.jól néz ki ,én is valami ilyesmi vételén gondolkodom.csak azt nem tudom hogy milyen vastagot vegyek.egyszer nyaltam eggyet és a 22 es kormányom 1 centit elhajlott.félek a 22 estől.amúgy megy a gép?rég láttam a vámosi féle xr-t.addig is üdv
Honda XR400 2004 évjáratú motorhoz keresek hátsó féknyerget, engem csak a nyereg érdekelne de ha konzollal együtt lenne valakinek úgy is jó. Esetleg nem tudja valaki, hogy melyik motoré lehet jó rá mert ránézésre a DRZ-é ugyan olyan és a betét is megegyezik. Előre is köszönöm a segítséget
Budapesthez közeli helyeken készültek a videók,tőled azért kicsit messze vannak.