Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de ha eladom belőle a 17es kereket,vagy a kormánystabit,vagy a shark rendszert,akkor utána meg hiányosan adom el ,vagy mi? nem fogok most azazl szarozni ,h eladom a kipuffot és olcsóbban veszek rá gyárit vagy ilyesmi
megérhet ez ennyit?
ennyiért házhoz is hozzák
add olcsóbban
ha vannak rajta extrák akkor azt áruld külön
ilyenkor idény végén többnyire csak a buherátorok vásárolnak, akik egész télen bütykölik/tuningolják tavaszra
add már el a cbr em
EEz neked egy rosz uzlet lenne..de ha gyorsan akarsz megszabadulni tole engedned kell az arbol...arulni akarod vagy eladni?
akkor csak 5 évet kell várnod, a mostanival meg vagy 20at
szóval még te járnál jobban
, , ,
majd ha 40 lesz elcserélem 2, 20évesre addig nem köszi
asszonyt nem cserélünk?
adnék rá egy robogót
ez igy van..a legtöbb az inkább csere de ami jo áron van az pikk pakk elmegy
ja ez így van. nincs pénzük az embereknek, de ami jó áron van, azonnal megveszik... sűrűn nézem a hirdetéseket, amikor láttam egy jó vételt azonnal hívtam és már: sajnálom, de az előbb vitték el múlt héten is volt egy ilyen szitu
ami lemaradt........
van egy cagiva vázam, a kerekek miatt vettem, 4db 15x15ös gerendáért
de egy csomó mindent üzleteltem pálinkáért, sátor, esőruha, bicska.... mittudomén
meg olcsón kell adni
feladnám az xr-t 750-re akkor nem kellene mailokat olvsagatni
ellenben valószinűleg 400-ért a jövő héten eladnám
üzletérzék üzletérzék..
az emberek java nem hajlando sok pénzt kiadni!ajánlj fel csere lehetöséget hidd el sok majom jön majd!na nekem is jöttek nyilászárós mailok meg zsák kismacskára cserélném stb...de a tapasztalat az hogy rugalmasnak kell lenni az eladónak is!
oké
majdnem ilyen az enyém is csak barna a teteje
mérd meg mennyi cm amikor nincs kiemelve mert van többféle magasságú
na itt vannak a képek amit ígértem.
5k
ezt a kommentet,([12872] ma 13:43)amire válaszoltál,akkor is andrisnak irtam,nézd meg
még jó hogy nem vert bele a szelep a dugóba ,elhajlítja a szelepet kicsit,akkor még azt is cserélhettél volna
Akkor kattints már rá a kommented előzményére! ,
Köszönöm a segítségedet vez tengely nem volt jól bele rakva mot 2. rúgásra megy :)))) mégegyszer köszönöm mindenkinek!
jó én értem,de azt a kommentet,amire irtad,azt andrisnak irtam az alatta levőt irtam neked
Egy idegen motor eladásával nem akarok kínlódni s betonon motorozni sem
mindent lehet csak akarni kell