Az enyémben van ilyen trutyi de még nem kaptam defektet vagy nem vettem észre
Vízzel lejön.
Nem voltam ott de egy barátom haverjának megfogott egy részleges szelepszakadást
mondják...
mondjuk én nem tudom hogy csinálják a szakemberek, én kiveszem a számlálót beállítom nullára vagy amire akarom és megy vissza
alig lehet kiszedni mert le van ütve a fémlap ék alakban az tartja a számláló tengelyét
aztán utána vissza is kell csinálni
lehet van egyszerűbb módszer is, de erre még nem jöttem rá
Egyébként nézegettem a 400asokat is, mik a különbségek a kettő között?a köbcentin kívül:) Ahogy néztem a 400asokat, mintha erősebb lenne az első futómű, erőben észrevehető az a 200köbcenti?:)
én is arra gondoltam, hogy ilyen tüske volt. olajfa, nem?
ki lehet fogni a motort.én is 665 km-mel vettem 5 évesen és tényleg ennyi volt benne. az embernek három motorja volt egyszerre ez volt a harmadik. berúgos, nem tetszett, nem használta.
le lehet egy akármivel törölni
meg szépen le is lehet mosni, oldja a víz
ez úgy tömít hogy valamilyen cafatok vannak benne (szövetféle) az fennakad a lyukban és közémegy az a zöld trutyi és némileg megkeményszik
pl nekem a bicikli szeleptűt úgy eltömte hogy nem lehet pumpálni
mondjuk ez egy a 18 szelepből
bicikliben volt egy akáctüske, jó nagy. öntöttem bele zöldtrutyit felfújtam, kihúztam a tüskét egyet szusszant aztán azóta sem pumpáltam
ellenben ragasztáskor tök zavaró, mindig ki akar jönni egy kevés massza, szét kell huzigálni/maszírozni a lyuk körül
Igen Ő nem ilyenre akarja cserélni.........pedig jól járnál vele.
Kapcsoló van gyárilag,viszont indexek nincsenek...........én így tudom,és az enyémen sem volt,igaz 400-as.
Magyar királydinnye, koldustetű, földi súlyom, sulyomszurdáncs (Tribulus orientalis). Királydinnyefélék (Zygophyllaceae). 10—40 cm. Szára tövön ágas és földre csepült. Levelei szárnyasak, 7—13 levélkével. Levélkéi nyelesek, 5—8 mm hosszúak és rendszerint 2 mm szélesek. Szára, kocsánya, a levél fonáka, és széle, valamint a csésze hosszú, merev szőröktől borzas. A levelek színe legföljebb a középéren szőrös. Öt a porzóknál hosszabb szirma sárga. Termése öt, háromoldalú, tüskés terméskére esik szét. Terméskéje két hosszú és két rövidebb szarvval, tüskével van fölfegyverkezve; héja, kiemelkedő lécektől ráncolt: jól észrevehető gerincén, apró púpos kiemelkedések vannak. Terem hazánk közép és nyugati vidékeinek homokos mezein. Művelt talajon kellemetlen gyom, mely a mezítláb járást az ellepett területeken lehetetlenné teszi.
Használata: A füvet javarészben borban mézzel főzik és rothadásos büdös szájnak öblögetésére használják. A nyers fűnek kisajtolt levéve! a gyenge szemeket mossák, hogy a szemet élesebbé tegyék.
miért szokatlan ez?
totál valós
enyém 2002-es gép aztán 4500 van benne és nincs az óra megpiszkálva
amúgy ki lehet fogni ilyen gépet, mert sok embernek van egy csomó pénze de esze semmi, meg ideje sem....... aztán eladja úgy hogy alig használta
haver így vette a drz-t 1300 vagy 1400km volt benne
mondjuk én sem viszem túlzásba mert 4500 ment bele 2 év alatt
Az enyémen nincs,nem volt index s a kapcsoló sincs rajta
Sport motort nem szeretnék a vas meg jó.