Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mekkora ez 250-es?
Ini! ,
Az a fal amin fel megy az majdnem derékszögű
Az egyik cimbim motorozott már vele azt mondja nagyon jó a srác de ez mondjuk látszik is
Ami talán még fontosabb nagyon kitartó
A sportmotoron "Dewenduro" néven vannak dolgai.
Fagyi?
Előbb még zsírégetésről volt szó?
De ez a hozzáállás tetszik, így badizik egy motoros megy amíg van nyál a gépben aztán hazatolja
a szélső bütyök szélei jönnek le
megjövök a dokitól feltépek a padlásra aztán lefotózom
elméletileg megvan még

az új felfedezettem előre egy heidenau cross annak is megnézem mi a száma,
olcsó és meglepően jó, ráadásul itt forgalmazzák tőlünk egy köpésre (mofaker)
postaköltség árán simán elugrok és jól be is tudok fagyizni
vettünk 8 liter benzint a gyerekkel testvériesen osztoztunk
neki 3 nekem 5 jutott
szóval megyek ameddig látok, utána meg hazatolom
úgy is át kellene alakítani pár deka zsírt izommá
na de mindjárt itt a fizetés, utána minden tank teli lesz már csak 30-at kell aludni
Örülök neki ....na majd kiderül. A mostani guminak egy az egyben letörtek a szélső bütykei,nem egy életbiztosítás. Láttam ilyen Six Days -t teljesen elkopva egy nem éppen gyenge motoron(EXC 450),és nem hiányzott egyetlen bütyök sem Lehet hogy puhább talajon használták......?
Figyellek én téged múltkor az volt monda hogy még betevőre sem futja most meg erdélyi luxusterepmotortúra van tervezgetve
Figyelj mi nem a O. Viki vagyunk nekünk elmodhatod a kis mellékjövedelmeket meg a párna alatt dugdosott tízezreket
ja, a minta szerintem ravaszul megtervezett
alig csúszik aszfalton, pedig döntögettem úgy hogy a szélső bütyök közepéig kopott
ráadásul esőben
pedig töredezni fog
köves murvás talajon a szélső bütykök elég jól töredeznek
Úgy látszik,akkor éppen a szezon miatt kifogytak.
Én most vettem éppen előre egy ilyet,tetszik a mintája...........remélem ennek nem fognak töredezni a bütykei..........a mostani gumimnak ez az egyetlen baja. A Six Days hátsó mintája viszont nem tetszik,kicsik a bütykök is,mivel FIM Enduro.
múlt év őszén még a metzeller "importőrénél" is érdeklődtem és sehol sem volt 120as
és azt mondták abban az évben nem is hoznak már....
aztán lett hozatva 140-es hátsó
mert van egy tartalék garnitúra a padláson, lehet benne kb 150km
félre van téve erdélyi tavaszi túrára

itthon lehet mászkálni szirszarokkal, azt hiszem ma megyek is egy kört, végre esik az eső mondjuk tócsa még nincs
helló!
első villa kompletten eladó yz 250ből tárcsafékkel gumival kerékkel
komplett (másik) 250 yz váz villával első kerékkel szint úgy fékkel,hátsó gátlóval,lehetőleg egyben eladó,
125 ktm sx alkatrészek eladók,gátlók,kormány,idomok,fékek,kerekek,csak a blokk és alkatrészei nincs meg,minden más megvan hozzá.
yamaha xt 600 blokk alkatrészek
yamaha xt 400 komplett motor bontás,550es karbi,
yamaha 600 tt összetörve az eleje,amúgy hibátlan volt,motorja ép 94es blokk ducatti sportob,yz idomok,egyben a motor 150e ,

érdeklődöknek elérhetőség: raziamotor@freemail.hu
06706590609
üdv Budai Bence
Igen lehet mert van hozzá túra ülésem
Gondolom használtban nem találtál,mert újat lehet kapni
Mondjuk itt.
hallod, ezen a triál gépen lehet ülni?
nem föld körüli túrára kellene, hanem valami motor kellene a gyereknek
de azért nem akar állva közlekedni mindig
De jó lenne, de a VFR-t még nem vitték el, így nem tudok még másik motort venni:) A tiédre pályáztam, de nehéz ilyenkor motort eladni
Motor nem kell hozzá?
meglehet hogy már nem akkora mint 20 évesen
csak elkopik minden.......
Nem titkolt vágyam egy szuperlotyó XR 600:) És most alkalmi vételként rátudok nyúlni egy pár alufelnire(fűzött jobb lenne, de most ez van:)
140es belemegy(gondolom olyan mint az xr4 felni) csak összébbhúzza a gumit a felni
aztán olyan "púposabb" lesz
de ha kellőképp lapos akkor amikor a földreér akkor megvan a szélessége
nekem is 140es a hátsó lehetetlen volt 120ast találni a sixdays-ból
Vagy kicsi a répa